Koti Artikkelit Yhteiskunta Radikaali kansallismielinen puoluehanke Suomessa

Radikaali kansallismielinen puoluehanke Suomessa

30

Suomessa on julkistettu uusi radikaali kansallismielinen puoluehanke. Kannattajakorttien keräämisen aloittanut Kansan yhtenäisyys ry kutsuu yhteistyökumppaneikseen suomalaisia kansallismielisiä järjestötaustaan katsomatta. Puoluehankkeen erottaa edeltäjistään erityisen tinkimätön periaateohjelma.

Puoluehankkeen kotisivuilla Kansanyhtenäisyys.fi on julkaistu artikkeli, joka valottaa yhdistyksen poliittisia tavoitteita: rajojen sulkeminen niin elintasopakolaisilta kuin ulkomaalaiselta pääomalta, pankkitoiminnan kansallistaminen, välitön ero EU:sta, Nato-yhteistyön lopettaminen sekä suomalaisen verenperimän suojeleminen kansanterveyttä ja ydinperheitä varjelemalla.

Sivuilla kerrotaan myös, kuinka hanke eroaa edeltäneistä kansallismielisistä puolueprojekteista: “Maahanmuuton, talouden ja maanpuolustuksen kriisien ratkaisemiseksi Suomeen on perustettu viime vuosina useita pienpuolueita. Ne ovat kuitenkin kuolleet nopeasti, sillä niillä ei ole ollut kokonaisvaltaista poliittista ohjelmaa eikä vahvaa kannattajajoukkoa, joka olisi valmis ajamaan tavoitteitaan Internetin ohella Suomen kaduilla median ja eliitin vastustuksesta huolimatta.”

Verkkosivuilla on kannattajakorttipohja, jonka puoluehanketta tukevat voivat tulostaa ja täyttää. Yhdistys voidaan rekisteröidä puolueeksi, kun tarvittava määrä kannattajakortteja on kerätty. Sivuilla on myös yhteydenottopohja järjestöille ja yksityishenkilöille, jotka tahtovat tukea puoluehanketta parhaaksi katsomallaan tavalla: http://kansanyhtenäisyys.fi/kutsumme-kaikki-avustamaan-puoluehanketta/

Syitä tukea hanketta on useita: “Puoluehanketta voi tukea monesta syystä. Osa kannattajakorttimme allekirjoittajista on täysin samaa mieltä kaikista tavoitteistamme ja pitää uutta puoluetta ainoana keinona Suomen turvaamiseksi. Toiset voivat allekirjoittaa kannattajakortin siksi, että radikaalimpi vaihtoehto oppositiossa pakottaa nykyisiä puolueita tekemään vaikkapa nykyistä tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa.”

“Haastamme kansallismieliset suomalaiset yksityishenkilöt sekä järjestöt tukemaan puolueprojektiamme parhaaksi näkemällään tavalla. Kuka tahansa voi osallistua kannattajakorttien hankintaan keräämällä kortteja tai antamalla puoluehankkeelle näkyvyyttä verkkosivuillaan ja sosiaalisessa mediassa”, yhdistys muistuttaa.

Hankkeen yhteystietoja:

30 KOMMENTIT

 1. Takuuvarmasti allekirjoitan kannattajakortin. Tällaista hanketta on odotettu vuosia!

 2. Erittäin hyvä, mutta minne lähetämme kannattajakortin?

  • Luulen, että osoite julkaistaan lähiaikoina, joten siihen saakka on hyvä kerätä tuttavapiiristä kannattajakortteja ja lähettää kerralla useampi.

 3. Jo oli aikakin. Ja toivotaan ettei ajan saatossa tapahdu persutyylistä sulautumista valtavirtaan uusien kannattajien toivossa…

  • Niin, vaikka hieno hanke onkin niin parlamentaarisista ratkaisuista ei ole enään hyötyä, kuten Italian tilanne viimeisenä osoittaa. Kansannousu ja vallankumous ovat ainoa vaihtoehto! Kaikki suuret asiat ovat aina tapahtuneet verenvuodatuksen kautta, se on vaan ikävä fakta.

   • Oikealla mallilla rakennettu parlamentaarinen puolue voi silti toimia vallankumouksen ja sitä pohjustavan mielipidevaikuttamisen työkaluna.

 4. Näissä pienpuolueissa ja varsinkin niiden syntyvaiheessa on erityisominaisuutena EHDOTTOMUUS. Meidän linja. Ehdottomasti. Ja vain meidän linja! — Emme missään tapauksessa tee yhteistyötä [vihollispuolueen, siis KENENKÄÄN!] kanssa.

  Tämä johtaa siihen, että yhteistyö edes vähän samanmielisten kanssa on mahdotonta. Vaaleissa sitten käy niin, että, vaikka pienpuolueet yhteisellä äänimäärällä olisivatkin saaneet läpi pari ehdokasta, yhtään ei valita.

  Ikään kuin valitaan varma tappio, sanoisinko jopa itsemurha, ennemmin kuin edes teoreettinen mahdollisuus eduskuntapaikkaan.

  VIHJE:
  Koska kansanedustaja voi nykyään erota aivan huvikseen, syynä voi olla vaikka yhteiskunnallisesti merkittävä grillikioskin toimitusjohtajan tehtävä, voisivat puolueet sopia keskenään, että

  — ehdokas, oltuaan edustajana vaaliliitossa saamansa osuuden verran neljästä vuodesta, eroaa.

  Tällä tavoin jokainen liitossa ollut pienpuolue on saanut vaalikauden aikana edustajan eduskuntaan ja puolueen rekisteröinti jatkuu ilman nimien keruuta. Samoin jokainen vaaliliitossa ollut ryhmittymä saa oman osansa valtion maksamasta puoluetuesta. — (Puoluetuesta voidaan toki sopia myös erikseen. Puolueelle lienee sallittua tuen antaminen vaalikumppaneille.)

 5. Jos nyt ensiksi tultaisiin omalla nimellä ulos ja seistäisiin asiantakana julkisesti.en nää myöskään enää parlamentista vaikutusmahdollisuutta nyky mädätykseen.vain vallankumous on mahdollisuus

 6. >Mitä kävi Suomen Kansa Ensin puoluehankkeelle?

  Ne eivät ole Kansallissosialisteja. Ei kiinnosta mitä kävi.

 7. Hyvä hanke. Ja vie asiaa eteenpäin.

  Puolue on asenne ja kannanotto ja se lisää näkyvyyttä. Suomalainen ihminen on myös aina elänyt puolueiden maassa ja nousihan Saksakin 1930-luvulla Puolueen kautta.

  Hanke ei tietenkään mitenkään ole ristiriidassa kaiken nykyisen toiminnan kanssa, päinvastoin. Puolue antaa myös kasvot liikkeelle. Ruotsissa liike on jo kunnanvaltuustossa ja kohta useammassa, miksei lähivuosina parlamentissakin.

  Radikaali liike ei voi silti antaa tuumaakaan periksi missään muussa toiminnassa, vaan sen on pikemminkin samaan aikaan radikalisoiduttava entistäkin enemmän.

  Nordfrontin sivuilla näkyy ja kuuluu ja Ruotsin kansan herääminen. Parlamentaarinen ja ulkoparlamentaarinen toiminta tukevat toinen toisiaan.

  Selvää on, että valtaapitävä sionistinen eliitti ja sen suomalaiset lakeijat eivät luovu mistään ns. parlamentaarisesti ja juuri siksi kansan on hyvä nähdä, että “toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset”. Eliitti pitää haastaa kaikilla foorumeilla, kaiken aikaa, herkeämättä. Kirjallisesti, suullisesti, fyysisesti.

  Puolue on yksi väline tässä haastamisessa. Parhaimmillaan siitä voi tulla rautanyrkki.

  • Joo, hyvä puolue tuli, saa nähdä miten kannatus lähtee kehittymään. Mutta katsellen Italian samantyyppisen hallituksen voittoa ja USA:n tiukempaa maahanmuuttopolitiikan jälkeen, on ihan hyvät mahdollisuudet Suomella. Siltikään en sanoisi Suomen kansaa kovin valveutuneeksi taikka aktiiviseksi, jonka takia tämä ei saata johtaa mihinkään.

 8. Miten tämän hankkeen ohjelma eroaa Suomen Kansa Ensin puoluehankkeen ohjelmasta? Hyvin samalta vaikuttaa.

 9. On tietysti tavallaan hyvä, että joku on vielä valmis yrittämään parlamentaarista “twistiä” tähän jo keitettyyn soppaan. Voin kannatusmielessä allekirjoittaa kortin, vaikken henkeä pidätellen kovin suuria toiveita uskalla puolueen suuntaan elätelläkään.

  Henkilökohtaisesti uskon, että tilanne ratkaistaan verellä, raudalla ja tulella, seuraavien viiden vuoden sisällä. Joten jatkan ohessa varustautumistani ja harjoitteluani H-hetkeä varten. Mutta onnea yritykselle.

  Maa on oikeasti pelastettavissa vain, jos nykyinen valtioneuvosto riippuu lyhtypylväissä

 10. Suurin osa suomalaisista on saanut virheellisen kuvan PVL:stä valheellisen uutisoinnin takia. Itse olen lähipiirini kanssa saanut taas iloa ja toivoa/ uskoa tulevaisuuteen. Kiitos jokaiselle aito isänmaallisille miehille ja naisille.

 11. Pyytämääsi sivustoon on pääsy estetty sen haitallisuuden tai laitteesi käyttämän verkkoyhteyden

  omistajan Internet-politiikan perusteella.

  Tarvittaessa ota yhteys paikalliseen tietotekniikkatukihenkilöön.

  Access to this page is blocked according to the organization Internet policy.

  Category: Phishing

  Tuollainen tulee kun yritin kirjastonkoneella mennä tulostaan noita kannattajakortteja.

  • Täytyy tulostaa muualla, mutta minkä lain perusteella kirjasto estää pääsyn täysin lailliselle sivustolle?

   • Ainiin, “vihapuhelakien” takia. 😅 Kannattaa laittaa tämä artikkeli muuten stickyksi, eli että se pysyy kokoajan etusivulla, näin myös kaikki uudet sivuilla kävijät näkevät sen.🙂

Comments are closed.