Koti Uutisia Kadulle.com hyväksyy nyt myös Bitcoin-maksut

Kadulle.com hyväksyy nyt myös Bitcoin-maksut

2

Kadullecom_AK

Toisin kuin Yleisradio on viime päivinä valehdellut, Kadulle.com-kannatuskauppamme toimii normaalisti. Kaupan valikoimista löydät muun muassa kirjoja, lehtiä, musiikkia, poliittisia mainoksia, vaatteita sekä Vastarintaliikkeen tukijäsenyyden.

Maksun voi hoitaa edelleen perinteisesti tilisiirrolla. Nyt kaikki ostokset on mahdollista maksaa kuitenkin myös Bitcoin-valuutalla.

Bitcoin on hajautettu, digitaalinen valuuttajärjestelmä, jossa ei ole perinteiseen valuuttaan liittyviä välikäsiä. Jos haluat lukea lisää Bitcoinista ja Bitcoin-siirroista, voit tutustua aiheeseen osoitteessa https://bittiraha.fi/content/mik%C3%A4-bitcoin

Vieraile kannatuskaupassamme jo tänään: Kadulle.com

 

Lue myös: Vastarintaliikkeen tukeminen rahalla

2 KOMMENTIT

  1. Erittäin hyvä juttu!

    Nyt kynnys tukea Vastarintaliikettä on monilla varmasti matalampi kun sen pystyy tekemään anonyymisti eikä tarvitse pelätä virkavallan uhkailuja “rikollisjärjestöjen rahoittamisesta” yms. paskasta jolla kansalaisia yritetään pelotella.

  2. Kyllä. Tällaisia kiiloja nykyisen siionistisen talousjärjestelmän rattaisiin tarvitaan. Hyvä juttu!!!

    Joka ikinen euro, joka tälläkin systeemillä on pois näiden siionisti- iilimatojen pussista, on vain hyväksi terveemmälle kansamme kehitykselle. Kannattaa ottaa tästä maksun vaihtoehdosta selvää kansallismieliset suomalaiset!

    Itsekin aion tutustua tähän asiaan paremmin. Jokainen penni pois seemiläiseltä roistolta, jonka vaan saa. Ei se saasta sinultakaan kysele lupaa, kun se käyttää rahojasi (ja omaisuuttasi) mihin lystää.

Comments are closed.