Koti Uutisia Kotimaa Halla-aho valmis tinkimään maahanmuutosta päästäkseen hallitukseen

Halla-aho valmis tinkimään maahanmuutosta päästäkseen hallitukseen

28

Sionistipuolue Perussuomalaiset alkoi tinkiä maahanmuuttotavoitteistaan alle vuorokausi sen jälkeen, kun puolue sai eduskuntavaaleissa suuren äänisaaliin. Vaikka kansalaiset äänestävät Perussuomalaisia juuri maahanmuuttokysymyksen vuoksi, ilmoitti puolue voivansa pehmentää siirtolaisuuspoliittisia kantojaan.

Puoluejohtaja Jussi Halla-aho ilmoitti medialle, että Perussuomalaiset tyytyy maltillisiin maahanmuuttoratkaisuihin, mikäli puolue saa näin turvattua itselleen hallituspaikan – tai puolueen perustaja Timo Soinin sanoin “hillotolpan”.

Halla-aho kertoi myös, ettei hän sulje pois hallitusyhteistyötä minkään puolueen kanssa, ei edes ääriliberaalin Vihreiden. Edellisellä hallituskaudella Perussuomalaiset toimi Kokoomuksen käsikassarana eikä edes yrittänyt padota maahantunkeutujien tulvaa pakolaiskriisin puhjettua.

Halla-aho kutsuu takinkääntöpolitiikkaansa “kompromisseiksi”. Perussuomalaiset on “kompromissien” nimissä valmis luopumaan tiukoista maahanmuuttopoliittisista vaalilupauksistaan. Halla-aho on aiemmin vaatinut julkisuudessa esimerkiksi humanitaarisen maahanmuuton lakkauttamista kokonaan, mutta nyt hän kertoo olevansa valmis humanitaarisen maahanmuuton jatkumiseen.

Tuore takinkääntö ei yllätä politiikan seuraajia, jotka ovat jo pitkään tuoneet esille ristiriitoja Halla-ahon reaalipolitiikan ja kansallismielisten vaalilupausten välillä. Halla-aho esimerkiksi vastustaa etnonationalismia sekä kannattaa Suomen pysymistä Euroopan unionin ja kansainvälisen finanssieliitin kuristusotteessa.

Lähde: Yle

28 KOMMENTIT

 1. Ikävä kyllä Jussilla on vastassaan sossujen Antti joka on kertaluokkaa kovempi vastus kuin Jussi kuvittelee. MIKÄLI persut haluaa hallitukseen, joutuu ne matelemaan niin matalalla ja toteuttamaan sossujen kaikki mielihalut, että edes Timo ei kuohinut niitä yhtä tehokkaasti. Turha on Maurin ja muiden huudella “maahanmuuton vastaisuutta”. Tilanne on se että matuista ei keskustella enää. Nyt persutkin keskittyy EU:n kehittämiseen ja liittovaltion muodostamiseen. Se ratifioiminen kun jäi virallisesti tekemättä ennen joulua. Pitää kuitenkin muistaa että jo joulukuussa 2016 EU antoi julkilausuman jonka mukaan kaikki kansalliset parlamentit ovat toisarvoisessa asemassa EU:hun nähden. Eli, jo siitä asti on EU hallittut liittovaltiotamme.

  Persut tai siniset… aivan sama. Samaa porukkaa, ikävä kyllä. Ja Jussi “harjaa” kaikki kovaääniset irti puoleesta. Saavat muodostaa oman ryhmänsä kuten James teki aikoinaan.

  Mutta nyt persut joutuu ottamaan kaiken sen vastaan mitä sossut haluaa. JOS ne haluaa hallitukseen.

  • Halla-aho ja Rinne ovat kavereita kulissien takana. Sionisteja molemmat. Saman hillotolpan renkejä. Siksi ajavat samoja asioita. Halla-aho toki peijasi kansaa väittämällä haluavansa hillitä haittamaahanmuuttoa.

   Seuraava kujeensa voi olla oppositiosta päin turvis-rallin vastaisesti räksyttäminen, jotta kansa vähitellen unohtaisi 2015 -takinkäännön?

   Musitakaamme kuitenkin että Halla-aho äänesti uuden tiedustelulain puolesta. Sellaisen joka on paha ase kansan suun tukkimiseen pyrkivän fenno-sionistisen globalisti-juntan käsissä.

   Koko Eurooppa on hujan hajan, ja ihmiset joutuvat tavan takaa lukuisten erilaisten rikoksien uhriksi raiskauksista “yksinäisten susien” päällekarkauksiin. Esmes Ranskassa näitä päällekarkauksia kaduilla ja toreilla sattuu n. 1000 joka päivä.

   Poliisivoimia ja vartiointia on jouduttu lisäämään kaikkialla.

   Esmes Ranskan juutalaiset ovat painostetut lähtemään omasta masstaan.

   Brexit irrottaa Britit EU:sta.

   Porissa leikattiin naisen pää poikki, Porvoossa pikkutytön kurkku viillettiin kuolettavasti auki, H:gin Arabianrannassa 7-vuotiaan pojan pää poikkaistiin jouluaattona ja Oulussa on n.30 raiskaustapausta selvityksessä, joista yksi tyttö ajautui itsemurhaan ja nuorin hyväksikäytetty on ollut 3 – 4-vuotias. jne. jne. jne.

   Mikä on näiden kaikkien tapahtumien juurisyy?

   Vastaus: ISLAM; sen maihinnousu Eurooppaan. Ja ne poliittiset puolueet jotka tämän sallivat.

    • Tarkoitatko niitä juutalaisia joita kuoli muiden vankien mukana toisessa maailmansodassa, vaiko kasaari-pankstereita, jotka eivät suostuneet Hitlerin pyyntöön tyhjentää Saksa juutalaisista lähimaihin?

     Yhden pisten vihje:

     EU:n juutalaisjärjestöjen kattojärjestö on julkisesti lausunut toimivansa yhteistyössä muslimien kanssa edistääkseen sionistisia päämääriä.

 2. Näin se vaan menee.

  Suomalaisia pitää oikein kunnolla vetää nenästä ennen kuin ne viimeinkin tajuavat että Vastarintaliike on ainut vaihtoehto.

  • Valitettavasti ei ole. Monestakin syystä.
   Vastarintaliikettä ei tulla koskaan päästämään puolueeksi, rikollisjärjestön leima otsassa kaikki politiikkaan sekaantuminen on turhaa.
   Kansaa ei myöskään saa massoittain liikkeen taakse koska ruotsalaisten kanssa tehtävä yhteistyö häiritsee ja vastarintaliike rinnastetaan ruotsalaisten “uusnatsien” käsikassaraksi.
   Sitten on media, jokainen muu puolue tulisi saamaan otsikoita ja lööppejä, vastarintaliike tultaisiin mainitsemaan vain rikollisorganisaationa.

   Ja mitä tulee tuohon nenästä vetämiseen: katsohan vaalikarttaa niin huomaat missä alueessa tyhmyys tiivistyy. Ei varmasti kukaan voi enää väittää, etteikö urbanisoituminen tee ihmisiä vähä-älyisiksi.

   Niin surkuhupaisalta tilanne alkaa suomalaisin silmin katsottuna vaikuttaa, ettei nykyistä menoa kykene muuttaa, ei edes ohjata sivuraiteille ilman että Suomen Tasavalta ajetaan hallitusti alas. Ei sekään laitonta olisi, jos ei ollut perustuslain täysin rikollinen ronklaaminenkaan.

   • S.P.:n kanssa samaa mieltä. Jossain vaiheessa periksiantamattomuus ei ole enää rohkeutta vaan pelkkää typeryyttä. Suomi alas ja etsimään vaihtoehtoisia ratkaisuja kun kaikkein yksinkertaisimmista default ratkaisuista on tullut mahdottomia.

    • Se, mitä tappiomielialan lietsojat eivät ymmärrä, on, ettei nykyjärjestyksen alasajo ole mahdollista (ainakaan kansallismielisille hyödyllisellä tavalla) ilman pohjatyötä ja taustaorganisaatiota.

     Jos kaikki kansallissosialistit istuisivat kotonaan (tai edes jemmaisivat patruunoita ja säilykemuonaa jossain Lapin metsässä) koko sen ajan, kun rappeutuva nykyjärjestys antaa tekohengitystä itselleen, ei kansallissosialisteilla ole roolia romahduksen jälkeisessä valtataistelussa. Sen sijaan taistelu käytäisiin kapitalististen yksityisarmeijoiden välillä.

     Pyydän kaikilta Suomen passivisteilta rehellisyyttä: Jos pää ei kestä epävarmuutta, vastoinkäymisiä, rikollisjärjestöleimaa (voi kyynel!) tai poliisivainoa, älkää naamioiko tappiomielialaanne “yhteiskunnalliseksi analyysiksi” vaan myöntäkää mukavuudenhalunne.

     Ja jos ette kerran ole mukavuudenhaluisia luovuttajia, niin näyttäkää OMALLA ESIMERKILLÄ, mitä se yhteiskunnan romahdukseen johtava “suora toimintanne” on. Toistaiseksi näyttöä on kovin vähän verrattuna passivistien nettikirjoittelun määrään.

     • Nykyjärjestelmää ei tarvitse ajaa alas. Se ajaa ihan itsensä alas, jolloin ehkä hölmöläisistä lampaista tulee taas ihmisiä ja jolloin kansa nousee. Nälkä ja levottomuudet tekee ihmeitä aikaan. Silloin on myös helpompi siivota sotkut, kun viholliset on voitettu ja kaikki pitää aloittaa alusta . Yhtenäisenä kansana. Kipinää kun pidetään yllä niin tulevaisuus on meidän. Kansallissosialismi on tulevaisuus.

 3. Orpolla ja Rinteellä oli jo sinipunahallituspohja sovittu ennen vaaleja. Täyttä teatteria taas. Jos joku vielä luulee, että vaaleissa pelataan rehellistä peliä ja valta olisi muka kansalla, niin luulisi tämän pellesirkuksen jo avaavan suomut pikkuhiljaa suomalaisten silmiltä. Eli sama meno tulee jatkumaan kiihtyvällä tahdilla kohti suomalaisten kansanmurhaa perussuomalaisten räksyttäessä ”oppositiossa”. Kuka muuten uskoo, että Petterillä olisi yli 6000 äänestäjää!!! Just joo.

 4. Perussuomalaisten äänestäjät ovat kaikista tyhmimpiä, koska niitä voi huijata aina uudestaan ja uudestaan.

  • Hölmöläisiä on helppo kusettaa. Sionisti -ja valeoppositiopuolue Perusjuntit eivät eroa muista kansanpetturipuolueista mitenkään. Itse en äänestänyt ketään, koska asiat eivät tule mitenkään muuttumaan äänestämällä. “Demokratia” ei anna mitää oikeita vaihtoehtoja kansalle, koska kaikki nämä valtapuolueet mitä hölmöläiset äänestävät aina uudestaan ja uudestaan ajavat samaa agendaa loppupeleissä. Vaikka Perusjuntit olisivat hallituksessa niin rotumuukalaisten tulva tulee jatkumaan ja kasvamaan. Onhan tämä jo aiemminkin nähty. Kansallissosialismi onkin Suomen ja Euroopan ainoa pelastus.

 5. Jos vaalilupausten petokset jäävät noinkin laimeiksi, olen yllättynyt. En kuitenkaan usko, että tulen yllättymään.

  • Arvoisa Alarik.

   Vallasta nyt poistuva hallitus ei ollut lainkaan osaamaton tai aikaansaamaton. Tai edes tyhmä. Äärimmäisen röyhkeä, petoksellinen ja koppava kylläkin. Se sai tehtyä paljon sitä tilaustyötä jota kansainvälinen sionisti-mafia siltä halusi. Jota sionisti-mafiaa aiemin totelleet tietyt poliitikkomme palkittiin hillotopalla korporaatioiden luomassa ja hallinnoimassa, parlamentaarisen päätäntävallan ulottumattomissa toimivassa kusetusliitossa, EU:ssa.

   Joko olisi aika lopettaa naiivi käsitys näistä poliitikoistamme ”kansan asialla” olevina hyviksinä, jolloin parjataan vain eniten pahaa tehneitä tai kiinni verekseltään jääneitä? Olisiko aika tiedottaa totuus, että meillä on vain eliitiedustajia, ja olemme tälläkin hetkellä todellisessa tiedotus-sodassa sekä rodullisessa sodassa globalistista suuryhtiö-mielivaltaa vastaan?

   Entä tämä: Vasemmisto-oikeisto -akseli on täysin irrelevantti nykyään, paitsi propagandassa jolla kansan syviä rivejä kusetetaan. Todellinen vastakkainasettelu on kansakunnat ja ihmset/heidän oikeutensa vs. suuryhtiöt/rikkaat ja heidän tavoitteensa nielaista koko planeetta yksityisomaisuudekseen “pienen ihmisen sekä luonnon pelastavan enkelin” valekaavussa. Tässä on se todellinen sota ja rintama jonka jokainen joka silmiään edes raottaa, näkee alastomana ja meneillään olevana todellisuutena arjessa ja median lööpeissä.

   Miettikää edes tätä:

   Samalla kun poliitikot ja valtamedia (samaa sionisti-mafiaa) kuuluttavat miten luonto pitää pelastaa, he samalla pakkotuovat maamme täyteen vannoutuneesti lihaa syöviä ääri-lisääntyjiä.

   Samalla kun poliitikot ja valtamedia kuuluttavat miten levittävät tasa-arvoa ja välittämistä, he massatuovat maailman misogynistisimpiä arvoja sekä käytäntöjä, jotta ne varmasti leviävät kantiksien asuinkortteleihin turvaan epäoikeudenmukaisuuksia vastustavilta.

   Samalla kun toitotetaan miten maailma tuhoutuu ilmastonmuutokseen, on näiden samojen uhkakuvia toitottavien toimesta maailman fossiilisten polttoaineiden käytön määrä vaan lisääntynyt vuosi vuodelta.

   Samalla kun me täällä pikku-suomessa haluamme suoraan talous-teurastaa itsemme ilmastonmuutosvastaisuuden alttarilla vähentääksemme 0,16 prosenttiyksikön nykyistä osuuttamme maailman saasteista, sekä haluamme oikeudenmukaisempaa maailmaa, jatkamme saastuttavasti Kiinassa valmistettujen tuotteiden massamaahantuontia. Samalla tulemme myös tukeneeksi Kiinan kommunisti-junttaa, joka dokumentoidusti saalistaa toisinajattelijoita, ja massamurhaa heitä myydäkseen elimiä Israeliin ja muualle. Varmaan suomen rikkaille myös?

   Huomaatteko punaisen linjan? Propagandasta huolimatta päätöksenteko menee koko ajan niin että suuryhtiöiden kvartaalitulokset paranevat, ja kansa köyhtyy ja marginalisoituu myös päätöksenteossa yhä enemmän. Samalla kun toitotetaan miten ”valtamedia suojelee sananvapautta valhemedialta”, on totuus päinvastainen.

   Valtamedia haluaa ryöstää itselleen monopolin aseman viestinnässä, koska sen päämääränä on kansallisvaltioiden ja kansojen yhtenäisyyden totaalituhoaminen. Koska patriotismi, kansallismielisyys on VAHVIN este sille, että globalisti-korporaatiot voivat menne minne vain ja ryöstää kansallisomaisuudet myytäviksi maailman markkinoille.

   Esimerkki tällaisesta kapitalistisesta ryöstelystä sosialismin valeviitassa oli Neuvostoliitto, jossa miljoonat näännytettin nälkään kun viljat vietiin ylikansallisille markkinoille voiton tavoittelun sekä hallintovallan kansaa vastaan aseistamisen merkeissä.

  • Jussi Halal-aho aloitti heti huoraamisensa. Tälläinen puolue on Perusjuntit hyvät kansalaiset. Sitä saa mitä tilaa. Vitun idiootit. Onko täällä juomavedessä jotain vai mitä vittua?

   • Aspartaami on tunnettu hermomyrkky. Tunnetuin sivuvaikutuksin. Myös fluori, joka on melkein jokaisen käyttämässä hammastahnassa. Wifi-säteily, telkkarin ruutu, ja kännykkä plus läppäri. Nämä kaikki kuuluvat patentoitujen mielenmuokkauskeinojen piiriin.

    Lisää tähän iso velka asumisesta, ynnättynä työpaikkaan joka voi lähteä jalkojen alta jos kritisoi nykymenoa, kiitos puolestaloukkaantuja-armeijan, jne. Onko kyse mukavuuden halusta vaiko se, että perhe pitää elättää ja kattoa pitää olla pään päällä?

    Ihmiset ovat oman yhteiskuntansa multikulti-tuhoamisen tilanteessa tämän alasajon verkostossa orjana.

 6. Tietenkään demokratiassa ei voi tehdä sitä mitä haluaisi eli sitä mitä lupaa äänestäjille. Vaalipuheet ovat itsestäänselvästi muotoa “mitä meidän puolue tekisi jos saisi päättää asioista.” Moni kommentoija (artikkelin kirjoittaja antaa myös epäsuorasti ymmärtää että ei käsitä Suomen monipuoluedemokratian toimintaa) ei näytä ymmärtävän ettei mikään puolue voi päättää asioista yksin. Puolueet esittävät toiveensa ja niitten kanssa aletaan sitten pelaamaan jonkin sortin kompromissia jotta saadaan maahan toimintakykyinen hallitus. Puolueiden lupaamat asiat toteutuvat sellaisinaan vain jos muista vaalivoittajapuolueista löytyy tarpeeksi samanmielisiä.

  Jos PS olisi päässyt hallitukseen eli turvapaikkashoppailu olisi Suomen osalta ohi niin se olisi ollut parannus nykytilanteeseen ja linjassa PS:n ja kannattajien toiveiden kanssa vaikka kiintiötä olisikin nostettu. Se että PS on oppositiossa tarkoittaa että kiintiötä todennäköisesti nostetaan mutta mitään tarkennuksia ja tiukennuksia turvallisista maista tulevien “pakolaisten” kohdalla ei tehdä.

  Saa nähdä lähteekö Libyasta ne 800,000 onnenonkijaa Eurooppaan kuten maan pääministeri varoittaa. Käytännössä kaikki Suomeen päätyvät tulevat turvallisten maiden kautta. Mikäli PS olisi päässyt hallitukseen ehdollaan että tämä shoppailu loppuu niin olisi kyllä ajattelevaa ihmistä hymyilyttänyt. Mutta PS ei vielä kelpaa muille puolueille ja se eristetään oppositioon. Mikäli Suomi saadaan hajotettua lisäämällä “pakolaisten” määrää niin kyllä se ääni pikkuhiljaa kellossa muuttuu. Tosin todennäköisesti liian myöhään.

  http://www.ansa.it/english/news/2019/04/15/800000-migrants-set-to-invade-italy-from-libya-sarraj_b03fee96-188c-41a6-a071-8966317a8b9c.html

  Italiassa on kyllä asiallinen mies – Salvini – paikallaan ja voi olla ettei invaasio Italian kautta onnistu.

 7. Valitettavasti persuisdemokratian välttämättömyyksistä. sa on kyse todellisesta petosporukasta eikä vain demokratian pelisääntöjen noudattajista. Muuten eivät olisi olleet tyytyväisinä 10 vuotta Soinin kanssa.

  • Koko demokraattinen systeemi on huijaus. Persut ovat yksi pankkiiripuolue muidenjoukossa. On turha puhua kompromisseista myös tässä suhteessa. Ja persuthan ovat juutalaismielisin puolue. Siis selvä huijaus

 8. Tässä se primääri syy miksi juutalaisten mediavalta Suomessa pitää purkaa, ja tehokkain, pragmaattisin keinoin. Tuo sionistinen mediavalta, talmudiin sokeasti uskovine heimolaisineen, on suoraan kansanvihollinen, ja se näkyy. Edes lapset eivät saa turvaa yhä uusilta rykmenteiltä potentiaalisia ja halukkaita raiskaajia, joita media-aivopestyt äänestäjät meille järjestävät valitsemalla sionisti-mieliset puolueet valtaan joka kerta.

 9. Onko sekin jokin “kompromissi”, kun kannatetaan oppositiosta tiedustelulain kiirehtimistä? Luoailtiinko hallitusopaikkaa vai? En usko ja tyhmäähän olisi, jos olisi näin. Ja hallituksessahan persut eivät saaneet yhtään mitään aikaan, vaan antoivat kaiken periksi. Ei siis mitään kompromissseja. Joitain voi näköjään huijata kaiken aikaa

 10. Britannian kansallisen puolueen perustaja Nick Griffin on paljastanut: ”Meille tarjottiin suuria rahoja vuonna 2007 kahdella ehdolla: että me hyökkäämme islamia vastaan ja emme koskaan arvostele pankkijärjestelmää.” Onkohan persuille tarjottu myös tällaista hillotolppaa?

 11. Nykysuomi, nimim. CFI:n kommentti: “YLE:n tulospalvelun mukaan Junes Lokka sai 2017 kunnalisvaaleissa Oulussa 704 ääntä.

  Ja nyt kun hän on tunnettu ja suosittu kaupunginvaltuutettu hän olisikin saanut eduskuntavaaleissa vain 483 ääntä!

  Vaalivilppi haisee voimakkaasti.”

  Ps-puolue on varmasti eliitille hyvin rakas. Sille lasketaan uusi jytky ja muut viritykset jätetään huomiotta. Lokkaa ei haluttu eduskuntaan nolaamaan muita edustajia. Persut eivät heistä puolestaan erotu yhtään edukseen.

  Ja suomalaiset äänestävät persuja entistä fanaattisemmin ja mytäilevät heitä. Juuri tähän on pyritty. Sionismista, Israelista ym. ei puhuta. “Ääriajattelua” muka!

 12. Perussuomalaiset eivät toki ole täydellisiä, mutta heillä on sentään jonkinmoinen todellinen tai ainakin kuviteltavissa oleva mahdollisuus vaikuttaa politiikkaan seuraavien 30…40 vuoden aikana toisin kuin kansallissosialisteilla, joilla ei ole puoluettakaan. Vuoden 2019 eduskuntavaalien ulkoparlamentaaristen puolueiden kirjoa tarkastellessa tulee väistämättä eteen se, että uuden puolueen todennäköisyys päästä eduskuntaan on lähes infinitesimaalisen pieni. Ennen vaaleihin pääsemistä pitäisi myös pystyä ensin muodostamaan puolue. Jos kansallissosialistit joskus, nykyisen kansallissosialismia vihaava asenneilmaston mahdollisesti väistyttyä, pystyvät sen tekemään, voidaan keskusteluun perussuomalaisten äänestämisen järkevyydestä palata.

Comments are closed.