Koti Uutisia Kotimaa Kulttuurimarxistinen apulaisprofessori vuoti “väärinajattelijan” opiskelijatietoja – yliopisto ei uhkaa potkuilla

Kulttuurimarxistinen apulaisprofessori vuoti “väärinajattelijan” opiskelijatietoja – yliopisto ei uhkaa potkuilla

3
Kuvakaappaus: Tampereen yliopisto.

Sosiaalisessa mediassa aggressiivisena monikulttuurisuuskiihkoilijana tunnettu Tampereen yliopiston apulaisprofessori Panu Raatikainen on joutunut yksityisyydensuojakohun keskelle. Raatikainen on käyttänyt asemaansa hyväkseen julkaistakseen henkilökohtaisia tietoja poliittisesta vastustajastaan.

Raatikaisen järjestämän tietovuodon kohde on MTV-toimittaja Ivan Puopolov, joka on kritisoinut usein esimerkiksi feministien ja sukupuolentutkijoiden argumentteja epätieteellisyydestä. Kulttuurimarxistien humanistiset “tieteet” eivät perustu mitattaviin ja toistettavissa oleviin tutkimustuloksiin vaan tutkijoiden omiin mielipiteisiin.

Raatikainen on ollut Puopoloville vihainen siitä, että toimittaja on vannonut tiukasti luonnontieteiden nimiin. Lopulta apulaisprofessori päätti “kostaa” Puopoloville julkaisemalla otteita tämän opintorekisteritiedoista Twitterissä.

Raatikainen luuli voittavansa Puopolovin väittelyssä “paljastamalla”, että tämä on suorittanut “vain filosofian perusopinnot ja – – tieteenfilosofian johdantokurssin”. Koska Raatikainen on itse apulaisprofessori, luulee hän olevansa pelkän asemansa ja opintosuoritustensa vuoksi väittelyn voittaja.

Kulttuurimarxistisella “filosofilla” ei ollut lain mukaan oikeutta julkaista otteita yliopiston henkilörekisteristä. Monet alkoivatkin vaatia Raatikaisen erottamista pian tämän Twitter-viestin jälkeen. Poliisia on myös vaadittu selvittämään, syyllistyikö apulaisprofessori tietosuojarikkomukseen.

Perinteisesti vasemmistolaisena tunnettu Tampereen yliopisto on päättänyt katsoa sormiensa läpi Raatikaisen hyökkäystä entistä opiskelijaa vastaan. Yliopisto kertoi “pahoittelevansa” tapausta ja käyvänsä “vakavan keskustelun” Raatikaisen kanssa. Mikään ei viittaa siihen, että henkilökohtaisia tietoja julkaissut kulttuurimarxisti tulisi saamaan aitoja sanktioita.

Kuvakaappaus: Twitter.

Lähteet: Twitter, Suomen Uutiset

3 KOMMENTIT

  1. Nämä oikeusjuttu pitää viedä loppuun asti. Tässä ei voi kuin voittaa: Raatikainen saa joko potkut tai järjestelmän mädänneisyys saa huomattavasti palstatilaa. Ainut virhe olisi jättää haastamatta Tampereen yliopistoa ja/tai Raatikaista oikeuteen.

  2. No, mikäs se näiltä kommunismin ihannoijilta kerralla onnistuisi. Kun vasta-argumentit loppuvat niin sitten mennään “riman alta”. Mutta kuten tässäkin, niin karma puree aina persuksiin.

    Panu ei vissiin ole vielä ymmärtänyt että oma mielipide ei aina ola faktaa. Itse asiassa se on faktaa todella poikkseuksellisen harvoin. Tutkijoiden pitäisi nimensä mukaan tutkia kaikkia vaihtoehtoja ja koittaa kaataa oma mielipide/teoria, mitä Panu ei selvästikkään tee. Se kuvittelee että kommunistiseen tyyliin kun hiljentää vastustajan, voittaa.

    No, toivottavasti Panun tutkimusrahat hupenevat. Niistä kun ei kerry eläkettäkään. Ikävä vain että se pääsee vaikuttamaan niin monen nuoren elämään negatiivisesti. Kertoo avoimille nuorille valeita totuuksina.

  3. Tuohan on GDPR-rikkomus, josta pitää tehdä automaattisesti ilmoitus eteenpäin.

Comments are closed.