Koti Uutisia Kotimaa Kansallismielisiä vainonnut Finlayson siirtää suomalaisten työt ulkomaille

Kansallismielisiä vainonnut Finlayson siirtää suomalaisten työt ulkomaille

3

Kulttuurimarxistinen tekstiiliyhtiö Finlayson on noussut jälleen otsikoihin. Homopropagandaa ja pakkomonikulttuurisuutta markkinoiva liike on päättänyt tällä kertaa hyökätä suomalaisia vastaan siirtämällä ikonisten Reino-tossujen tuotannon ulkomaille.

Finlayson on tullut tunnetuksi hyökkäyksistään isänmaallisia ja perinteisiä arvoja kannattavia suomalaisyrittäjiä vastaan. Taloudellisesti strategia ei kuitenkaan ole ollut toimiva, sillä yhtiön uutisoitiin jo 2017 olevan talousvaikeuksissa ja suunnittelevan irtisanomisia sekä toimitusjohtajan vaihtoa.

Vaikka homojen ja maahanmuuttajien oikeudet ovat erityisen lähellä yhtiön keulakuvan (ja entisen toimitusjohtajan) Jukka Kurttilan sydäntä, on tavallisten suomalaisten työntekijöiden rooli koruttomampi. Finlaysonin tuoreimpia uhreja ovat Reino-tossujen valmistajat, joista lähes kaikki tullaan irtisanomaan voiton maksimoinnin nimissä.

Kurttilan mukaan tossujen valmistaminen Suomessa ei ole tarpeeksi kannattavaa, minkä vuoksi aiemmin Lieksassa sijainnutta tehdasta ollaan siirtämässä nyt ulkomaille. Yleisradion mukaan “Lieksan tehtaan työntekijät pettyivät karvaasti kaupan lopputulokseen”.

– Tuntuu aivan järkyttävältä, että suomalainen tuote viedään nyt ulkomaille. Tossuja on kuitenkin valmistettu Suomessa 1930-luvulta lähtien, totesi Finlaysonin uhriksi joutunut Reino-tehtaan työntekijä Satu Turunen.

Kurttila tuli Kansallisen Vastarinnan lukijoille tutuksi alkuvuodesta 2017, kun hän yritti hyökätä Vastarintaliikkeen Kadulle.com-kannatuskauppaa vastaan naurettavilla oikeudenkäyntiuhkauksilla. Lopulta Kurttila nolattiin täydellisesti, minkä jälkeen hän joutui myöntämään lehdistölle, että hän oli bluffannut tehdessään uhkauksia kansallissosialisteja vastaan.

Lähteet: Iltalehti, Yle

3 KOMMENTIT

  1. Liekkö Jukan vaikutusta mutta nykyiset Reinot ja Aiot ovat pohjamateriaaliltaan melko kehnoja. Ennen vanhaan ne kestivät pidempään eivätkä olleet jäälläkään liukkaat. Nyt ne ovat ja pohjat kuluvat puhki todella nopsaan.

    Saas nähdä tulevatko ne vinku-intiasta muovisilla pohjilla.

  2. Fiinlaysonin (Faglaysonin) tuotteet boikottiin. Kuluttaja valitsee itse ketä ja mitä tukee.

  3. Toivotaan ,että ihmiset tajuavat jättää Finlaysonin roskan kauppaan,oli toki virhe myydä Reinot gaylaysonille.olen myös erittäin iloinen gaylaysonin epäonnistuneesta ruotsin valloituksesta.kertoo että islamistisessa Ruotsissa ,ei homoudelle ole kysyntää

Comments are closed.