Koti Uutisia Juutalaislobbaajat: Syyriaa vastaan käynnistettävä “finanssisota”!

Juutalaislobbaajat: Syyriaa vastaan käynnistettävä “finanssisota”!

7
Mark Dubowitz.

Koska Yhdysvaltojen, Britannian ja Ranskan pommi-iskut eivät ole saaneet Syyriaa polvilleen, on sionistilobby joutunut pohtimaan uusia keinoja, joilla maan presidentti Bašar al-Assad saataisiin syöstyä vallasta. Nyt lobby painottaa taloudellisen kiristyksen voimaa.

Juutalaisaktivistit Mark Dubowitz ja Richard Goldberg vaativat The Wall Street Journalissa, että Yhdysvaltojen on käynnistettävä “finanssisota” Israelin kolmea merkittävimpää vihollista vastaan: Syyriaa, Irania ja Hizbollahia. Juutalaisten mukaan myös Euroopan täytyy liittyä “finanssisotaan”.

Dubowitz ja Goldberg kirjoittavat, että Yhdysvaltojen ohjusiskun jälkeen Washingtonissa on kiistelty siitä, olisiko iskun pitänyt olla vieläkin väkivaltaisempi. Juutalaiskaksikon mukaan keskustelussa täytyy myös ottaa huomioon se, miten kansainväliset pankit voisivat iskeä Syyriaa vastaan. Lobbaajien mielestä pankit voisivat tukea armeijan sotatoimia ja “katkaista rahavirrat, jotka pitävät Bašar al-Assadin vallassa”.

Dubowitzin ja Goldbergin mukaan Israelin kolme pahinta vihollista voitaisiin nujertaa kerralla, mikäli Yhdysvallat ja EU asettaisivat Iranin pankkisektorin tiukkaan poliittiseen saartoon. Sekä Syyrian että Hizbollahin rahoitus kulkee juutalaislobbaajien mukaan Iranin kautta.

Kaksikon mukaan toinen positiivinen puoli finanssisaarrossa olisi se, että Iranin siviilit kärsisivät siitä, mikä voisi johtaa rajuihin levottomuuksiin. Levottomuudet voisivat puolestaan johtaa vallankaappaukseen Iranissa, mistä Israel on unelmoinut jo vuosikymmenten ajan.

Vaikka aloitteen olisi tultava Donald Trumpilta, painottaa juutalaiskaksikko sitä, että myös “Euroopan täytyy tukea näitä sanktioita ja liittyä osaksi äärimmäistä painostuskampanjaa, joka kohdistuu paitsi Syyrian hallitukseen myös sen tukijoihin”. Lisäksi Goldberg ja Dubowitz vaativat, että Euroopan tulisi määritellä Syyrian hallitusta tukevat ryhmät terroristijärjestöiksi.
 

Lähde: The Wall Street Journal

7 KOMMENTIT

 1. Minäkin otin osaa tähän Syyrian konfliktiin. Ostin Suurialaisen riisinkeittimen. Ne kun valmistaa Boschin keitintä lisenssillä. Toistaiseksi riisi on valmistunut.

  Ja EAN-koodeilla 729, 500 ja 871 olevat tavarat jätän ostamatta. Puhumattakaan niistä tuotteista joissa lukee “alkuperäismaa Israel”.

 2. Lidl myy appelsiineja 729 koodilla, mikä se on??? Onko Syyriassa ja Iranissa oma pankki????Kuinka monessa muussa maassa on oma pankki????? Ei (“onneksi”)enää monta maata joihin tarvii hyökätä ja tehdä ohjusiskuja siviilejä kohtaan puolustaakseen ihmisoikeuksia.

 3. Silti hommafoorumin persulaisten silmät eivät vaan aukene. Normaalilla älykkyydellä varustettu, tiedostava yksilö ymmärtää että nämä tällaiset tyypit ovat syyllisiä eurooppaan valuviin pakolaisvirtoihin. Nämä riemuidiootit innoisaan kannustavat Usraelia ja NATOa, ja sitten heillä on otsaa valittaa pakolaisista?

 4. Järki päähän. Ketä mahdat tarkoittaa hommalaisilla persuilla???

 5. Järki päähän. Sarkasmi on vaikea laji. Kaikki vähäiset tiedot omaavat eivät sitä ymmärrä. Kuinka monta valtion itsensä omistamaa kansallista pankkia on, jota sama (((heimo))) ei omista. Katso itse mihin kaikkiin kaikkiin maihin pitäisi hyökätä ihmisoikeuksien nimeen. Avaa silmäsi, mikäli ne ei ole auki. Jos ne on auki,yritä avata lähimmäisesi silmät. Meitä “Suomalaisia” on vähän ja tulevaisuudessa vielä vähemmän.

 6. Jutkut ovat maailmassa pahasti niskan päällä kun kaikki ovat heille velkaa elämänsä. Siis niin paljon rahallisesti.
  Itse jo lopun kyllästyneenä amerikkalaisena ja Donald Trumpina potkaisisin perseelle koko Israelin valtiota, joka on koko maailmanrauhan kannalta suurin harminkappale ja epävakauttava tekijä maailmassa. Juutalaiset ovat tehneet rahaa kautta maailmanhistorian rahoittamalla sotien molempia osapuolia ja aiheuttamalla epävakautta koko maailman mittakaavassa, koska se tietää kassakoneiden kilinää ja suunatonta iloa, jota puretaan rinki -tanssilla kipat päässä.
  Jos EU:lla olisi armeija lukuisat suomalaiset naiset ja miehet olisivat kuolemassa sodissa vuosista toisiin kaatamassa jotakin juutalaisvaltion kulloistakin inhokkia. Lähi-itä pitäkööt sotansa ja ainoa mitä länsimaiset liikemiehet ja aselobbarit voisivat tehdä myydä aseita molemmille osapuolille ja koota hilut pois aivan kuten eräs pyhimys -kansakunta on tehnyt maailman sivu uiden rahassa kuin Roope Ankka ja lukeneet Tooraa päälle viattomina kuin vastasyntynyt lapsi.

  • Kymmenmetrinen muuri koko alueen ympärille ja sitten vaan laskuvarjolla aseita ja ammuksia niin kauan kuin sieltä jotain ääntä kuuluu. Hiljaisuuden laskeuduttua pillarilla sileäksi ja maailman suurin lentokenttä tilalle.

Comments are closed.