Koti Artikkelit Arki Kansallismielinen yrittäjyys

Kansallismielinen yrittäjyys

12

Tänä päivänä moni kansallismielinen on valitettavasti riippuvainen vallitsevasta yhteiskunnallisesta ja taloudellisesta järjestelmästä. Monille heistä tämä on ongelma. Henkilön kansallismielisyys nykypäivänä johtaa usein vaikeisiin tilanteisiin, mikä on muutettava.

Negatiivisia seurauksia kansallismielisyydestä voivat olla muun muassa epävarmuus työpaikan tai vuokrasopimuksen suhteen. Näiden asioiden kohdalla tilanne on ehkä hiukan parempi kuin mitä se oli muutama vuosi sitten. Negatiivisia seurauksia on kuitenkin edelleen olemassa. Miten ne siis olisi mahdollista eliminoida? Kuinka muutamme kansallismielisenä olemisen suotuisammaksi?

Vastaus on: Tekemällä itsemme riippumattomaksi vallitsevasta järjestelmästä yrittäjyyden kautta. Tulemalla riippuvaisiksi järjestelmän sijaan toisistamme. Rakentamalla yhteiskunnan yhteiskunnan sisällä. Luomalla kansallismielisen, sosiaalisen suojaverkon. Tänä päivänä moni on suurten ja ahneiden yritysten palkkalistoilla ja saa orjapalkkansa kerran kuussa. Epävarmuutta työpaikasta on kaiken aikaa ilmassa. Se saa ajatukset vaeltamaan edelleen seurauksiin. Menetänkö työni, onko minulla varaa maksaa tulevien kuukausien vuokra? Onko muutettava? Onko lasten vaihdettava päiväkotia? Pidätetäänkö minut ensi kuussa ajatusrikoksista – kuinka työnantaja siihen reagoi? Saanko potkut jonkun tekosyyn varjolla?

Kaikkia kansallismielisiä tämä ei tietysti koske; joillakin on vakaat työpaikat ja järkevät vuokranantajat. Tilanne voi olla myös sellainen, että vakaata ja turvallista työpaikkaa edeltänyt työ oli sitä, minkä koki juuri omakseen. Sitä, mihin oli alun perin kouluttatunut. Töihin palkkaaminen tänään ei ole aina aivan sitä, mitä on etukäteen odottanut. Siinä kohtaa usein tulee kysyneeksi itseltään: eikö minua ole tarkoitettu johonkin suurempaankin? Kansallismieliset ovat usein organisoijaihmisiä, toimeliaita, luovia ja kunnianhimoisia. Täydellisiä ominaisuuksia yrittäjälle. Tehdasorjuuden sijaan voi perustaa oman autokorjaamon. Miksi luovuttaa tietotaitonsa välttämättä jonkin toisen yrityksen käyttöön?

Otetaan esimerkki: Kuvitellaan, että työskentelet nyt tuntipalkkaisena muuttomiehenä. Tätä ennen sinulla oli vakituinen työ projektinjohtajana isommassa rakennusprojektissa. Näin oli ennen suurta mielenosoitusta, josta pomosi sattui lukemaan. Sinulle sanottiin, että saat lähteä jonkin tuulesta temmatun tekosyyn varjolla.

Kykyjä projektinjohtajaksi siis olisi, mutta ne eivät nykyisessä työssä tulisi hyödynnetyiksi. Miksei siis perustaa omaa rakennusfirmaa? Tai muuttofirmaa? Jollain toisella voi olla vaikka monivuotista kokemusta kotisivujen tekemisestä – miksei hän voisi perustaa alan yritystä? Oletko ollut vuosia mukana tekemässä kansallissosialistista propagandaa? Kykenet siis ilmeisesti graafisen suunnittelijan työhön. Opetatko taistelulajeja tovereillesi ja treenaat joka päivä? Mitä jos harkitsisit taistelulajiyhdistyksen perustamista?

Esimerkkejä on monia ja edellytykset hyvät! Kykyjä sinulla on. Olet pysynyt kaikki nämä vuodet kansallismielisenä aktivistina. Työvoimaakin sinulla on käytössäsi – eivätkö kansallismieliset haluaisi mielummin työskennellä kansallismieliselle yrittäjälle? Etuja on monia:

 • Vakaa työpaikka
 • Mahdollisuus työpaikkaan tovereille
 • Kansallismieliset voisivat ostaa sinun tavaroitasi ja palveluitasi muiden sijaan
 • Voitto päätyy kansallismieliselle yritykselle
 • Työntekijöiden motivaatio on parempi, sillä he tietävät vievänsä taistelua epäsuorasti eteenpäin
 • Riippuvuus järjestelmästä vähenee

Taistelutyö ei tietenkään saisi kärsiä yritystoiminnan vuoksi. Monella on tänä päivänä oikeastaan kaksi työtä, joista toinen, taistelu, vaatii paljon aikaa. Yrityksen pyörittäminenkin voi olla aikaavievää, varsinkin alkuvaiheessa. Siksi perustettaessa onkin tärkeää suunnitella hyvin ajankäyttönsä ja valmistautua. Yritystä ei myöskään tule perustaa yksin; osakeyhtiö on puolestaan yritysmuoto, joka sallii monta osakkeenomistajaa. Osakkeenomistajat jakavat sitten alkupääoman, eivätkä kustannukset kohoa niin suuriksi. Kun yrityksellä on monta omistajaa, sen pyörittäminen vie yksittäiseltä omistajalta vähemmän aikaa. Omistajat kannattaa valita niin, että he täydentävät toisiaan: yksi hoitaa hallinnolliset työt ja toinen käytännön asiat. Osakkeenomistajan ei tarvitse välttämättä työskennellä yrityksessä kokoaikaisesti, vaan hän voi keskittyä vain sellaisiin töihin, joita hän jo ennalta osaa.

Nyt sinulla siis olisi kansallismielisille arvoille perustuva rakennusalan yritys, jossa tovereitasi työskentelee. Toinen toverisikin on perustanut yrityksen – lautatarhan. Täältä haet rakennusmateriaalia. Kolmas toverisi puolestaan on avannut ravintolan, jossa työntekijäsi käyvät lounaalla. Ravintolaan tarvitsee myöhemmin rakentaa parveke, ja siihen ravintolanomistaja tarvitsee sinun yritystäsi. Rahat virtaavat nyt monessa eri kansallismielisessä yrityksessä, eivätkä päädy ulkopuolisten käsiin. Rahat pysyvät epäsuorasti liikkeen sisällä.

Ainoat rahat, jotka menevät liikkeen ulkopuolelle, on osa liikevaihdosta eli verot. Pian myös muut pohjoismaalaiset toveriyhteisön ulkopuolelta tulevat ostamaan palveluitasi ja tavaroitasi. Laajentaaksesi toiminnan kohderyhmää ja saavuttaaksesi yhä lisää kansallismielisiä on järkevää pitää yllä ammattimaista profiilia. Aivan kuten useimmilla muilla pienyrittäjillä, ei yritykselläsi tulisi silti olla kovin vahvaa poliittista leimaa. Jollakin muulla yrityksellä voi tietysti olla vaikka kulttuurimarxilainen leima, mutta loppujen lopuksi he menettävät sillä vain suuremman asiakaskunnan ja enemmän tavarantoimittajia.

Yrityksesi tulisi olla tunnettu asiantuntevuudesta, laadusta ja ahkerista työntekijöistä – ei ensisijaisesti poliittisista mielipiteistään. Jos joku kuitenkin yrityksen arvomaailmasta huomauttaa, sille ei tule vain hymähdellä saati kiistää asiaa, vaan suhtautua tähänkin ammattitaitoisesti. Poliittinen työ tapahtuu näin epäsuorasti sitä kautta, että kansallismielisiä ja muita pohjoismaalaisia palkataan ja suojellaan vihamieliseltä yhteiskunnalliselta järjestelmältä. Yritys tulee takuuvarmasti olemaan vapaa poliittisesta korrektiudesta, ja yrittäjänä sinulla on myös mahdollista vaikuttaa muihin yrittäjiin, jotta he alkaisivat toimia samoja periaatteita noudattaen.

Kun asiakas tai onnistuneiden kauppojen toinen osapuoli mallikkaasti tehtyjen töiden ja hyvien kauppojen jälkeen saa selville, että yrityksen johdolla on kansallissosialistinen maailmankatsomus, reaktio tulee todennäköisesti olemaan: ovatko nämä mukavat ihmiset kansallissosialisteja? Eihän tämä sovi ollenkaan yhteen sen kanssa, mitä minulle on kansallissosialisteista opetettu. Jospa selvittäisin, mitä kansallissosialismi oikeasti onkaan. Asiakas kyseenalaistaisi siis oman käsityksensä eikä yrityksen. Hän harkitsisi uudelleen kantaansa kansallissosialismiin eikä yrityksessä asioimiseen.

Yrityksen perustaminen Pohjoismaissa ei ole niin vaikeaa kuin monet uskovat. Yksittäiselle firmalle se tarkoittaa vain yhtä lomaketta, veroilmoitusta. Mitään alkupääomaa ei välttämättä tarvita muissa yritysmuodoissa kuin osakeyhtiön kohdalla. Kovemman palan aika on tämän jälkeen: toiminnan aloittaminen käytännössä. Tavallisesti yrittäjällä täytyy olla hyvä liikeidea ja markkinarako, joka kohdistetaan tiettyyn kohderyhmään. Edellytykset tälle ovat jo olemassa. Kohderyhmäsi on ystävät ja muut kansallismieliset.

Monien mielestä yrittäjän tulisi antaa kaverilleen alennusta tai myydä ilmaiseksi – sekin on väärin. Oikeastaan asian tulisi olla peräti päinvastoin; ystävät ja muut kansallismieliset ovat sitä varten, että he erityisesti yrityksen alkuvaiheessa auttavat sitä jaloilleen maksamalla määrätyt hinnat. Kansallismielisen maatilan pitäjän tulisi myydä lihansa markkinahintaan, ei itse määriteltyyn hintaan. Kansallismielinen kuluttaja hyötyy tästä paljon enemmän kuin siitä, että hän menee ostamaan murekkeensa suuryhtiöltä muutamaa euroa halvemmalla hinnalla. Sitä paitsi kansallismielisen maatilan liha on lähiruokaa, eläimiä kohdellaan hyvin, ja ostamalla kansallismieliseltä kuluttaja vie epäsuorasti taistelua eteenpäin.

Kansallismieliset kuluttajat ovatkin avain yrityksesi menestykseen. Alkuvaiheessa yrittäjän ei tule joustaa muiden kansallismielisten kohdalla, vaan muiden kansallismielisten tulee joustaa yrittäjän kohdalla. Tämä on edellytys sille, että yritystoiminta pyörii. Jos kaikki ajattelisivat näin, esimerkiksi maatilan pitäjällä olisi varaa laajentaa toimintaansa ja myöhemmin jopa palkata joku. Näin häneltä ostaneet kuluttajat ovat sijoittaneet kansallismielisen henkilön palkkaamiseen, hyvään eläintenhoitoon ja kansallismieliseen yrittäjyyteen.

Seurauksien kirjo on laaja, ja vain positiivinen! Kun yrittäjä on jaloillaan ja yrityksen toiminta rullaa, sinne saapuu luonnollisesti myös joukko muita kuluttajia. Onko ahneutta ottaa maksu muilta kansallismielisiltä? Eikö meidän sitä vastoin tulisi tukea toisiamme voittoa tavoittelemattomalla työllä ja avustamalla? Monet ajattelevat näin. Mutta kuinka yrittäjän on mahdollista laajentaa toimintaansa ilman rahaa? Tänään olemme riippuvaisia rahasta ja yhteiskuntaa hallitsee raha. Ilman rahaa ei tapahdu juurikaan mitään. Miksi sen, joka on uhrannut rahaa alkupääomaan, koneisiin, rehuun ja eläimiin tulisi antaa tuotteensa ja palvelunsa ilmaiseksi?

Kuvitelkaamme nyt sellaisen toivottavan skenaarion, miltä kansallismielisen henkilön arkipäivä näyttäisi, jos kansallismielistä yrittäjyyttä olisi olemassa suuressa laajuudessa. Hän herää asunnossaan. Sitoo kiinni solmion, jonka hän on ostanut kansallismielisestä vaateliikkeestä postin kautta. Aamiaispöydästä löytyy paikallisen kansallismielisen tuottamia munia ja maitoa. Hänen vaimonsa suutelee häntä ennen kuin lähtee viemään perheen lasta kansallismieliselle perhepäivähoitajalle. Rappukäytävässä henkilö tervehtii pikaisesti kansallismielistä vuokraisäntää. Hän hyppää auton kyytiin, jonka hän on korjauttanut viime viikolla kansallismielisellä mekaanikolla ja ajaa sillä töihin.

Työnantaja on hän itse, ja hänellä on 20 työntekijää, joista 15 on kansallismielisiä. Loput viisi ovat tavallisia tervejärkisiä suomalaisia, jotka ovat viittä vaille vakuuttuneita yrittäjän maailmankatsomuksesta. Yrittäjä ja työntekijät menevät lounaalle kansallismielisten omistamaan ravintolaan. Lounaalla he keskustelevat muun muassa yrityksen uuden mainoksen suunnittelusta, ja mainos tullaan julkaisemaan kansallismielisellä radiokanavalla. Osa työntekijöistä siirtyy lounaalta lähistöllä sijaitsevaan kansallismielisten omistamaan rakennustukkuun. Ennen päivän töiden lopettamista yrittäjä lähettää tilikirjan kansallismieliseen tilitoimistoon, minkä jälkeen hänen on aika lähteä kansallismielisen parturin käsittelyyn. Hän tekee lyhyen treenin kansallismielisellä kuntosalilla yhdessä samanmielisten kanssa.

Tämän jälkeen yrittäjä menee kotiin perheensä pariin. Henkilöä odottaa lähellä tuotetusta lihasta vaimonsa valmistamat lihapullat ja perunamuusi, jotka on ostettu kansallismieliseltä maatilalliselta. Henkilö ehtii päivän aikana käydä vielä keskustelun ensi viikonloppuna häntä ja muita kouluttavan kansallismielisen luennoitsijan kanssa ennen kuin on aika mennä nukkumaan. Hän lukee iltasadun lapsille kirjasta, joka on ostettu kansallismielisestä kirjakaupasta.

Taistelu ja arkipäivä kulkevat käsi kädessä. Riippumattomuus järjestelmästä on otettava tosissaan.

 

Karl Lindholm/Nordfront.se

12 KOMMENTIT

 1. Hyvä ja tärkeä teksti. Ensi kesänä Suomessakin astuu voimaan laki, joka antaa poliittiselle poliisille valtuudet ahdistella kansallismielisteb työnantajia, vaikka näitä ei edes epäiltäisi mistään rikollisesta toiminnasta! Että se siitä vapaudesta.

  Jos kansallismielinen yrittäjäyhteisö olisi tarpeeksi vahva, ei poliittisella poliisilla olisi valtaa tässä asiassa, ja taas oltaisiin askeleen verran lähempänä laajaa aktiivista kansallismielistä yhteisöä, johon ei muilla ole nokan koputtamista.

 2. Kirjoitus on hyvä ja tähän pitäisi pyrkiä, mutta Suomessa tämä ei ikävä kyllä ole mahdollista. MUTTA, yhteiskunnastamme ja verottajastamme johtuen pienellä muutoksella se on mahdollista. Nimittäin…

  Monta yritystä tarvitsee monta kirjanpitoa sekä monet ilmoitukset. Ne syövät aikaa ja katetta ja juuri tähän yhteskuntamme pyrkii: samaan yhdestä työstä kaksinkertaiset maksut. Kun perustetaan YKSI Suomen kattava osakeyhtiö, niin yksi henkilö pystyy hoitamaan kaikkien laskutukset, palkanmaksut, kirjanpidot, sotu-maksut, verot jne… Samalla tämä yksi henkilö pystyy suorittamaan karhut ja perinnät koska totuus on että joka seittsemättä laskuta (1:7) pitää karhuta. Ihmiset eivät maksa ajallaan tai koittavat luistaa. Näin työntekijät pystyvät paneutumaan työhön ilman stressiä ja murehtmista.

  Osakeyhtiössä myös kaikki pääsevät työttömyysturvan piiriin ollessaan “työntekijöitä”. Yrittäjällähän työttömyysturva on nolla, koska yhteiskunta katsoo että yrittäjällä on aina mahdollisuus työllistyä.

  Tässä perustettavassa osakeyhtiössä yhdellä osakkaalla pitää olla yli 50% osakkeista. Tällainen osakeyhtiö pysyy pidempäänhengissä keskinäisissä riidoissa, kuin se jossa kaikilla on tasamäärä osakkeita. Riitoja tulee aina ja silloin pitää olla yksi joka toimii kapelimestarina. Ja jos jokus haluaa osakeyhtiöstä eroon, se oikeus hänelle suodaan ilman naljailuja tai mustamaalaamista. Reilu peli. Mutta pitkässä juoksussa kaikki eivät tule toimeen kaikkien kanssa. Se on täysin selvää.

  Tärkein asia kuitenkin on se että kun jokainen kohdallaan miettii mahdollista tuntilaskutushintaa, niin se pitää laskea riittävän oikein. Nyrkkissäntönä onkin se että “markka neljästä”. Eli, jos tienaat neljä eura yritykselle, yhteiskunnan maksujen jälkeen saat yhden auron käteesi. Tästä pystyy peilaamaan sitä onko omalla työllä mahdollista saada parempi tulotaso. Toisinaan päätoimi renkinä on tulotasoltaan vakaampi. Mutta ei poista toisen työpaikan mahdollisuutta.

  Mutta näihin palataan vielä.

  • Tämä olisi toki kätevän kuuloinen ajatus, että olisi yksi iso firma joka hoitaa sopimuksia kaikkialle kaikille mahdollisille aloille ja työllistäisi kansallismielisiä siinä samalla tukien taistelua rahallisesti ja muutenkin tarjoamalla aktivisteille turvallisen työpaikan.

 3. Erittäin tärkeä artikkeli, ja olisin mielelläni törmännyt tällaiseen tekstiin, kun olin itse alta parikymppinen ja mietin, miten koulutus ja taistelutyö kannattaisi yhdistää.

  Erityisesti suurissa kaupungeissa tällaiseen toimintaan luulisi tarjoutuvan jo mahdollisuuksia siksikin, että kansallismieliset ovat viime vuosina alkaneet verkostoitua paljon aiempaa tehokkaammin.

  Vastarintayhteiskuntaa pystyyn ja keskisormea kulttuurimarxisteille sekä kapitalisteille 🙂

 4. Venäjällähän paikallisten toimesta on toteutettu kuntoilu puolta mm. Whiterex. youtube.com/watch?v=BWwm14MGl3E Itse odotan aikaa jolloin Suomessa alkaa toimia samankaltaista toimintaa. No se on vain kiinni siirtämällä joka sen aloittaa

 5. Järki-ihmiset auttavat aina toisiaan. Enkä tarkoita nyt mitään hyvä……. organisaatioita. Kunpa järki-ihmiset havahtuisivat huomaamaan, ettei heillä, eikä heidän järki-ihmislapsillaan ole tulevaisuutta suurten asutuskeskusten pienissä luukuissaan. Ettei tulevaisuutta ole olla palvelemassa toisia pienissä luukuissa oleskelelevia ystäviään, toisia järki-ihmisiä – muista ihmisistä puhumattakaan. Miksi?

  On hyvä miettiä, mistä tulee kaikki se raha, jolla maksetaan järki- ja muiden ihmisten palkka. Muiden ihmisten mielestä raha tulee usein taikaseinästä. Järki-ihminen ymmärtää, että joku järki-ihminen on joskus, jossain muualla tehnyt työtä, minkä seurauksena rahaa on voitu laittaa muitakin ihmisiä varten sinne taikaseinään. Tuo työ on usein tehty muualla, kuin 20 kilometrin säteellä omasta asuinpaikasta. Työ on tehty koko Suomen alueella. Järki-ihminen ymmärtää, että hänen tuottamastaan rahasta suuri osa menee muiden ihmisten taikaseinään.

  Järki-ihminen alkaa ajatuksissaan erkaantumaan muista ihmisistä ja harkitsemaan toimimista muiden järki-ihmisten kanssa. Järki-ihminen muuttaa ehkä maalle, missä voi todennäköisemmin toimia toista järki-ihmistä enemmän auttaen, missä on tilaa elää ja hengittää. Järki-ihminen alkaa kasvattamaan omavaraisuuttansa joka asiassa puhtain keinoin. Järki-ihminen auttaa toista järki-ihmistä tekemään samoin.

  Kohta järki-ihminen herää aamulla toisen järki-ihmisen vierestä, syö itse tai lähistön toisen järki-ihmisen paikallisesti tuottamaa ruokaa. Paikallisen meijerin, leipomon, lihajalostamon tuottamaa aamupalaa. Vie järki-ihmislapsensa paikalliseen järki-päivähoitoon tai järki-kouluun – tottakai paikalliseen, vain jatkaakseen työpaikalleen, paikalliseen järki-yritykseen. Järki-ihminen toimii järkevästi, paikallista järki-ihmistoimintaa tukien. Järki-ihminen auttaa aina toista järki-ihmistä toimimaan järkevästi. Järki-ihmiset rakentavat itsenäisen järki-hyvinvointiyhteiskunnan uudelleen toisten järki-ihmisten kanssa. Taikaseinän voi hukata

 6. Hyvä artikkeli. Lisäisin tuohon vielä oman kansallismielisen paikallisvaluutan. Esim. UusiMarkka tai UMA” jonka arvo olisi sama kuin Euron.

 7. Hyvä kirjoitus, itsekin pidemmän aikaa pohtinut jonkinmoista järjestäytymistä ja verkostoitumista tällaiseen.

  Jos omanmielinen yrittäjä joutuu vaikka tiettyjen tahojen masinoiman painostuksen tai boikotin kohteeksi voisi samanmieliset auttaa yrittäjää suoraan tekemällä häneltä hankintoja ja tukien tilanteessa.

 8. Pienyrittäjän 25 vuoden kokemuksella väitän, että pienyrittäjyys 99% todennäköisyydellä on vain kärsimys eikä artikkelissa esitetty kaunis unelma toteudu.

  Tällä hetkellä kansallissosialisteja on vain vähän populaatiossa ja heidän muodostaman rahavirran osuus on sen mukainen. KS-yritys joutuu palvelemaan 1…10 tuhatta tavallista asiakasta yhtä KS-toveria kohden.

  Heti kun KS-yrittäjä mainitsee, että se on kansallissosialistinen:
  – “Tavalliset ihmiset” lopettavat asioinnin. Harrastan kesäisin luonnonmukaista viljelyä ja viime kesänä tarjosin useille naapurille ylimääräisiä vihanneksia, ilmaiseksi. Kun jotkut heistä tulivat hakemaan, kerroin että vihannekset on kasvatettu luonnonmukaisesti minun KS-maailmankatsomukseni mukaisesti. Tässä kohdassa taviksen silmät pyörystyvät ja se on viimeinen haku se. Jos ei olisi ilmainen, niin ei olisi sitä ensimmästäkään.

  – Pankit, kaikensorttiset viranomaiset, kristityt sionistit, antifa, Soros-vasemmisto yms. paska tekee kaiken mahdollisen KS-yrityksen sabotoimiseksi. Esimerkiksi KS-yritys aikoo mainostaa paikallislehdessä – mutta lehti kieltäytyy koska juutalaiset varoittavat, että vievät pois lehdeltä omat mainokset. Keinoja voi olla 1001 tai enemmänkin. Esim. KS-ravintolaan ovesta sisään ruokasaliin tai ikkunasta keittiöön heitetään (Soros-antifan ja Soros-vasemmiston toimesta) ulosteilla täytetyt muovipussit, jonka jälkeen terveysviranomainen sulkee koko ravintola hygienianormien rikkomisesta, eikä poliisi löydä syyllisiä.

  Ehdotan, että:
  – kansallissosialistien rahat olisi ohjattu vain yhdelle KS-yritykselle: Kadulle.com tai suoraan lahjoituksena Suomen PVL:lle
  – yleensä (99%) rahan tienaaminen työntekijänä on paljon tehokkaampi kuin pienyrittäjänä, ja tuloista voidaan irrottaa isompi osan Vastarintaliikkeelle.
  – Systeemi romahtaa ennen pitkää; se on jo nyt kuolinkamppailussa. Propaganda on tärkein tehtävä nykyisin, levittäkää sana
  – Harmaan liiketoiminnan SWOT-analyysi on tehtävä
  – Valmistautukaa TSHTF:ään.

  • Leo on oikeassa sekä yleisen mielipiteen että yhteiskunnan osalta. Siksi pitääkin olla sen verran “juoni” että kun tällaisen yrityksen pistää pystyyn niin ensialkuun mikään siinä ei saa viitata kansallissosialismiin. Ei mikään. Ja työtehtävissä sekä asiakkaiden kanssa keskustellessa mikään ei saa tuoda julki sitä mitä yritys tai sen henkilökunta edustaa. Katsokaa vaikka miten hyvin vapaamuurarit ovat soluttautuneet. Tai miten pelastusarmeijan päämajassa Helsingissä ei konttorissa ole yhtään pelastusarmeijan pukuun pukeutunutta henkilöä. Sielä on lakimiehiä puvut päällä ja kiinteistövuokraus on kova business.

   Jotta asia saataisiin liikkeelle tulisi ensin kartoittaa mitä kukakin osaa ja sitäkautta löytää eri vahvuudet. Ja sen jälkeen aloittaa vaikka keskinäinen liiketoiminta että järjestö saadaan sisältäpäin vahvaksi. Ja kun se on riittävän vahva, voidaan perustaa yritys joka kattaa koko Suomen.

   Näkyvyys on kaiken A ja O. Ja kun yritys tarjoaa palveluitaan ympäri Suomea samaan aikaan, ihmiset luottavat siihen vaikkei kukaan siitä mitään tiedäkkään. Ja jossain vaiheessa mukaan hakeutuu työntekijöitä jotka arvostavat ilmapiiriä ja katsantokantaa. Eikä sellaisten henkilöiden herättäminen Matrixista ole iso asia. JOka poikii aina suurempaa ja suurempaa näkyvyyttä.

   Se mihin “voitot” sijoitetaan on ensisijassa liiketoiminnan vahvistamiseen sekä järjestön tukemiseen. Mutta ainakin alussa nämä kaksi asiaa täytyy pitää täysin erillään. Aika näyttää kuinka pitkään. Viisi vuotta… 10 vuotta… MUtta varmaa on että kun yhteiskunta luhistuu niin meiltä huudetaan apua. Ja sitä jopa vaaditaan.

   Oen varma siitä että ennenkuin kuolen, näen vielä terveen yhteiskunnan jossa ihmisten on hyvä elää ja asua. Kyse on etupäässä itsestämme. Ja siitä, mitä olemme valmiit uhraamaan lastemme eteen.

   Mutta näihin palataan vielä…

 9. Ei missään tapauksessa saa piilottaa/piilotella keitä olemme ja mitä edustamme. Hetken on vähän vaikeampaa mutta mielipiteet ovat muuttumassa ja rehellisellä suoraselkäisellä KS toiminnalla tämäkin asia kääntyy 100-0 voitoksemme!

  Eläköön voitto!

 10. Kiitos jukka sinunlaisille ihmisille jotka jaksatte puolustaa hyvää etkä saatanaa!!

  http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

  Toivottavasti joku päivä ihmiskunta vapautuu pankkiirien kahleista ja IHMISET heräävät ja ymmärtävät etteivät koskaa ole olleet vapaita, vaan orjia koko elämänsä! Ja heitä on vaan käytetty hyväksi satoja vuosia! Valitettavasti vaatii paljon työtä ja monien kalakantojen/eläin lajien tuhoa, esimerkkinä meritaimen, merilohi ym mahtavien luojan luomien mahtavien eliölajien tuhon!! Valitettavasti niin kauan jääkiekkoa, super bowlia ym paskaa tulee mediasta ym muista saatanan järjestöistä ei ihmisiä edes kiinnosta mitä suuhunsa laittavat!! KUN MAILMA VOISI TOIMIA TOISELLAKIN TAPAA, MUTTA VALITETTAVASTI SE JOKA HALLITSEE RAHAJÄRJESTELMÄÄ HALLITSEE KAIKKEA!!! Tärkein kysymys kuuluukin ketä sitä hallitsee ja miksi se näin haluaa tehdä!! Nimimerkkini kertoo kaiken!!

Comments are closed.