Koti Uutisia Turvapaikanhakija murhasi tyttöystävänsä Saksassa

Turvapaikanhakija murhasi tyttöystävänsä Saksassa

2

Kielteisen päätöksen saanut afganistanilainen turvapaikanhakija on pidätetty Saksassa tyttöystävänsä murhasta. Poliisin mukaan teon motiivi on se, että saksalainen tyttöystävä oli kieltäytynyt kääntymästä islaminuskoon ja käyttämästä asiaan kuuluvaa huivia.

Sekä epäilty että uhri ovat molemmat 18-vuotiaita ainakin virallisesti. Afganistanilainen oli saapunut Saksaan vuonna 2015 ja ilmoittautunut yksin saapuneeksi alaikäiseksi turvapaikanhakijaksi. Hän oli saanut jo kielteisen päätöksen, mutta asui edelleen Saksassa. Afgaani on tunnustanut teon.


Lähde: Daily Mail

2 KOMMENTIT

  1. Tässä jälleen yksi karu tarina joita on satoja, tuhansia euroopassa viimevuosina. Koskahan mantereen väestö ymmärtää että näiden kanssa ei pidä sosialisoida millään tavalla. Ja niihin täytyy pitää sylkemisenkin verran välimatkaa koska ne levittävät mm. tuberkuloosia. Siis mnella tapaa sairaita yksilöitä.

    No, näistä luetaan vielä monta kertaa ennenkui ihmiset oppii ja uskoo. E-pillerit ovat ikävä kyllä yksi pahimpia arvostelukyvyn sumentajia. ja niitä käyttää valitetavan moni.

  2. Kiitos Liittokansleri Angela Merkel saksalaisten naisten, tyttöjen, vanhusten, poikien ja miesten puolesta.
    “Älkää katsoko heidän suutaan. Katsokaa heidän käsiään.” by Iso Kirja.

    Kurja osanottoni tytölle, joka eläisi ilman tämän maailman hulluutta, joka raivoaa kuin Musta Surma kylästä kylään, kunnasta kuntaan, kaupungista kaupunkiin, maakunnasta maakuntaan Euroopan kansallisvaltioista toiseen pysähtyen EU:n valtaeliitin kynnykselle lukemattomien turvamiesten / -naisten armeijoiden pysäytyskäskyllä sekä “tavallisten” poliisien karsittujen voimavarojen riistämisellä sen toimintaedellytysten rampauttamien resurssien kuppaamisella vallanpitäjien sairaan korruptoinuneiden kunniattoman elämän ylläpitämiseksi vain siksi, että nuo Ebolaan verrattavat taudinkantajat saavat jatkaa tuhotyötään niin kauan kuin viimeinkin joku voima maailmassa ja maailmankaikkeudessa katsoo kansakuntien psykopaattisten sadismilla murhaavien ihmisjätteiden ajan olevan ohi ja kohtaavan sen tulen ja myrskyn heidän verenvuodatuksensa maksamisen korkojen kanssa vähäväkisten hurratessa ja tuntiessa loputonta onnea heidän tuskanhuutojensa kiiriessä yli Euroopan päästä päähän ja laidasta laitaan.

Comments are closed.