Koti Uutisia Kotimaa Kansalaiset takavarikoivat Kouvolassa ”Pride-lipun”

Kansalaiset takavarikoivat Kouvolassa ”Pride-lipun”

14

Yle uutisoi, että Kouvolan kaupungin lipputangossa liehunut homolobbaamisen symbolina tunnettu Pride-lippu ehti olla esillä vain muutaman tunnin ennen kuin paikalliset kävivät poistamassa sen.

”Kouvolan kaupunki osallistui viime lauantaina Pride-tapahtumaan nostamalla sateenkaarilipun kaupungintalon salkoon. Lippu kuitenkin vietiin samana iltapäivänä. Lippu oli nostettu salkoon aamulla kymmenen aikaan, ja se lähti varkaiden matkaan noin kello 16.10. Lipun oli tarkoitus liehua kaupungintalon edustalla iltakuuteen asti”, Yle kertoo.

Viime aikoina homolobbaamiseen kyllästyneet kansalaiset ovat takavarikoineet ja hävittäneet vastaavia tunnuksia julkisilta paikoilta ympäri maata. Muun muassa kansallissosialistinen Kohti vapautta! -kansanliike on raportoinut samankaltaisesta toiminnasta.

Lähde: Yle

14 KOMMENTIT

 1. Hyvä! Itse revin LTIPEDOBBQAIDS²-käädyt, rievut ynnä matot alas naruilta ja poltin.

  Eipä kirjoittanut ko. “rikoksesta” pieni paskalehtemme sanaakaan.

 2. Tätä maata on mädätetty riittävästi, joten hyvä, että saadaan tuollaiset liput alas!

 3. Demokratia tarkoittaa enemmistön oikeutta päättää asioista. Kun tämä evätään, on demokratia lakkautettu.

  • Jep, on anarkian aika. Neekereiltä Afrikasta voi ottaa oppia kyllä katulynkkauksista. Sen nuo mustat pirulaiset osaavat hienosti.

  • JÄLLEEN esimerkillistä toimintaa äiti-Venäjältä, mutta kukaan ei klikkaa noita linkkejä.

   https://unv.is/ ← tuohon laita (((osoitteen))) ja sitten sieltä referoit tai ihan vain leikkaat ja liimaat tänne sen jutun TAI tarjoat suoran unvisit-osoitteen sinne, jos nyt jollakulla on tarve Erkko-ulostusta lukea.

 4. Hienoa! Omia perversioitaan ei tarvitse levitellä joka helevetin pitäjässä vaikka olis”muoti”juttu, homous on sairaus.

 5. Haluaisin Venäjälle asumaan. En siedä Suomea. En vain tiedä mitä pitäs tehdä. Menenkö kivittää Lubjankan ikkunoita?

Comments are closed.