Koti Uutisia Rikos Juutalainen holokaustimuseo palkitsi Syyrian “Valkoiset kypärät” -järjestön

Juutalainen holokaustimuseo palkitsi Syyrian “Valkoiset kypärät” -järjestön

1

Kansainvälinen juutalaislobby on päättänyt tehdä jälleen “ihmisoikeusaktivismiksi” naamioitua sionistista sotapolitiikkaa. Yhdysvaltojen johtava “holokaustimuseo” United States Holocaust Memorial Museum (USHMM) julisti antavansa “korkeimman kunnianosoituksensa” syyrialaisjärjestölle, joka tunnetaan nimellä “Valkoiset kypärät”.

Washingtonissa sijaitsevan USHMM:n “korkein kunnianosoitus” on nimeltään Elie Wiesel -palkinto. Juutalaisen lobbausjärjestön mukaan “Valkoiset kypärät” ovat ottaneet “valtavia riskejä – – Syyrian hallituksen hirvittävistä hyökkäyksistä huolimatta ja pelastaneet urheasti ihmishenkiä”.

Elie Wiesel -palkinto on nimetty ehkäpä tahattoman osuvasti, sillä Wieselin oma elämäntarina sekä Syyrian “Valkoiset kypärät” ovat molemmat valtavia poliittisia valheita. Wiesel on jäänyt kiinni lukemattomista holokaustivalheista, joiden avulla hän yritti kerätä rahaa ja poliittista vaikutusvaltaa kansainväliselle sionistiselle liikkeelle.

Wiesel oli eläessään yksi maailman tunnetuimmista holokaustilobbaajista, mutta historioitsijoille hän on kiusallinen tapaus. Wiesel on esimerkiksi valehdellut, että toisen maailmansodan aikana juutalaisten joukkohaudat synnyttivät yliluonnollisia maanjäristyksiä ja verisuihkulähteitä. Lisäksi Wiesel väitti muistelmissaan, ettei Auschwitzin juutalaisia murhattu kaasukammioissa vaan jättiläismäisissä rovioissa.

Syyrian “Valkoiset kypärät” ovat Wieselin muistelmien tavoin sionistisen valepropagandan työkalu. USHMM:n palkitseman järjestön perusti brittivakooja James Le Mesurier, jonka entinen työnantaja MI5-tiedustelupalvelu on tehnyt läpi historian tiivistä yhteistyötä Israelin Mossadin kanssa. “Valkoisten kypärien” tavoite on tuottaa propagandaa, jolla Israelin vihaama Syyrian presidentti Bašar al-Assad saataisiin syöstyä pois vallasta.

“Valkoiset kypärät” ovat saaneet kymmenien miljoonien dollareiden avustuksia Syyrian vihollisvaltioilta Yhdysvalloilta, Britannialta sekä ääri-islamistiselta Qatarilta. Järjestö on ollut ääri-islamistien ja sionistien tärkein pr-työkalu Syyrian sisällissodan aikana.

“Valkoiset kypärät” on kuvannut suuren budjetin videoita siitä, kuinka siviileitä on esimerkiksi pelastettu raunioista terroristijärjestö al-Qaidan ”vapauttamilla” alueilla Syyriassa. Näin länsimaalaiset on yritetty saada uskomaan, että al-Qaida turvaa siviilien hyvinvoinnin paremmin kuin Israelin vihaama Syyrian hallitus.

Todellisuudessa siviilien olot ääri-islamistien miehittämillä alueilla ovat painajaismaisia, ja “Valkoisten kypärien” tärkein tehtävä on ollut lakaista terroristinen verenvuodatus ja mielivaltaiset teloitukset maton alle.

Maailmankuulu Lähi-idän konflikteja tutkiva toimittaja Robert Fisk on osoittanut, että “Valkoiset kypärät” ovat yhteistyössä ääri-islamistiterroristien kanssa väärentäneet “todisteita” Bašar al-Assadin “sotarikoksista”, kuten väitetyistä kaasuiskuista siviilejä vastaan.

Juutalainen holokaustimuseo toisin sanoen antoi “korkeimman kunnianosoituksensa” ääri-islamistijärjestölle, joka pyrkii kaatamaan Syyrian laillisen hallituksen. Vaikka USHMM väittää taistelevansa “rasismia”, “sotarikoksia” ja “väkivaltaa” vastaan, on museo todellisuudessa vain Israelin ulkoministeriön propagandaosasto, joka lietsoo väkivaltaa kaikkia Israelin vihaamia valtioita vastaan.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency, Consortium News (1, 2)

1 KOMMENTTI

  1. Samaan sarjaan kuuluu alla oleva neljän tunnin video. Siinä on tallenteena miten USA:n hallituksen House Judiciary Committee, tärkeä lainsäädännöllinen elin, keskustelee siitä miten valkoihoiset pitää saada yhä enemmän kriminalisoitua rotuna. Miten heidät pitäisi poistaa kaikista päätöksiä tekevistä elimistä, ja niin edelleen. Valkohiosille ei sallittu omaa edustajaa puolustautumaan, vaan heitä “puolusti” tummaihoinen afrikkalais-oletettu. Jos tuo USA:n valkoihoisten ihmisten tulevaisuutta “määrittelevä” kuuleminen ei täytä järjstelmällisen RASISTISEN VIHAPUHEEN määritelmää, niin mikä sitten???:

    https://www.youtube.com/watch?v=43a7yS0zhWc

Comments are closed.