Koti Uutisia Kotimaa Juutalainen: Suomessa aloitettava rajut leikkaukset “koronan vuoksi”

Juutalainen: Suomessa aloitettava rajut leikkaukset “koronan vuoksi”

9
Saul Schubak.

Juutalainen Saul Schubak vaatii rajun leikkauspolitiikan aloittamista Suomessa koronan käynnistämän taloustaantuman vuoksi. Schubak on Kokoomusnuorten entinen varapuheenjohtaja, jonka mukaan pikavipit ovat eräitä ”viime vuosien lupaavimmista finanssialan innovaatioista”.

Juutalainen kirjoitti Twitterissä, että suomalaisten on alettava elää “suu säkkiä myöten” eli hyväksyttävä hyvinvointipalveluiden alasajo. Juutalaisen mukaan lamaa torjutaan siis nimenomaan keski- ja työväenluokkaisten suomalaisten elinolosuhteiden kurjistamisella.

Schubak sai laajaa julkisuutta 2012 hänen julistettuaan, että suomalaisperheiltä tulee poistaa lapsilisät. Kokoomusjuutalaisen mukaan lapsilisistä eivät hyödy muut kuin narkomaanit ja alkoholistit.

Lähde: Twitter

9 KOMMENTIT

 1. Narkomaanit, alkoholistit ja muut työttömät ainakin hyötyvät lapsilisistä eniten, koska heidän tuloihinsa etuuden teettämä suhteellinen lisäys on suurin. Kokonaisuudessaan nykyinen hyvinvointijärjestelmä aiheuttaa heikomman aineksen luonnottoman suuren lisääntymisen, mikä näkyy väestöaineksen jatkuvana heikkenemisenä.

  Lapsilisissä täytyisi siirtyä Unkarin malliin, jossa äidin tuloveroa lasketaan tuntuvasti jokaisen syntyneen lapsen jälkeen. Tämä kannustaisi erityisesti ahkerinta ja älykkäintä väestöainesta lisääntymään. Lisäksi, antamalla verokevennys ainoastaan isälle voitaisiin kannustaa tuoreita äitejä jäämään kotiin.

  Keskiluokkaisetkin monesti voittaisivat hyvinvointipalvelujen osittaisessa alasajossa. Vastineena olevat verokevennykset kompensoisivat kasvaneet menot tietenkin sitä vahvemmin, mitä korkeatuloisempi yksilö on kyseessä. Terveessä kansantaloudessa korkeatuloisten suosiminen on eugeniikan näkökulmasta miltei välttämätöntä. Edellytyksenä on tietenkin, että epärehellisiä vaurastumiskeinoja, kuten nykyinen pankkiliiketoimimta, saataisiin ruotuun.

  • Ehkä eugenisen seulan olisi oltava muualla kuin palkkalaskelmissa…
   Esittämälläsi tavalla ne normaalit suomalaiset jotka asuvat pienessä okt-talossa maalla, ja äiti hoitaa kotona lapsia ja isä käy tekemässä pätkiä sekatöissä ,jäävät toisarvoisiksi. Ja tälläisiä esimerkin talouksia on Suomi täynnä. Näissäkin talouksissa on 100% varmasti enemmän lapsia ja jotka rodullisesti ovat yhtäläisiä näihin “talousjohtajan lapsiin lasilinnassa”. Eli prosenttien täytyy olla samat luokka tai tuloeroista riippumatta jos Unkarin malliin lähdetään. Kansallissosialismihan on syvien rivien puolella. En syytä tai korjaa,kuhan sanon vain.

  • Kapitalismi tuottaa työttömyyttä ja epäterveitä ihmissuhteita päihderiippuvuuksineen. Kapitalismi ei ole mikään naturalistinen kilpailuhierarkia, vaan puhtaasti työnteosta varastetusta tulosta kerryttämää lisäarvoa – toki juutalaiset ovat tästä erimieltä, heidän mielestään kapitalismi pankkeineen on hienointa mitä juutalaisille on koskaan tapahtunut.

 2. Tällä siis kustannamme esim. italkialaisten elämän mamujen lisäksi….

 3. Tyypillinen koronkiskuri juutalainen, jonka “neuvoilla” meillä on kohta tynnyri ja henkselit ainoana vaatetuksena.

 4. Pikavipit ovat yhteiskunnalle haitallinen innovaatio. Ne houkuttelevat velkaantumaan kevytmielisesti. Ehkä moni nuori on turmellut luottotietonsa niiden takia.

  Pikavippien mainonta on vilpillistä. Korot ja maksut korkeita. Pienienkin luottojen antaminen tulisi sallia vain valtion valvomille pankeille.

  Tulisi säätää laissa, että lainat, joiden korko ylittää esimerkiksi kymmenen prosenttia ovat perintäkelvottomia ja velallinen vapautuu maksuvelvollisuudesta. Korkokattoa tietysti yritetään kiertää erilaisilla maksuilla. Sellaiset tulee kieltää. Lainasta tulisi maksaa vain pääoma korkoineen.

  Tämä poistaisi markkinoilta ahneet rahanlainaajat.

  Ihminen, joka pitää pikavippejä hienona innovaationa, asemoi itsensä muiden ihmisten yläpuolelle. Hän näkee kanssaihmiset sallittuina hyväksikäytön kohteina.

  • Itselläni on 4000 euron nostoraja erääseen pikavippifirmaan, jonka hinnat ja korot lienevät Suomen markkinoiden alhaisimpia.

   Huvikseni kävin katsomassa n. viikko sitten: palvelu suljettu eli rahaa ei saa nostettua. En ollut yllättynyt. Taitavat mennä nurin nuo pikavippaajat tätä tahtia.

 5. 5G on näiden rikkaiden eugeniikka-ase. Se miten hemoglobiini voi sitoa happea ja kuljettaa sitä, vapauttaen tarvitsevalle elimelle, on monimutkainen ja ihmeellinen asia. 60 GHz on juuri se taajuus joka saa happimolelyylit värähtelemään ja muuttamaan elektroniratoja koska jopa 98% tästä energiasta siirtyy happimolelyyliin tuolla taajuudella. Lyhyesti: Hapen saanti vaikeutuu ja erikoisia, jopa virushyökkäyksen kaltaisia oireita ilmenee.

  https://www.youtube.com/watch?v=JQDViJDTCRE

Comments are closed.