Koti Uutisia Kaksi maahanmuuttajapedofiilia vankilaan Tampereella

Kaksi maahanmuuttajapedofiilia vankilaan Tampereella

6

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi vankilaan kaksi maahanmuuttajaa törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tuomion mukaan miehet pakottivat 12- ja 14-vuotiaat tytöt antamaan heille suojaamatonta suuseksiä.

19-vuotias Omer Abdulmaged Hameed ja 23-vuotias Karrar Hayder Abbas Fahmi olivat saapuneet pirkanmaalaiseen pikkukaupunkiin tapaamaan tyttöjä. Miehet kävivät tyttöjen kotona, mutta isä ajoi heidät sieltä pois poliisilla uhaten. Maahanmuuttajat lähtivät tyttöjen kanssa kaupungille.

Teot olivat tapahtuneet yöaikaan muun muassa pankin tuulikaapissa ja ne tallentuivat pankin valvontakameran kuviin, joita käytettiin oikeudessa todisteena. Oikeus katsoo, että miesten täytyi ymmärtää tyttöjen olleen alle 16-vuotiaita. Toisen uhrin mukaan oikeat iät oli kerrottu miehille.

Käräjäoikeus antoi asiassa tuomion tiistaina. Se tuomitsi Hameedin kahdeksi vuodeksi vankeuteen ja Fahmin vuodeksi ja kymmeneksi kuukaudeksi niin ikään ehdottomaan vankeuteen. Miehet tuomittiin myös huumausainerikoksesta, sillä he olivat antaneet ainakin nuoremmalle tytöistä kannabista.


Lähde: Ilta-Sanomat

6 KOMMENTIT

 1. Tässä tapauksessa syyttävä sormi osoittaa vanhempiin. Molemmat vanhemmat tiesivät ulkomaalaisten hengailevan tyttöjen kanssa ja ne olivat olleet kylässä useasti. Jopa äiti tiesi tyttöjen sosialisoivan ulkomaalaisten kanssa. Siitä huolimatta kumpikaan ei sitä kieltänyt. Eikä nähnyt tarpeelliseksi rajoittaa esim. kotiintuloajoilla tai muille keinoin iltaisin ulkonaliikkumista.

  Lapset tarvitsevat vanhemmat, eivät heistä kavereita. Mutta ehkä tässkin perheessä on vapaan kasvatuksen politiikka. Ja ehkä mailmankatsomus on liberaalimpi. Toisaalta ihmetyttää sitten tämä oikeuskäsittely…

  • Lapset ja nuoret ovat altistuneet vuosikausia mittavan propagandan uhreiksi, josta pitää huolen Opetushallitus ja täysin sairas, kuvottava viihdemaailma. Se, että vielä vanhemmat altistavat omat lapsensa tälle hulluudelle on käsittämätöntä ja edesvastuutonta. Lapset suorastaan janoavat reiluja auktoriteetteja ja rajoja. Säälin äitinä ja naisena näitä tyttöjä.

   Huolestuttavaa tässä on se, että vanhemmat luovuttavat kasvatusvastuunsa pois sekä hylkäävät kristillisen arvomaailman. Kaikki se, millä Suomen kansaa on pidetty yllä, yritetään tuhota. Vastarinnan onkin lähdettävä kansasta, tavallisista ihmisistä, joiden sydämissä vielä palaa rakkaus omaa kansaa kohtaan.

   Suomea ei enää pelasta politiikka, päättäjät, äänestäminen. Milloin ihmiset haluavat tämän myöntää? Pitääkö kaikki tuhota, jopa lapset uhrata ennenkuin totuus kelpaa? Milloin ihmisten päässä syttyy valo,että asiat ovat pahasti pielessä ja sitten se tärkein eli mistä tämä tilanne johtuu? Seurausten takana on aina jokin syy. Niin yksinkertaisia asioita, havaintoja ja ajattelua, että luulisi jokaisen vanhemman näitä pohtivan ja lapsilleen parasta mahdollista haluavan. Jopa senkin uhalla, että saisi natsi-tai rasistileiman. Luulisi, että terveen isän ja äidin oman mukavuudenhalun edelle menisi pyyteetön rakkaus omaa lastaan kohtaan.

   • Lapsien ja nuorien äidit ja isät ovat altistuneet samalle propagandalle vuosikymmenien ajan, siksi he ovat kyvyttömiä katkaisemaan pahan ketjua. Mitä useampi sukupolvi jatkaa kahlaamistaan paskassa siirtäen myrkyn jälkeläisilleen sitä vaikeampi siitä on herätä.

   • Valitettavasti isien ja äitien aika menee tienatessa ja sosiaalipornon pläräämisessä naamakirjoissa sun muissa egonkohotussivustoissa.

    Tenavalle tyrkätään känny tai tabletti kouraan kera jonkun ADHD-tietokonepelin jossa lentää verta ja peräsuolen pätkiä ja sitten ihmetellään että miksei koulu tee mitään kun meidän pikku puppeli vaan vähän löi naapuein räkänokkaa vasaralla ja heti meitä syytetään…

 2. Näillä kuulemma pitäisi se talous lähtee kasvuun? 🙂 Monikulttuurista rikastamista.

 3. Äkkipoika luulisi, että jo tuosta “yksittäistapauksesta” saatika miljoonittaistapahtumista jotain opittaisiin sielläkin, jonne ei ole koskaan viellä järjenvalo paistanut.

Comments are closed.