Koti Artikkelit Suomen komissaariehdokas: EU-maat lahjottava nationalismin vastaisiksi!

Suomen komissaariehdokas: EU-maat lahjottava nationalismin vastaisiksi!

7
Jutta Urpilainen.

EU-komissioon Suomen “edustajaksi” pyrkivä Sdp:n Jutta Urpilainen ehdottaa, että unioni lahjoo jäsenmaansa vastustamaan nationalismia. Lahjontaoperaatio rahoitettaisiin arvatenkin uudella velalla.

Urpilainen kertoi EU-visioistaan Maaseudun Tulevaisuuden haastattelussa. Komissaariehdokas paljasti olevansa pesunkestävä eurokraatti, jonka mielestä on oikein manipuloida jäsenvaltioita kannattamaan globalismia ja kulttuurimarxismia.

Urpilainen myönsi olevansa erityisen kiinnostunut talouteen liittyvästä komissaarisalkusta. Hänen kautensa Suomen valtiovarainministerinä muistetaan holtittoman velkaantumisen ja työttömyyden aikana, joten hän olisi täydellinen nimitys kansakuntien tuhoa edistävään EU-komissioon.

Urpilainen ei edes esitä ajavansa Suomen kansallisen itsemääräämisoikeuden lisäämistä. Liittovaltiokehitys erityisesti turvallisuuspolitiikassa on komissaariehdokkaan sydäntä lähellä. “Tarvitsemme ylikansallista yhteistyötä ja EU on meille luonteva viitekehys”, Urpilainen julisti haastattelussa.

Komissaariehdokas kertoo olevansa “huolissaan” nationalismin noususta Euroopassa viimeisen vuosikymmenen aikana. Kansallismielisyys on erityisen voimakasta köyhissä maissa, joissa eliitti ei ole kyennyt maksamaan kansalaisia hiljaisiksi. Rikkaissa Länsi-Euroopan maissa globalistit ovat paremmassa turvassa, koska yltäkylläisyydessä elävä kansa ei vaivaudu jalkautumaan kaduille protestoimaan.

Urpilaisen ratkaisu vähävaraisten EU-maiden “nationalismiongelmaan” on yksinkertainen. “Suomen komissaariehdokas olisi valmis patoamaan oikeistopopulismia antamalla taloudellista tuella alueille, jotka ovat kärsineet globalisaatiosta”, Maaseudun Tulevaisuus kirjoittaa.

Toisin sanoen Urpilainen tahtoo lahjoa kaikki EU-valtiot kannattamaan globalismia. Rahoitus lahjontaoperaatiolle hankittaisiin mitä ilmeisimmin velkana kansainvälisiltä pankeilta, ja korkojen maksumiehiksi joutuisivat länsieurooppalaiset veronmaksajat.

EU on kuin pyramidihuijaus: Valheellista mielikuvaa toimivasta unionista ylläpidetään tulonsiirroilla ja jatkuvalla velkaantumisella. Kun jäsenmaiden verorahat loppuvat ja uutta lainaa ei saada, huijaus viimein paljastuu ainutlaatuisen talousromahduksen siivittämänä. Ennen romahdusta eliitti käyttää kansan apatiaa hyväkseen kuljettaen tänne ennätysmääriä rotumuukalaisia “Eurooppalaisten arvojen”, “kansainvälisyyden” ja “yhdenvertaisuuden” nimissä.

Urpilainen pyrkii Euroopan komissioon, joka on unionin korkein päättävä elin. Käytännössä komissio on globaalin rahaeliitin käsikassara.

Amerikkalaislähtöiset pankit manipuloivat EU:n lainsäädäntöä lobbaamalla Euroopan komissiota European Services Forum- (ESF) ja European Round Table of Industrialists (ERT) -järjestöjen kautta. ESF:n perusti juutalainen pedofiili Leon Brittan, ja ERT:n perusti juutalaisen Rothschild Europe -yhtiön juutalaisjohtaja Pehr Gyllenhammar.

Lähde: Maaseudun tulevaisuus (1, 2)

7 KOMMENTIT

 1. Nationalismi on vaarallinen ryöstäjille, sillä se on suora este kansojen omaisuusmassojen sekä itse ihmismassojen kohtaloiden nopealle siirtämiselle harvainvallan käsiin lopullisesti ja peruuttamattomasti.

  Lue yllä oleva uudestaan. Vastaako nykyiset toimenpiteet tällaisen lopputuloksen saavuttamisen tekniikoita?

  Öljy-yhtiöt ostivat paine-ilmalla toimivien autojen tuottajat pois markkinoilta jo 1930 -luvulla, jota seuraavan sodan aikana hävitettiin laaja tieto paineilmalla toimivasta auto-teknologiasta.

  On pitkään käytetty (ennen energia-yhtiöiden massiivista tuholaistoimintaa) luonnollista tapaa luoda paineilmaa ja sitä myöten jäähdytysjärjestelmiä, todella luotettavia ja kestäviä sellaisia. Sellaiset eivät kuitenkaan käytä sähköä, joten ne poistettiin markkinoilta energiasyöppöjen korvatessa ne, koska “money talks, nobody walks”…

  Katso video jossa kerrotaan näistä teknologioista, joita voit nyt rakentaa moderneilla , kaupan hyllyllä olevilla komponenteilla, tosi edullisesti. Paine-ilmaa ja jäähdytystä, muutakin, täysin ilman sähköä!

  Jos arvasit että tämä esitelmöijä on sittemmin kuollut, olet oikeassa:
  youtube.com/watch?v=-9NqqDL6bkk

  https://losttechnology.org/the-trompe-a-basic-overview/

 2. Eivät nuo meidän sätkypellet mistään päätä. Älkää niille olko vihaisia. Ovat pelkkiä idiootteja; kehitysvammaisia reppanoita.

  • Älkää niille olko vihaisia?

   Eikö maanpettureita, joilla on matujen väkivallan uhreiksi joutuneiden suomalaisten verta käsissään saisi vihata?

   En usko että Urpilainen on mikään kehitysvammainen, vaan hyvin kiero sekä kylmästi laskelmoiva kansanpetturi.

    • Se etu EUCCP:ssä on vielä että silloin sata vuotta sitten massamurhailtiin ihmisiä koska ovat rasismia, tänään heiltä “vain” evätään täydet ihmisoikeudet, kuten ilmaisuvapaus ja oikeus tunteisiin, joka viimeksimainittu on rajattu oikeudeksi vihervassareille eli puolestaluokkaantujille, ja massiiviselle puolestaloukkaantumisen maahantuotu ihmisryhmä. Monelta on mielipiteidensä takia evätty yhteydet rakkaisiin ja ystäviin somessa, sekä joissakin tapauksissa työpaikka tai hyvä koulutuspaikka.

Comments are closed.