Koti Uutisia Kansallinen rintama ei saa osallistua marssiin sananvapauden puolesta

Kansallinen rintama ei saa osallistua marssiin sananvapauden puolesta

7

UK_Marine_Le_Pen

Pariisissa marssitaan tänään sananvapauden ja kansallisen yhtenäisyyden puolesta marxilaiseen satiirilehti Charlie Hebdoon kohdistuneen terrori-iskun jälkimainingeissa. Kulkueeseen osallistuvat useat todellista sananvapautta kaiken aikaa polkevat valtiojohtajat kuten esimerkiksi Saksan liittokansleri Angela Merkel, Suomesta pääministeri Alexander Stubb ja kaiken huippuna Israelin pääministeri, sotarikollinen Benjamin Netanjahu.

Marssi lähtee liikkeelle Tasavallan aukiolta ja päättyy Kansakunnan aukiolle. Sitä vartioi yli 2 000 poliisia ja sotilasta. Kaikki Ranskan puolueet johtajineen päivineen on kutsuttu, mutta Kansallista rintamaa ja puolueen johtajaa Marine Le Peniä ei ole katsottu sopiviksi osallistumaan kulkueeseen. Puolue ei nähtävästi ole vieläkään riittävän “salonkikelpoinen”, vaikka Marine Le Penin johtajakaudella puolue on lipunut hyvin merkittävästi populistisempaan ja Israel-mielisempään suuntaan kuin isänsä Jean-Marine Le Penin puheenjohtajakauden aikana.

“Sehän on tietenkin aivan selvä. He sanovat, ettei Front National ole tervetullut osallistumaan tapahtumaan, johon kaikki muut Ranskan puolueet ovat kutsuttuja. Kansallista yhtenäisyyttä ei enää ole, se on tyystin kadonnut heidän toimiensa tähden”, Marine Le Pen sanoi The Local -lehdelle.

Le Pen on kehottanut kannattajiaan olemaan osallistumasta kyseiseen kulkueeseen, mutta menemään mukaan kaikkiin muihin mielenosoituksiin Ranskassa.

Eilen mielenosoituksiin otti osaa noin 700 000 ihmistä koko maan laajuisesti.

Lähteet: MTV, The Local, Daily Stormer

7 KOMMENTIT

  1. Sananvapaus ja mielenosoituksethan ovat vain poliittisesti korrekteille henkilöille, ryhmille ja puolueille.

    • Vai pitäisikö paremminkin sanoa, että kärpäsenä kakan päällä..?

  2. Ei tarvi osallistuakaan, Mitä ne siellä tekisi? Ranskassa ollaankin jo laitettu moskeijoita läjään ja muslimeja piesty urakalla. Siellä niitä sankareita syntyy taistojen tuoksinassa. Poitier’sin moskeijan polttoa odotan innolla 😀

  3. Taisi isku ja sen vaikutus olla toivotunlainen. Ainakin meidän Alexi hymyili niin leveästi kun kätteli Ranskan presidentti Hollandia.

  4. Ehkä tuli alkaa leviämään Ranskasta, tuosta liberalismin kehdosta? Eurooppa on joka tapauksessa tulen alla, ja sodan pilvet lymyävät joka puolella yllämme. Minä ainakin olen valmis.

  5. Kylläpäs tämä koko terroriteko selvitettiin nopeasti. Ja heti saatin aikataulut sovitettua niin että 100+ maailman ehkä kiireisintä henkilöä sai hankittua lennot Ranskaan. Onneksi ammattimaiset terroristit vielä jättivät henkilöpaperinsa tap.paikalle. Ei ollenkaan haise…pyh, ei maailmassa ole salaisia agendoja.

Comments are closed.