Koti Uutisia Kadulle.com-kannatuskauppamme on jälleen linjoilla!

Kadulle.com-kannatuskauppamme on jälleen linjoilla!

4

Uudistettu kannatuskauppamme Kadulle.com on jälleen linjoilla! Kauppa oli kiinni muutaman päivän ajan siksi, että edellinen palveluntarjoajamme ei allekirjoittanutkaan kansallismielisiä arvojamme.

Otimme jälleen yhden askeleen kohti omavaraisuutta, sillä nyt emme ole riippuvaisia ulkopuolisesta palveluntarjoajasta. Tulemme alkavalla viikolla julkaisemaan tarkemman artikkelin aiheesta.

Lisäämme tällä hetkellä jatkuvasti uusia tuotteita kauppaan; nyt listoilla olevat tuotteet ovat vain pieni osa kaikesta tarjonnastamme. Seuraa kaupan sivuja siis aktiivisesti tulevina päivinä! Jo tällä hetkellä voit tukea toimintaamme ostamalla esimerkiksi aatteellisia kirjoja, poliittista mainosmateriaalia sekä tuliteriä Bellum- ja Suomalaisapu-tuotteita!

Voit osallistua uudistuneen Kadulle.comin mainostamiseen esimerkiksi tulostamalla alla olevaa kuvaa ja jakamalla sitä paikallisten kirjastojen, koulujen, kauppojen ja harrastuspaikkojen tiloihin. Voit lähettää toimintaraportteja ja kuvia kaupan mainostamisesta osoitteeseen vastarintaliike[at]vastarinta.com.

Kadulle.com tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita urheiluvälineistä aina ravintoon ja kodinkoneisiin. Tavoitteenamme on rakentaa rinnakkaisyhteiskuntaa, jossa isänmaalliset suomalaiset voivat tukea kansallismielistä toimintaa arkisilla ostopäätöksillään. Lue edellinen artikkelimme uudistuneesta Kadulle.comista TÄÄLLÄ!

4 KOMMENTIT

  1. Hyvä, että kauppa on taas menossa mukana! Laitan itsekin tilauksen lähipäivinä 🙂

  2. Näköjään alhaalla. Oisko mitään ddos hyökkäys variksen sivuille? Softia tälläseen toimintaan saa aika helposti parilla haulla enkä uskois että apurahakapinallisilla olisi rahaa suojata sivuja niiltä joten uskoisin että ne kaatuis aika helposti

    • Hei!

      Kyse ei ole ddos-hyökkäyksistä, vaan kauppaa ollaan siirtämässä palveluntarjoajalle, joka ei edellisen tavoin edusta suomalaisvihamielistä politiikkaa. Kauppa palaa pian linjoille.

      – Toimitus

Comments are closed.