Koti Artikkelit Kaksoisstandardien juurilla, osa 1: “rasismi” – Suomen suurin ongelma?

Kaksoisstandardien juurilla, osa 1: “rasismi” – Suomen suurin ongelma?

7

Rasismi – tämä valtakunnan vakavin haukkumasana. Sitä käyttämällä painostetaan puolueita, järjestöjä, valtiollisia instituutioita ja niin edelleen. Virallisen määritelmän mukaan rasismi on rotuvihaa (vaikka “rotuja ei ole olemassa”). Käytännön tasolla rasisteiksi syytetään kaikkia valkoisia, jotka ovat ylpeitä omista juuristaan. Termi onkin kehitetty syyllistämään valkoisia – ei ketään muuta.

Kovaäänisimmät rasismihysteerikot eivät juuri koskaan tuo esille valkoisiin kohdistuvaa rasismia, vaikka tilastojenkin mukaan myös Suomessa suomalaiset ovat väkilukuun suhteutettuina useiden rasististen rikosten uhreja. Tämä onkin päivänselvä todiste heidän todellisesta agendastaan.

Rasismista onkin tehty Suomen suurin ongelma. Sen pohjalta säädetään uusia ajatusrikoslakeja ja palkataan kymmeniä poliiseja valvomaan asiaa, joka ei itsessään ole laitonta. Sen vuoksi sensuroidaan (vaikka meillä on “sananvapaus”), järjestetään loputtomasti yksipuolisen kuvan antavia keskusteluohjelmia ja -foorumeita, järjestetään veronmaksajien kustantamia kursseja ja niin edelleen. Onko “rasismi” eli kansallisylpeys todella tavallisten suomalaisten suurin huolenaihe? Jos asennoidutaan niin, että kyseessä ylipäätään on ongelma, niin onko rasismi tosiaan Suomen suurin ongelma?

Onko rasismi suurempi ongelma kuin kurjistuva taloustilanne, jossa köyhät köyhtyvät entisestään oikeistohallituksen leikkauspolitiikan alla? Leikkaukset kohdistuvat erityisesti lapsiperheisiin ja opiskelijoihin eli niihin, joiden pitäisi olla tulevaisuutemme. Suomessa on satojatuhansia työttömiä ja satojatuhansia ihmisiä, joilla on ulosottoa. Luonnonvarojamme halutaan yksityistää, jotta globaalit firmat voivat tehdä pikaista voittoa ihmisten hyvinvoinnin kustannuksella. Rasismi on kuitenkin kulttuurimarxistien mukaan suurin ongelma.

Onko rasismi suurempi ongelma kuin yhä pitenevät leipäjonot? Heikki Hurstin johtama Laupeudentyö ry kertoo ruokkivansa kaksi kertaa viikossa yli 5 000 suuta, joille ruokalahjoitukset ovat elinehto. Myllypuron leipäjonon tunnettu jono on ollut jo pitkään surullisen kuuluisa pituudestaan, joka jatkuu silmänkantamattomiin. Laupeuden työ ry saattaa joutua lopettamaan toimintansa leikkauspolitiikan vuoksi. Rasismi menee kuitenkin ongelmana kirkkaasti ohi.

Onko rasismi suurempi ongelma kuin suomalaisten alhaiset syntyvyysluvut? Suomalaiset synnyttävät keskimäärin 1,7 lasta naista kohden. Tämä tarkoittaa, että suomalaisten määrä vähenee koko ajan. Jo tämä yksinään heikentää kykyämme selvitä globaalissa maailmassa. Kun tätä vajetta ryhdytään korvaamaan Välimeren eteläpuolelta saapuvilla asukkailla, tarkoittaa se pitkällä aikavälillä suomalaisten jäämistä vähemmistöksi omassa maassaan. Suomen väestönkasvu on nyt jo kokonaan maahanmuutosta riippuvaa. Tämä on ongelma – joskaan ei “tietenkään” yhtä suuri ongelma kuin “rasismi”.

Onko rasismi suurempi ongelma kuin kaduilla leviävät huumeet? “Rasismiongelmasta” kovinta ääntä pitävät argumentoivat usein “rasismin tappavan”, mutta konkreettisten näyttöjen puutteen vuoksi tämä on jäänyt vain korulauseeksi. Huumeet sen sijaan tappavat yliannostuskuolemina joka vuosi noin 200 suomalaista. Päihteiden vaikutuksen alaisena tehdyt henkirikokset ovat oma tilastonsa, ja huumeiden mukanaan tuomista henkisistä kuolemista (tämä liittyy käyttäjiin ja näiden läheisiin) tuskin mitään tilastoa onkaan. Liberaali suhtautuminen huumeisiin onkin käytännössä suomalaisten massamurhaamista. Ongelmana tämä ei kuitenkaan yllä lähellekään valtakunnan vakavinta ongelmaa, rasismia.

Onko rasismi suurempi ongelma kuin järjestäytyneet rikollisryhmät, joiden kontolta löytyy murhia, törkeitä raiskauksia ja huumekauppaa? Tällaisia ryhmiä poliisi on ilmoittanut Suomessa toimivan lähes 90 kappaletta. Ainakin Poliisihallitus ja Pirkanmaan käräjäoikeus näkevät murhat ja huumekaupan pienempinä ongelmina kuin rasismin eli kansallistunteen, sillä Pirkanmaan käräjäoikeus kielsi Vastarintaliikkeen hyväksyen Poliisihallituksen kanteen. Kieltoa perusteltiin sillä, että järjestö olisi “rasistinen”, vaikkei kukaan onnistunut löytämään rotuvihaa julkaisuistamme. Järjestäytyneitä rikollisryhmiä ei ole koskaan edes yritetty kieltää, joten viesti on selvä: huumekauppa ja murhat ovat OK mutta monikulttuurisuutta kannattavien päättäjien arvostelu ei.

Onko rasismi suurempi ongelma kuin valehtelevat poliitikot, jotka aivan järjestelmällisesti rikkovat vaalilupauksensa valitsemisensa jälkeen? Vaalilupausten pettäminen on niin normaalia, että kun Donald Trump vaikutti kautensa alussa pitävänsä lupauksensa esimerkiksi maahanmuutosta, julkaistiin Suomenkin valhemediassa paheksuvia kirjoituksia, joissa avoimesti ihmeteltiin poliitikkoa, joka pitää vaalilupauksensa (myöhemmin Trump on toki pettänyt kannattajansa). Maahanmuuttovastaisuudella ratsastaneen perussuomalaisten hallituskaudella Suomeen tuli enemmän maahanmuuttajia kuin koskaan aiemmin. Sipilän lupaus siitä, ettei koulutuksesta leikata, osoittautui valheeksi. Sipilä lupasi jopa oman asuntonsa maahanmuuttajille, mutta veti sanansa myöhemmin takaisin. Rasismi on kuitenkin suurempi ongelma kuin täysin avoin massojen vedättäminen.

“Rasismi” on ongelmana tietysti myös suurempi kuin maahanmuuton mukanaan tuomat lieveilmiöt kuten 17-kertaiset raiskaustilastot, raa’at henkirikokset, jengiytyminen, ghettoutuminen ja terrorismi. Kun seuraa rasismista jatkuvasti valittavien ihmisten reaktioita näiden ilmiöiden edessä, ei voi päätyä muuhun johtopäätökseen kuin siihen, että rasismi pyyhkii ongelmana nämä kaikki. Kun Pohjanmaan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 2015 romanimiehen suomalaisvanhukseen kohdistuneesta henkirikoksesta, emme kuulleet huolestuneita kannanottoja emmekä nähneet “rasisminvastaisia” marsseja tai massiivista mediahysteriaa asian osalta. Rikoshan kohdistui vain suomalaiseen.

Kun huhtikuussa helsinkiläisen Merilahden koulun sisältä tuli julkisuuteen videoita monikulttuurisesta väkivallasta, ei videoille annettu huomiota. Kun Vastarintaliike reagoi asiaan järjestämällä tempauksen, päätettiin asiaan reagoida – tuomitsemalla tempaus muttei väkivaltaa ja tekemällä perätön rikosilmoitus Vastarintaliikkeen täysin laillisesta tempauksesta muttei maahanmuuttajien väkivallasta. Lisäksi koulussa esiintyneen väkivallan dokumentoijaksi epäilty nuori siirrettiin toiseen kouluun, mutta kiusaajat saivat jäädä Merilahden kouluun.

Kun Turussa tapahtui viime vuonna Suomen lähihistorian ensimmäinen terrori-isku, järjestivät rasismihysteerikot viikkoa myöhemmin terrorismia puolustavan mielenosoituksen Helsingissä. Uhrithan olivat vain suomalaisia, ja terrorismin suurin miinuspuoli on, että se saattaa “lisätä rasismia”. Suomalaisiin kohdistuvalta ja ilmeisen rasistiselta väkivallalta suljetaan silmät, mutta suomalainen kansallisylpeys tahdottaisiin saada rikoslakiin. Rasismi on Suomen suurin ongelma – kaikki muu on vähäpätöistä sen rinnalla.

Monikulttuurisen väkivallan suurin “ongelma” onkin se, että yhä suurempi määrä suomalaisia reagoi siihen. “Rasisminvastustajat” eivät halua puuttua monikulttuuriseen väkivaltaan. He kuitenkin käyttävät valtavan paljon aikaa “ampuen viestintuojaa”, joka kertoo kansalle tilastoihin ja esimerkkitapauksiin vedoten, mitä monikulttuurinen arki todellisuudessa on. Tilastot ovat kulttuurimarxistien mukaan syvälle juurtuneen rasismin vika ja niihin vetoaminen on pahemman luokan rasismia. Monikulttuurinen väkivalta johtuu todellisuudessa rasismista, joten poistamalla rasismin maailmasta pääsemme kohti unelmaa, jossa kaikki voivat olla onnellisia – koska “rasismi” on Suomen ja koko maailman suurin “ongelma”.

Jesse Torniainen

7 KOMMENTIT

 1. Me juuristamme ylpeät, jotka rakastamme maata ja kansaa, olemme ilmeisesti rasismin “kova ydin” ja siten suurin uhka nyky-yhteiskunnalle, jossa kaikesta sairaasta ja epänormaalista on tehty trendejä ja kaikesta normaalista, joko kiellettyä, tai vähintään paheksuttavaa.

  Taistelu jatkuu…

 2. Hyvä artikkeli. 👍 Eikä pelkästään “rasismi”, vaan myös mm. hallituksen, “oikeuslaitoksen” ja poliisin arvosteleminen on nykyään “vihapuhetta” Samaa syyllistämistaktiikkaa on helppo käyttää moneen eri tarkoitusperään ja tukkia kansalaisten suut.

 3. Asiaa. Rasistikortti lämähtää pöytään saman tien kun yrität kertoa jollekin kamelikuskille joitain yksinkertaisia käyttäytymissääntöjä ja tapoja joita normaalisti noudatetaan valkoisen miehen kulttuurissa. Sama tapahtuu jos paheksut heidän rikkaan kulttuurinsa helmiä joita meille yritetään pakkosyöttää milloin milläkin selityksellä. Olet rikollinen rasisti jos puolustat mitä tahansa perinteistä Eurooppalaista käyttäytymismallia joita he eivät osaa noudattaa.

  Kaikki nämä rasismia suu vaahdossa saarnaavat punarkit kannattajineen voisivat muuttaa puoleksi vuodeksi vaikkapa Molenbeekiin, tuohon Brysselin terroristihautomoksikin kutsuttuun ah niin rikaskulttuuriseen osaan. Siellä sitä vasta osataan olla kulttuurillisia. Eikä siellä ole rasismia koska syrjinnän ja pahoinpitelyjen uhrit ovat järjestään valkoisia. Se sellainen ei ole rasismia vaan monikulttuurisuuden mukanaan tuomaa rikkautta.

 4. Ainoa rasismia pahempi asia suvakkien maailmassa on islamofobia, sillä muslimit menevät kaikkien muiden “vähemmistöjen” edelle.

 5. “Rasismi” nykymuodossaan tarkoittaa, että on RIKOS olla suomalainen, joita sentään ilman itsekehua voidaan pitää esimerkkinä koko maailmalle.
  Tämä koske tietenkin vain nk. “täysipäisiä” suomen kansalaisia, jonka vähimmäisvaatimuksena on nk. “maalaisjärki” ilman että “sanamääreestä” riippumatta ei ole tarkoitus sorsia kaupunkilaisia.

Comments are closed.