Koti Uutisia Kansalaisaloite kerää nimiä ulkomaalaisrikollisten karkottamiseksi

Kansalaisaloite kerää nimiä ulkomaalaisrikollisten karkottamiseksi

11

Prison-Blacks

Viime päivinä sosiaalisessa mediassa on voinut törmätä kehotukseen allekirjoittaa kansalaisaloite, joka tähtää rikokseen syyllistyneen ulkomaalaisen karkottamiseen. Erityisesti Tapanilan monikulttuurinen joukkoraiskaus on saanut monet suomalaiset laittamaan nimensä aloitteeseen.

Mikäli aloite saa tuekseen vähintään 50 000 kannatusilmoitusta, on eduskunta velvoitettu ottamaan asia käsiteltäväkseen. Voit tutustua aloitteeseen osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970

11 KOMMENTIT

 1. Jakakaa ihmiset tätä niin paljon kykenette omassa facessa, kavereille ja foorumeille!

 2. Hienoa, että ihmisillä on vielä halua muuttaa asioita. Kävin myös itsekin lisäämässä tuonne korteni kekoon.

  Valitettava tosiasia tulee kuitenkin olemaan se, että vaikka esitys menisikin jo käsittelyyn eduskunnassa niin ammutaan se alas siellä ja sen käsittely päättyy siihen. Valitettavasti eduskunta on jo mädättynyt niin pahasti.
  Tarvitaan jo uusia näkövinkkeleitä ja malleja miten voisimme toimia tyranniaa vastaan, koska heidän säännöillään pelaamisella se ei onnistu.

  • Itsekään en usko, että tuo johtaa lakimuutokseen. Ja vaikka lakia muutettaisiin, niin se ei ratkaisisi monikulttuuriongelmaa.

   Toivon kuitenkin, että aloite saa vaadittavat nimet kasaan, koska silloin poliitikot joutuvat julkisesti ottamaan asiaan kantaa, mikä johtaa heihin kohdistuvan epäluottamuksen lisääntymiseen.

 3. Hieno ideana, mutta uskooko kukaan, että yksikään hallitus edes suostuisi ottamaan käsittelyyn noin nopeasti ja heikosti (anteeksi) muotoiltua aloitetta…

 4. Voi sitä riemun määrää kun tästä lähdetään huutamaan kilpaa eduskunnassa.

 5. Heii älkää nyt “ampuko alas tota” ymmärrän kyllä skeptisyyden mut tota pitää jakaa niin paljon kun sielu sietää. Et saatais ne ääänet kasaan, ihmeitä tapahtuu, jos suomi ottais mallia norjasta niin saattais jokunen mutakuono lähteäkkin ja siinä säästyisi isot rahat. En nyt itsekkään voi sanoa että tahtomme toteutuu mutta pakko se on taistella!! Ite oon jaeskellu tota youtubessakin ihan kaikis kuunnelluimmissa biiseissä. Esim MustaNigger barbaran biisis, mutta äänet pidin pois päältä. Aina joku saattaa alkaa miettimään asiaa.

 6. Niin siis missä tän voi allekirjottaa? Terveisin vanhus joka ei tietotekniikkaa vielä täysin ymmärrä

 7. Vangin vuosi maksaa 63 000 €. Toimeentulotukiasiakkaan 5 820 €/vuosi. Kuusi suomalaista syrjäytynyttä elätetään yhden vangin hinnalla, eikä koskaan puhuta elintasovangeista. Kuitenkin suomalaisen vankilan ylläpitotaso on parempi kuin toimeentulotukiasiakkaan elintaso. Jo uudistunut keskiasteen ravitsemusalan koulutus piti 1980-luvun lopulla parhaan ravitsemuksen esimerkkinä vankilaa, sotku sotkee munkkikahvilallaan armeijan hyvän ruokavalion.

 8. On tämä nähty ulkomaalaisten rikollisten paapominen. Ei muuta kuin potku persaukseen ja terve menoa.

Comments are closed.