Koti Uutisia Kulttuurimarxistinen Finlayson aloittanee irtisanomiset – lehdistö kutsuu toimitusjohtajaa “pelastajaksi”

Kulttuurimarxistinen Finlayson aloittanee irtisanomiset – lehdistö kutsuu toimitusjohtajaa “pelastajaksi”

5
Sodomian propagoiminen ei pelastanut Finlaysonin palkansaajia.

Kulttuurimarxistien muutama vuosi sitten itselleen ostama Finlayson on pyrkinyt brändäämään itseään Suomen “eettisimmäksi” yhtiöksi ajamalla esimerkiksi feministien ja homolobbyn asiaa. Kulissien takana yhtiö on joutunut kuitenkin rajuun vastatuuleen, uutisoi Iltalehti. Se on aloittamassa työntekijöiden irtisanomiset ja nykyistä pätevämmän toimitusjohtajan etsimisen.

Vaikka homojen ja maahanmuuttajien oikeudet ovat erityisen lähellä yhtiön (kohta entisen) toimitusjohtajan Jukka Kurttilan sydäntä, on tavallisten suomalaisten työntekijöiden rooli koruttomampi. Finlayson on aloittamassa työntekijöiden todennäköisiin irtisanomisiin johtavat yt-neuvottelut huonosti sujuvien bisnesten vuoksi.

Vastoinkäymisistä huolimatta lehdistö jatkaa Finlaysonin ylistämistä. Kurttila on esimerkiksi talousjulkaisu Forbesin tuoreen numeron kansikuvapoika. Forbesissa hän hehkuttaa J. Kärkkäinen -tavarataloyhtiötä vastaan aloittamaansa kampanjaa. Kurttilan Finlayson on saanutkin loputtomasti ilmaista mainosta mediakartellilta siksi, että toimittajien tavoin hän on pesunkestävä kulttuurimarxisti.

Irtisanomisuhan alla elävät työntekijät tuskin kutsuvat Kurttilaa “pelastajaksi”.

Siinä missä Kurttilan Finlayson joutuu irtisanomaan väkeään, J. Kärkkäinen on laajentanut toimintaansa nopeasti. Kärkkäisen toimitusjohtaja kertoi Kauppalehdelle marraskuussa, että “Finlaysonin lähdön jälkeen myynti nousi 25 prosenttia”. Kurttilan suitsuttaminen valtamediassa jatkunee epäonnistumisista huolimatta tulevaisuudessakin tämän “hyvien” poliittisten mielipiteiden vuoksi.

Kurttila tuli Kansallisen Vastarinnan lukijoille tutuksi alkuvuodesta, kun hän yritti hyökätä Kadulle.com-kauppaamme vastaan naurettavilla oikeudenkäyntiuhkauksilla. Lopulta Kurttila nolattiin täydellisesti, minkä jälkeen hän joutui myöntämään lehdistölle, että hän oli bluffannut tehdessään uhkauksia kansallissosialisteja vastaan.

 

Lähde: Iltalehti

5 KOMMENTIT

  1. Kärkkäisellä myynti vain kasvaa, samalla kuin mädättäjät tukevat toistensa epäonnistumisia. Finlayson, siinäkin on vanhan yrityksen maine pilattu täysin.

  2. M-m-m-mutta homolakanat on fantsuja ja saletisti kiinnostaa ihmisiä, eikä pelkästään omia pierujaan haistelevia kulttuurimarxisteja yms yliopistovasureita.

  3. Kurttila, kannattiko alkaa uhkapelaamaan omien työntekijöiden tulevaisuudella? Onko sodomia tärkeämpää kuin suomalaisten elanto?

    • No… Kärkkäinen rekrytoinee Finlaysonilta vapautuvan osaavan ja ahkeran työvoiman.

  4. Kun nyt Kurttila on kokenut sen että tavalliset heterotvat kääntäneet hänelle selkänsä ja vieläpä hänen ihannoimansa homotkin, niin pitäisiköhän hänen katsoa peiliin? Pitäisikö noiden silmälasien takana muodostua ajatus että:”Minä on väärässä. Olen väärässä työpaikassa ja väärässä asemassa. Minä en palvele suomalaisia, en suomalaista yhteiskuntaa enkä tätäyritystä. Minä olen despootti ja sosiopaatti joka elää ja toimii omien mielihalujen mukaan”? Ja jos hän tulisi tähän päätelmään, niin silloin hän ymmärtäisi erota, pyytää anteeksi tekojaan ja sanojaan, ja mennä vaikka Kärkkäiselle hyllyttäjäksi.

Comments are closed.