Koti Uutisia Ulkomaat Juutalaisten kattojärjestö vaatii tiukempia aselakeja

Juutalaisten kattojärjestö vaatii tiukempia aselakeja

1

Yhdysvaltojen juutalaisyhteisön “poliittisesta konsensuksesta” päättävä lobbausjärjestö JCPA (Jewish Council for Public Affairs) vaatii ankaria tiukennuksia aselakeihin. Sionistit yrittävät riistää aseet lainkuuliaisilta kansalaisilta, mikä johtaa siihen, että tulevaisuudessa vain rikollisilla on aseita.

JCPA vaatii muun muassa entistä tarkempaa seulontaa aseita ostaville amerikkalaisille. Samalla järjestö vaati lakiuudistusta, joka rankaisisi Israelia kritisoivia järjestöjä. JCPA-lobbaajien ilmeisenä tavoitteena on etenkin sionismia vastustavien kansalaisten itsepuolustuskyvyn tuhoaminen.

Suuret juutalaisjärjestöt Yhdysvalloissa ovat jo vuosikymmenten ajan lobanneet yhtäältä vapaiden maahanmuuttolakien ja toisaalta tiukkojen aselakien puolesta. Näin Amerikkaa ajetaan tilanteeseen, jossa lainkuuliaisista valkoisista tehdään aseistariisuttu vähemmistö.

Rikostilastoissa rajusti yliedustetut mustat sen sijaan säilyttäisivät merkittävän osan aseistaan, sillä lainsuojattomia tiukat aselait eivät tietenkään pysäytä. Lopulta Yhdysvallat voikin ajautua Etelä-Afrikan tavoin kohti valkoisten kansanmurhaa.

Lähde: The Times of Israel

1 KOMMENTTI

  1. Oman kokemukseni, yrityskonsultin työn pohjalta voin kertoa, että yksi talousrikollisten yhteinen ominaisuus oli yksityishenkilöiden aselupien vastustaminen ja suoranainen asepelko. Tämä tietenkin johtuu siitä, että kaiken aikaa muita huijannut henkilö pelkää aseellista kostoa, oikeuslaitos ja poliisi eivät juurikaan pelota tai rankaise ammattihuijareita.
    Joten tästä vain johtopäätöstä tekemään.

Comments are closed.