Koti Artikkelit Moskovan juutalaisjohtaja vaati Internet-sensuuria – VK aloitti puhdistukset

Moskovan juutalaisjohtaja vaati Internet-sensuuria – VK aloitti puhdistukset

20
Pinchas Goldschmidt.

Moni suomalainen kansallismielinen huomasi viikonvaihteessa, että suosittu venäläinen sosiaalisen median alusta VK oli jäädyttänyt heidän käyttäjätilinsä. Tapaukset herättivät hämmennystä, sillä VK:ta on pidetty sananvapauden puolestapuhujana verrattuna etenkin Facebookiin ja Twitteriin.

VK:n poliittisten puhdistusten kohteeksi on joutunut muun muassa Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen liitettyjä henkilöitä. Mielenkiintoisen VK:n toiminnasta tekee erityisesti ajoitus.

Vain hiukan ennen puhdistusten alkua viime perjantaina Moskovan kulttuurimarxistinen päärabbi Pinchas Goldschmidt piti julkisen puheen, jossa hän vaati tiukempaa Internet-sensuuria “vihapuheen” eli valkoisen nationalismin tukahduttamiseksi. Goldschmidt on myös Conference of European Rabbis -järjestön johtaja.

Goldschmidtin mukaan sosiaalisen median sananvapaus on tuhottava, koska valkoisten “Internet-radikalisaatio” on uhka niin juutalaisille kuin muslimeillekin. Goldschmidtin mukaan nykyinen lainsäädäntö pakottaa julkisen vallan kunnioittamaan kansalaisten sananvapautta, kun taas yksityiset yritykset (kuten VK) saavat harjoittaa sensuuria vapaammin.

Moskovan päärabbi kannusti sosiaalisen median yhtiöitä hyödyntämään lain takaamaa sensuurioikeuttaan. Vaikuttaa siltä, että puhe inspiroi ainakin VK:n johtajia ripeisiin toimiin.

Goldschmidt on tunnettu avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan kannattaja (Euroopassa, mutta ei Israelissa) sekä eurooppalaisen nationalismin tinkimätön vihollinen. Hän pitää jopa Itävallan vapauspuolueen kaltaisia maahanmuuttokriittisiä mutta sionismiystävällisiä puolueita pitkän tähtäimen strategisena uhkana juutalaisille.

2017 Moskovan päärabbi julisti, että kansallismieliset ovat juutalaisten ja muslimien yhteinen vihollinen. Tuolloin Goldschmidt pyysi juutalaisia ”osoittamaan solidaarisuutta muslimeille”. Goldschmidt varoitti, että ”äärikansallismielisten” puolueiden nousu ja Brexit uhkaavat muslimien ja juutalaisten turvallisuutta.

Lähde: U.S. News

20 KOMMENTIT

 1. Ilmankos jo ennen joulua en päässy vk tililleni, aikani yritin ja sitten päätin et pitäköön tunkkinsa, ja nyt en enää viitsi edes yrittää koska sekin sensuroitu.

 2. In a recent conversation I was having with a friend of mine who is also fully red pilled on the JQ, I was reminding him of the record of Israel with regards to their research into the development of a biological weapon that could be used to target and exterminate Palestinians and Arabs, but not harm jews. One of the obstacles that arose, however, was that jews and Arabs and Palestinians are so closely alike, genetically – that – at least as of the date of this article (1998), Israel was unable to development a bioweapon that would render jews immunity.

  I’ve been waiting patiently to see a jewish sounding name pop up in these coronavirus related news articles, and finally, now here we are: Charles Lieber.

  http://www.ihr.org/jhr/v17/v17n6p24_Weber.html

  Israel is Developing ‘Ethnic Bomb’ for Growing Biological Weapons Arsenal

  “Further charged was Dr Charles Lieber, the head of Chemistry and Chemical Biology Department. It is alleged that Dr Lieber, despite working on a grant which specifically rules out having foreign interests, had, since 2011, been working as a “Strategic Scientist” at Wuhan University of Technology (WUT), in the city where the Corona virus began. “

 3. ratkaiseva sota hävittiin 1945, kaikki valkoiset tekee hidasta kuolemaa. asiat olisivat melko toisenlaisia, jos emme olisi hävinneet. 1945 valkoinenrotu hävisi juutalaisellerodulle sodan, jonka panoksena oli selviäminen

  • Samallatavalla asiat olisivat. Hitler ihaili arjalaisia eli lähi-itäläisiä. Jos saksalaiset olisivat voittaneet, niin lähi-itäläisiä pidettäisiin veljeskansoina ja naisia naitettaisiin kilpaa heidän miestensä kanssa. Niinkuin suvakit tekevät nykyään. Sinnepäin ei tietenkään huolita valkolaisia ja heidän sekarotuisia lapsiaan. Niinkuin ennemminkin.
   Viesti Nro. 92023056
   15.12.2018 klo 1.21.47
   https://ylilauta.org/yhteiskunta/43612730#no92023056

    • Iran on arjalaisten maa. Katso vielä kun voit, sillä kohta juttua muutetaan. Olen huomannut että sensuuri on alkanut olemaan massiivista. Siirtolaisista ei saa puhua kuin hyvää.
     https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
     -Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”

     Kyllä Hitler tiesi keitä arjalaiset ovat. Siitä hän kirjoitti kirjaansa näin.
     Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike.
     13 Luku. Saksan sodanjälkeinen liittopolitiikka:
     Sen sijaan, että kohdistaisi vihansa toisiin arjalaisiin, joista meidät kyllä voi erottaa melkein kaikki.
     https://ylilauta.org/yhteiskunta/111831466

     Natsit auttoivat juutalaisia muuttamaan Israeliin. Tehtiin jopa mitali, jossa oli juutalaisten molemmat uskonnolliset symbolit. Hakaristi ja Daavidin-tähti.
     http://whale.to/c/13100962_893077224151912_886440550830142040_n.jpg

     Hakaristi synagoogassa. Katso ennenkuin sensuroidaan.
     http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6

    • Mitä? Kaverilla on oikein linkkejä Ylilautaankin. Täytyyhän hänet ottaa vakavasti!

     Juutalaiset ovat kaananilaisia tai edomilaisia Edom-nimisen raamatullisen paikan mukaan. Aivan kuten myöhemmin heitä alettiin Juuda-nimisen paikan mukaan kutsua juutalaisiksi. Juutalaisista tuli israelilaisia vasta 125 e.Kr. Juutalaiset eivät myöskään ole kirjoittaneet sanaakaan Raamattuun. Valheet ovat tällä ”valitulla kansalla” suuria…

     Me valkoiset eurooppalaiset olemme todelliset Israelin heimot. Assyyrialaiset vangitsivat meidät 745 e.Kr. Sieltä onnistuimme kuitenkin pakenemaan Kaukasus-vuorille ja Israelin solaan. Täst’edes meidät tunnettiin kaukaasialaisina. Euroopan erämaat kutsuivat meitä monia Abrahamin poikia ja perustimme lukuisia kansakuntia mantereelle: Ephraim (Britannia), Judah (joka ei myöskään ollut juutalainen; Saksa), Dan (Tanska), Reuben (Ranska) ja Manasseh (USA).

     Juutalaisilla ei ole mitään muuta tekemistä Babylonin vankeuteen joutumisen kanssa, paitsi että he auttoivat babylonialaisia meidän kiinniottamisessa!

     Juutalaiset ovat siis Saatanasta, kuten Jeesuskin sanoo (Joh. 8:44). Kannattaa todellakin lukea UT:n neljää ensimmäistä kirjaa, vaikket ”uskovainen” tai uskova olisikaan! Sieltä saa hyvää pontta juutalaisvastaisuuteen. Jos maailman luetuin kirjakin on sitä mieltä, niin…

     Jumalan kiroamat juutalaiset eli kaananilaiset ovat siis Edomista/Idumeasta (noilla nimillä paikka on tunnettu raamatullisina aikoina). Saatana → Kain → Esau → edomialaiset/idumealaiset → fariseukset → khazaarit/kasaarit → aškenazit → JUUTALAISET.

     Me kaukaasialaiset olemme SEEMILÄISIÄ/SEMIITTEJÄ. Israel ja Juuda ovat meidän esi-isiemme alueita.

     13 kadonnutta Israelin heimoa – ne olemme ME! Iisakin pojat eli (I)saac-sons l. Saxons; saksit.

 4. Tässä pitää tosissaan kämyjen harkita siirtymistä Tor-verkkoon tms. Tai sitten ruveta vanhaan malliin painamaan lehtiä ja lehtisiä, joita sitten salassa jaetaan. Vaikeneminen vallanpitäjien käskystä ei ole vaihtoehto.

 5. Sitä tietysti helposti ajattelee, että vk.com olisi venäläinen verkkopalvelu. Ei ole, jos katsotaan omistajia. Venäjää kyllä puhuvat ja asuvat ehkä Venäjällä. Ei bolsevikkien johtokaan ollut venäläinen.

 6. Aika monella lähti tili alkuviikosta ja eilen harveni porukkas ihan perkeleesti. Tämä siis kyllä jatkuu ja jatkuu…
  Tein kai lottorivini väärin..

  • AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) hallitsee rapakon takana, täällä EJP (European Jewish Parliament).

Comments are closed.