Koti Uutisia Suomen TV-verkko kaupattiin Amerikkaan – takana myös juutalaisjohtoinen sijoitusyhtiö

Suomen TV-verkko kaupattiin Amerikkaan – takana myös juutalaisjohtoinen sijoitusyhtiö

6
Kuvakaappaus: Colony NorthStar.

Lähes sata prosenttia suomalaisista kattavaa TV- ja radioverkkoa hallitseva Digita on kaupattu nyt Yhdysvaltoihin. Suomen globalistipoliitikot päättivät jo 2000-luvun alussa, että kansallisen turvallisuuden kannalta elintärkeästä verkosta voidaan tehdä ulkomaalaisten finanssikeinottelijoiden leikkikenttä.

Digita on kiertänyt ranskalaisilta sijoittajilta Australiaan ja nyt Yhdysvaltoihin. Tällä hetkellä suomalaisten rakentamalla kansallisomaisuudella rikastuu Digital Colony -niminen Yhdysvaltoihin rekisteröity yhtiö. Digital Colonyn takana on muun muassa Colony NorthStar -niminen keinottelufirma, jonka johtajana toimii juutalainen Richard Saltzman.

TV- ja radioverkon yksityistäminen on ollut erittäin kiistanalainen teema Suomessa. Yksityistämispolitiikan vastustajien mukaan verkon myyminen ulkomaalaisille paitsi vaaransi Suomen kansallisen turvallisuuden myös ryöväsi suomalaiset veronmaksajat, jotka menettivät kovaa tulosta takovan yhtiön. Korkein hallinto-oikeus käsittelee tälläkin hetkellä Digitan merkittävää monopoliasemaa, joka on vaaraksi Suomen taloudelle.

Talouselämä julkaisi vuonna 2014 uutisen otsikolla “Suomen tv-verkko Digita rikastuttaa ulkomaisia sijoittajia”. Digita on tuottoisa yhtiö, jonka kansallistaminen lieventäisi merkittävästi Suomen velkaongelmaa ja hallituspuolueiden esittämiä leikkausvaatimuksia. Digitan yksityistämisen jälkeen yhtiö ei ole maksanut juuri lainkaan veroja Suomeen.

“MTV:n toimitusjohtajan Heikki Rotkon mukaan Digita perii nykyisin verkon käytöstä noin 30–40 prosenttia suurempia maksuja Ruotsissa perittäviin verrattuna”, Talouselämä totesi. Ulkomaalaiset sijoittajat käyttävät monopoliasemaansa hyväkseen kiskoakseen suomalaisilta ylisuuria maksuja.

Poliitikot myyvät kannattavia valtionyhtiöitä usein ulkomaalaisille siksi, että he toivovat saavansa kansainväliseltä finanssieliitiltä myöhemmin palkkion maanpetoksestaan. Kyse on siis korruptiosta, jossa poliitikot ja finanssieliitti kuppaavat yhdessä suomalaisia veronmaksajia.
 

Lähde: Kauppalehti

6 KOMMENTIT

  1. Suomessa ei oikein ole saatavana muita tuottoja sijoittajalle kuin valtion kukkarosta maksettava raha. Niin on kaikki toiminnot sosialisoitu “herran haltuun”.

    Toinen viime aikoina ulkomaille myyty omaisuus on ammattiliittojen omistamat vuokratalot (Valtakunnallinen Vuokratalo-Osuuskunta — VVO). Tässäkin koko härdelli oli alun alkaen maksettu pystyyn valtion antamalla rahalla. Ja nyt sijoittajan saama “kohtuullinen tuotto” perustuu käytännössä kokonaan valtion ja kunnan pussista maksettaviin asunto- ja sosiaalitukiin.

  2. “Poliitikot myyvät kannattavia valtionyhtiöitä usein ulkomaalaisille siksi, että he toivovat saavansa kansainväliseltä finanssieliitiltä myöhemmin palkkion maanpetoksestaan. ”

    Luulenpa etteivät edes katalat tsuhna -ministerit edes tule koskaan saamaan mitään merkittävää, mutta heillehän riittää pelkkä pellinpala ja taputukset päälaelle.
    On kerrassaan surkeaa kuinka Suomen kansallisvarallisuutta ja valtionyhtiöitä myydään pilkkahinnalla yliknasallisille yhtiöille ja kasvottomille saalistajille, jotka imevät sydänverenkin suomalaisten veronmaksajien työntuloksista ja menneisyydessä osallistumisesta myytyjen varantojen sekä tekniikan rakentamisesta tämän kansakunnan hyväksi, joka satoi tavalla tai toisella jokaisen suomalaisen laariin. Saattepas nähdä, että vielä Suomen pohjavedetkin ja metsät myydään jutkuille.

Comments are closed.