Koti Artikkelit Kansanmurha Mikseivät valkoiset uskalla ajaa etuaan?

Mikseivät valkoiset uskalla ajaa etuaan?

6

valkoiset

Käsite “valkoisen miehen taakasta” on tämän artikkelin lukijalle luultavasti tuttu. Taakkaan väitetään kertyneen painoa orjakaupan ajoista alkaen ja päättyen aina saksalaisten kollektiiviseen syyllistämiseen väitetystä kuuden miljoonan juutalaisen kansanmurhasta toisen maailmansodan aikana. Nyt meidän on sitten väkipakolla otettava kotimaihimme massoittain kolmannen maailman ihmisiä, jotka eivät kunnioita maaperäämme pätkän vertaa ja jotka käyttäytyvät kuin omistaisivat esi-isiemme meitä varten raivaaman oman kotimme.

Ei tarvitse katsoa kuin länsinaapuriamme ja kaupunginosia kuten Rinkeby ja Rosengård, joissa etnisille ruotsalaisille sylkäistään päin naamaa, etteivät he kuulu katukuvaan. Kun maahanmuuttajajengit hakkaavat suomalaisnuoria sairaalakuntoon Helsingin kaduilla ja raiskaavat pahaa-aavistamattomia tyttöjä ja naisia ruotsinlaivoilla, valtiojohto päivittelee, kuinka epäinhimillisiä olemmekaan, kun keskustelu vivahtaa tekijöiden rodulliseen taustaan puolella sanallakaan; eihän vähemmistöjä rakkauden ja tasa-arvon nimissä voi syyllistää ryhminä, sillä kysehän on aina vain yksittäistapauksista ja siitä, että nämä halusivat “purkaa pahaa oloaan”. Kun valkoisia syyllistetään jostakin rotuna, siihen ei puutu juuri kukaan.

Husbyssä ei olisi näyttänyt tältä vuonna 2013 toukokuussa ilman läpitunkevan pakkomonikulttuurista, valkoisten etujen vastaista ruotsalaista nykypolitiikkaa.
Husbyssä ei olisi näyttänyt tältä vuonna 2013 toukokuussa ilman läpitunkevan pakkomonikulttuurista, valkoisten etujen vastaista ruotsalaista nykypolitiikkaa.

Avaat television ja katselet sitä viisi minuuttia. Todennäköisesti Suomen Punaisen Ristin tuottamassa mainoksessa näet afrikkalaislapsia jossakin kenialaisen slummin keskellä tuijottaen sinua suurin, vetistävin silmin. Tutkimusten mukaan valkoisilla on toisiin rotuihin verrattuna suurempi taipumus suosia muita omiensa sijasta. Tämä liittyy siihen, että valkoinen rotu edustaa empatiaa ja kiltteyttä enemmän kuin mikään muu rotu. Amerikkalainen tunnettu psykologian professori Kevin McDonald käyttää valkoisten epäterveen taipumuksen kuvaamisessa termejä White Pathology ja Pathological Altruism. Kyse on siis oman edun unohtamisesta ja sairaalloisesta toisten etujen ajamisesta. McDonald kirjoittaa, että sairaalloisen altruismin syntyyn valkoisilla on ollut mukana vaikuttamassa kaksi keskeistä tekijää: individualismi ja juutalaisen eliitin negatiivinen vaikutus ajatteluun.

Kokonaan juutalainen Frankfurtin koulukunta alkoi jo 1930-luvun alussa levittää valhettaan siitä, että mikäli valkoiset suosivat omiaan, kyse on psyykkisestä häiriöstä. Valehtelukampanja onkin ollut ilmeisen onnistunut; eihän kukaan halua julkisesti näyttää olevansa “psyykkisesti häiriintynyt”. Mikäli muut rodut (ja varsinkin se rotu, jota Frankfurtin koulukunta edustaa) näin tekevät, onkin se yhtäkkiä täysin normaali asia. McDonald kirjoittaa Occidental Observer -julkaisussa seuraavasti:

Valkoisten halukkuuteen sivuuttaa itsensä ja tulla vapaaehtoisesti vähemmistöksi ei-valkoisten massan ympäröimänä on ollut mukana vaikuttamassa lukemattoman monta tekijää. Suurin osa ei-valkoisista ylläpitää edelleen vanhoja historiallisia kaunoja valkoisia kohtaan. Näkökantani on, että nämä kulttuurilliset muutokset ovat monimutkaisen vuorovaikutuksen tulosta, joka on käyty valkoisten jo entuudestaan olemassa olleen individualismin taipumuksen ja juutalaisen eliitin perinteiseen eurooppalaisuuteen ja eurooppalaiseen kulttuuriin kohdistetun vihamielisyyden välillä.

McDonald haluaa myös ottaa esille sen, kuinka valkoisten viehättyneisyys “moraaliseen individualismiin” on vaikuttanut asiaan:

Kun länsi jatkaa utopististen fantasioidensa säilyttämistä suurena “moraalinvartijana”, muu maailma jatkaa menoaan samalla tavalla kuin ennenkin – paitsi että he kolonisoivat nyt meitä. Yritykset ylläpitää väkisin utopistisia ajatusmalleja johtavat viime kädessä valtavaan psykologiseen paineeseen, kun valkoisten odotetaan vannovan uskollisuutta universalismille silloinkin, kun he huomaavat naapurustonsa olevan muukalaisten täyttämiä ja kun heidän työpaikkansa ulkoistetaan maailman ääriin tai vaihtoehtoisesti maahanmuuttajat vievät ne. He havaitsevat pikkuhiljaa oman vaikutusvaltansa maansa politiikkaan ja kulttuuriin häviävän ja siirtyvän muille. Näissä olosuhteissa itsekkäämmät ja erityiset tunteet omaa perhettä ja etnistä ryhmää kohtaan nousevat kuplien pintaan kilpailemaan universalismin kanssa. Nykymaailmassa eliitti on vienyt meiltä kyvyn kokea näitä tunteita, juutalaiset etunenässä.

menoraEräs kuohuttava esimerkki siitä, kuinka valkoisia opetetaan jo lapsesta asti häpeämään itseään aivan perusteetta, on amerikanjuutalaisen fysiikanopettajan Moses Rifkinin kouluunsa kehittämä erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltu kurssi. Vaikkei aiheella ole mitään tekemistä fysiikan kanssa, kurssi tulee vastaisuudessa olemaan pakollinen kaikille Rifkinin koulussa fysiikkaa opiskeleville oppilaille. Rifkin pakottaa kurssilla oppilaita lukemaan “feministien” ja “rasisminvastustajien” kirjoittamia kirjoja ja kysyy, miksi vain hyvin harvat mustat ryhtyvät fyysikoiksi. On hyvin epätodennäköistä, että oppilailla olisi harmaintakaan aavistusta siitä, että mustien älykkyysosamäärä on keskimäärin vain 65–75 pistettä tai että yksi mustien perinnöllisistä ominaisuuksista on heikko itsekuri. Rifkin kertoi olleensa pitkään kateellinen äidinkielen ja historian opettajille, koska nämä saavat päivästä päivään syöttää oppilailleen omaa poliittista agendaansa. Hänen mielestään aivopesu näissä kouluaineissa ei ollut riittävästi.

Valtamedia vetoaa propagandassaan juuri valkoisille ominaisiin luonteenpiirteisiin saavuttaakseen katastrofaaliset päämääränsä. Se on vuosikymmeniä toitottanut meille, ettemme ole mitään verrattuina muihin kansoihin ja rotuihin. Se on iskostanut mieliimme – juutalaiset sen ohjaimissa ja perimmäisessä vastuussa nykyisestä alennustilastamme – että jokaisen valkoisen, joka vähänkin tuntee ylpeyttä omasta rodustaan ja historiastaan, tulisi hävetä “rasistisia ajatuksiaan”. Se väittää, että olemme vastuussa koko maailman ongelmista.

Kun empaattisuus ja kiltteys viedään äärimmilleen, ne ovat suorastaan tuhoisia ominaisuuksia. Pakkomonikulttuurisuuden politiikan kritiikittömässä tukemisessa ei itse asiassa ole kyse mistään empatiasta, vaan pelkästään oman edun tavoittelemisesta ja hyväksynnän hakemisesta. Itseään inhoaville valkoisille suorastaan tyrkytetään porkkanoita. Itseruoskinta on nykyään jopa kilpailulaji, joka saa koko ajan entistä järkyttävämpiä muotoja. Kun lakataan ajamasta omia etuja ja jäädään aste asteelta muiden jalkoihin, tarkoittaa se yhtä kuin vihamieliselle eliitille antautumista ja järjestelmälle alistumista.

Laittaisitko lapsesi tällaiseen kouluun?
Laittaisitko lapsesi tällaiseen kouluun?

Meillä on aivan yhtäläinen lupa tehdä tulevien sukupolvien hyvinvointia edistävää politiikkaa kuin muillakin roduilla. Muutkin rodut ovat historiansa aikana tehneet virheitä ja vielä paljon meitä enemmän. Pohjoismaalainen ihminen, sinun ei tarvitse hyväksyä omaa tuhoutumistasi! Mitään muuta rotua ei ole koskaan pakotettu tällaiseen itseinhoon kuin meitä. Kysy itseltäsi, haluatko oman rotusi kuolevan pois siksi, ettet uskaltanut asettua oman kansan etuihin ja hyvinvointiin täysin välinpitämättömästi suhtautuvia vallanpitäjiä vastaan tai koska pelkäsit oman sosiaalisen asemasi menettämistä?

Jos vastaat, ettei rodussasi ole mitään erityistä säilyttämisen arvoista, niin mietipä esimerkiksi sitä, että olemme olleet pisimmällä tieteen, kulttuurin, taiteen ja teknologian alojen kehityksessä kuin kukaan muu. Kykenimme selviämään jääkauden karuista oloista ja muiden muassa The Intelligence -tiedejulkaisu kertoo tämän olleen mukana nostamassa älykkyysosamääräämme maailman korkeimmaksi. Olemme siis kaikkea muuta kuin arvottomia! Jos vähänkin välität lastesi ja lastenlastesi tulevaisuudesta, niin lopeta nöyristely ja asetu puolustamaan rotusi oikeutta elää!

 

Lähteet:

Kansallinen Vastarinta 11.11.2014: Tutkimus: näin suomalaiset tulivat Euroopan älykkäimmäksi kansaksi
Magneettimedia 9.8.2014: Psykologiset syyt valkoisten syrjäyttämiselle
Magneettimedia 4.3.2015: Juutalainen fysiikanopettaja: valkoisten nuorten opittava häpeämään taustaansa
McDonald, Kevin 2010: Whites’ lack of empathy for other Whites
McDonald, Kevin 2013: Recently in The Occidental Quarterly: Special Sections on White Pathology
McDonald, Kevin 2014: Psychopathology and Racial Self-Hate among Whites

 

Maria Pöysti

artikkelin_peraan

6 KOMMENTIT

  1. Loistavaa tekstiä! Toivottavasti saadaan Kansalliseen Vastarintaan tulevaisuudessakin tällaisia artikkeleita.

  2. Ehkäpä jo nyt vuoden kannustavin ja yksiparhaimpia artikkeleita, tätä viikkoa on saanut odottaa pitkään.

  3. Juuri se, mitä olen aina ajatellut. Nyt joku meni ja kirjoitti sen ylös. Kiitos Maria!

  4. Omituinen myytti orjuudesta on se että se oli juuri valkoinen väestö joka orjuutti mustia. Orjuuttahan on ollut ympäri maailmaa, niin valkoiset keltaiset mustat kuin muutkin ovat orjina pitäneet milloin mitäkin ryhmää tai ihan ysittäisiä ihmisiä. Ei valkoihoisten pidä kantaa syyllisyyttä orjuudesta sen enempää kuin muidenkaan.
    Toinen on tämä holokaustimyytti. Juutalaisia ei oieasti tapettu kuutta miljoonaa, se luku esiintyi jo ekan maailmansodan aikaan juutalaisten kirjoituksissa. Oli joku ennustus tms jossa mainittiin 6000000:n juutalaisen tulevan tapatuiksi. Natsit todellakin tappoivat paljon ihmisiä, myös juutalaisia. Esim Stalin tappoi tai tapatti ainakin kaksi- ellei kolme kertaa niin paljon ja vielä omia kansalaisiaan. Ja niin tekivät monet uutkin entiset suurmiehet jotka kävivät valloitussotiaan. Kautta historian on ollut toinen toistaan hullumpia diktaattoreita joiden käskystä miljoonat idiootit ovat tappaneet miljoonia muita idiootteja. Ja sitten näitä “suuria sotapäälliköitä” vielä ihaillaan nykypäivänä, paitsi tietysti Hitleriä. Ihmiskunnan historia on suuri häpeä.Eri “rodut” tai kansat ovat todellakin eri kehitysasteilla, jotkut eivät ole vielä edes sillä asteella kuin eurooppalaiset käydessään ensimmäistä maailmansotaa.

Comments are closed.