Koti Uutisia Kotimaa Kaikki Sinisen Tulevaisuuden sionistit ulos eduskunnasta – puolue ehkä lakkautetaan

Kaikki Sinisen Tulevaisuuden sionistit ulos eduskunnasta – puolue ehkä lakkautetaan

23

Kuten politiikan tarkkailijat osasivat ennustaa, kaikki sionistipuolue Sinisen Tulevaisuuden poliitikot pudotettiin vaalien myötä eduskunnasta. Tunnetuimmat Sinisten poliitikot nousivat alunperin valtaan Jussi Halla-ahon ja “maahanmuuttokritiikin” siivellä.

Siniset kuitenkin irtaantui Perussuomalaisista sen jälkeen, kun puoluejohtaja vaihtui Timo Soinista Halla-ahoksi. Vaikka Halla-aho vastustaa etnonationalismia sekä kannattaa Suomen pysymistä Euroopan unionin ja kansainvälisen finanssieliitin kuristusotteessa, ovat Siniset syyttäneet Perussuomalaisia “natsismista”.

Perussuomalaisten hajoamisen jälkeen Siniset yritti brändätä itseään “suvaitsevaiseksi” ja “maltilliseksi” vaihtoehdoksi “rasistiselle” maahanmuuttokritiikille. Suvaitevaisuuden sanoma kaikui kuitenkin kuuroille korville, sillä äänestäjät ilmaisivat eilen epäluottamuksensa muun muassa Jussi Niinistölle, Jari Lindströmille, Sampo Terholle ja äärisionisti Simon Elolle.

Vaalitappion selvittyä puoluesihteeri Matti Torvinen vihjasi lehdistölle, että Sininen Tulevaisuus saatetaankin lakkauttaa lähitulevaisuudessa. Puolueen puheenjohtaja Terho tosin väitti, ettei lakkauttamishuhuilla ole perää.

Lähde: Ilta-Sanomat

23 KOMMENTIT

 1. Ikävä kyllä persut ovat lähes yhtä tuhoisa puolueena kuin siniset. Kumpimaan ei aja eroa EU:sta eivätkä maahanmuuton rajoittamista. Yksittäiset henkilöt voivat olla tätä mieltä mutta kun johto on mätä, niin se mädättää hyvänkin ajatuksen ja/tai henkilön.

  Niin että nyt meillä on kaksi sateenkaaripuoluetta johdossa: sossut ja persut. Ja ikävä kyllä Suomen ja suomalaiten tulevaisuus on tuhottu. Enää ei ole muuta tehtävissä kuin omien nurkkien katsominen kuntoon, varastojen täydentäminen ja kaveri-verkoston luominen. Yhteiskuntamme tulee taantumaan kunnes se romahdus tulee josssain 2025-2030 välillä.

  Vain vahvimmat selviävät. Eli ne joilla on paljon lapsia/perhettä.

  • “Vain vahvimmat selviävät”

   Taidat olla todella naiivi. Selvisivätkö vahvimmat myös Stalingradin taisteluista. Olet samanlainen osa ongelmaa kuin kaikki muutkin, sinä näet maailman vain materian tasolla. Eikä sinulla ole sen jalompia periaatteita kuin kenelläkään muulla tähän ongelmaan kuuluvilla. Marxisti!

  • “Vain vahvimmat selviävät”

   Taidat olla todella naiivi. Selvisivätkö vahvimmat myös Stalingradin taisteluista. Olet samanlainen osa ongelmaa kuin kaikki muutkin, sinä näet maailman vain materian tasolla. Eikä sinulla ole sen jalompia periaatteita kuin kenelläkään muulla tähän ongelmaan kuuluvilla. Marxisti!!!

   • On minulla. Kaikki jotka haluavat selvitä ja rakentaa paremman maailman, ovat tervetulleita. Minä en ylenkatso ketään joka haluaa paremman maailman. Ikävä kyllä tämä nyky-yhteiskunta ei sitä pysty tarjoamaan.

    On hyvä että mainitsit tuossa tuon Marxistin. Ikävä tosiasia on että Masslowin tarvehierarkia on se joka määrää kokonaisia kansakuntia. Ja järjestys on seuraava: 1) ruoka, 2) suoja, 3) yhteisöllisyys, 4) itseisarvostus, kunnioitus, 5) itsensä toteuttaminen.

    Kun katsoo tuota listaa niin ennenkuin mitään ryhmää voi perustaa, sen jäsenillä pitää olla ruokaa ja suojaa. Vasta sitten tulee yhteisöllisyys. Itseisarvostus tulee siinä vaiheessa kun ryhmä puhaltaa yhteen hiileen ja itse ymmärtää oman työpanoksensa. Ja kun kaikki muut kohdat on täytetty, voi alkaa harrastamaan ja opettamaan, luomaan parempaa yhteiskuntaa.

    Ikävä kyllä se menee näin. Ja minä olen ollut viitos kohdassa jo vuosia. Se on tietysti alkanut jo kauan aikaa sitten opiskeluna autotallissa ja jatkunut insinääriopinnoissa. Se ei ole tullut helpolla. Mutta ne teistä jotka luulevat että tupakkaa polttamalla ja tarroja liimailemalla muutetaan maailmaa… Te olette väärässä. Maailmaa ei voi muuttaa kuin tarjoamalla muille paremman elämän. Silloin hiljainen hyväksyntä kasvaa ja ryhmä ihmisiä hitsautuu yhteen. En sano etteikö epäkohtien julkituominen olisi tarpeetonta. Mutta se kaikki lähtee yksilön turvallisuudentunteesta.

    Katsokaa historiaa taakseppäin. Mikä oli Toimitusjohtajan vastaus maassa vallitsevaan kaaokseen? Miten hän rakensi valtion hyvinvoinnin? Jokainen voi miettiä mitä annettavaa itsellä on ryhmän hyväksi niin, että se ei vahvista vastapuolta.

    Tällä hetkellä tämä Marxilainen vain jää kaiken ulkopuolelle ja odottelee sitä hetkeä kun on oikea aika ruveta tekemään jotain meidän itsemme hyväksi.

    • Yhteisöllisyys syntyy vain siinä, missä yhteinen etu samalla tarkoittaa omaa etua. Jos oma etu ei ole näköpiirissä, se tehokkaasti estää minkä tahansa liikkeen kasvun.
     Saman ongelman kanssa kamppaileva eräs putinisti kirjoitti seuraavasti:
     “… Maailmassa ei ole suurempaa voimaa, kuin korkeimman ihanteen puolesta taistelu, joka antaa samalla taisteilijoille omaakin etua.
     Taistelu korkean ihanteen puolesta, joka ei tuo henkilökohtaista etua näköpiiriiin, ei tuota sellaista energiaa. Kun taistelu aiheuttaa haittaa omalle edulle, silloin energiaa erittyy hyvin vähän. Yksittäisiä fanaatikkoja kyllä syttyvät, mutta tämä taistelu ei koskaan muutu massiiviseksi. Sen sijaan murskaava vaikutus syntyy kun totuuden puolesta taistelu samalla tuo [taisteilijoille] etua sekä näkyvissä olevassa aikakaudessa, että tulevaisuudessa. Mikään ei voi vastustaa sellaista voimaa.”

     Mielestäni tämä putinisti on oikeassa. Esimerkiksi NSDAPn menestys oli saavutettu vasta kun kansan suuret massat ymmärsivät, että kansallissosialismi antaa heille sekä korkeimman merkityksen elämälle että samalla pelastaa heitä aineellisesta kurjuudesta, johon kansa oli joutunut sodan ja demokratian takia. Horst Wesselin laulussa (josta tuli puoluehymni/tunnuslaulu), ei turhaan toisen säkeistön kertosäessä toistetaan kahdesti;
     Es schau’n auf’s Hakenkreuz voll Hoffnung schon Millionen
     Der Tag für Freiheit und für Brot bricht an.
     Suomeksi:
     Jo miljoonat katsovat hakaristiin täynnä toivoa,
     vapauden ja leivän päivä koittaa!

     Isotkin mielenosoitukset/traktorimarssit onnistuvat kun kysymyksessä on muutama prosentti palkkaa. Koska massat liikkuvat ensisijaisesti “leivällä”, ja vasta sen jälkeen “aatteella” (Maslowin tarvehierarkia toimii).
     PVLn johdon on otettava opiksi NSDAP:lta, jotta lähestyvä ennennäkemätön “kaiken kriisi” ei menisi hukkaan, vaan olisi ponnahduslautana voittoon.

    • Ikävä tosiasia on se, että sitä “parempaa maailmaa” on turha tänne maan päälle yrittää rakentaa. Meitä vastassa ovat suuremmat, voimakkaammat voimat. Eli kyllä olet naiivi. Parempi maailma rakentuu vasta kun Uusi Maa luodaan.

    • Sulta puuttuu abstrakti ymmärryskyky. Olet ihan yhtä pihalla kaikesta kuin “vihaamasi” vastapuoli. Tuo tie vie lopulliseen tuhoon ja kadotukseen. Ainoa väylä on vapautuminen materian kahleista.

     • Leo on jälleen kerran ajatuksen ytimessä. Suomalaisille radikaali toiminta on vierasta ja siksi suomaliaset kääntävät sille selkänsä. Aina sielä missä toimitaan radikaalisti, sieltä kaikkoaa “se suuri joukko” joka nimenomaan pitäisi saada mukaan. Tällä hetkellä suomalaisilla on enemmän menetettävää kuin voitettavaa ja siksi viimeiseen asti pitäydytään kiinni siinä vähässä mitä on. AIvan kuten Krimillä ihmiset, jotka äänestivät Venäjään liittymisestä. He olivat nähneet mihin Ukrainan Eu-johtoinen politiikka johtaa.

      Radikaaleja ihmisiä jotka pistävät koko elämänsä likoon aatteen vuoksi on Suomessa. En sitä kiistä. Mutta koska heitä on prosenttuaalisesit niin vähän, eivätkä he ole yhteiskuntamme johtavissa/merkittävissä asemissa, ei toiminnalla saada haluttua muutosta. Ensin pitäisi olla korkeasti koulutettu että pystyy ajamaan omia agendojaan. Ja toisaalta, pitää omata sellainen verkosto että pystyy vaikuttamaan yhteiskuntatasolla. Samalla kuitenkin aate ja päämäärä täytyy pitää visusti piilossa. Katsokaa miten Vapaamuurarit ja valtiohallinnon taustalla pyörivät vuorineuvokset asian hoitavat. Ja miettikää mitä pitää muuttaa että pääsette samalle tasolle heidän kanssaan. Samoille “kilpakentille”.

      Johdon pitää ymmärtää rakentaa agendansa 30 vuoden muutokselle. Ei vuoden eikä kahden. Ja sitä muutosta varten tarvitaan aina taloudellinen suunnitelma. Suunnitelma joka luo vaurautta ja joka on toteutuskelpoinen. Ilman parempaa tulevaisuutta ei “se suuri joukko” liity mukaan. Hyvänä esimerkkinä ovat Keltaliivit. Se joukko on tavallisia kansalaisia, isiä ja äitejä, siskoja ja veljiä. Se on kansa ja kansalla on voimaa.

      Jos ajatellaan että luodaan “uusi maa”, niin millainen on sen oikeuslaitos? Pankkilaitos? Hallinto-elimet? Tulli ja Rajavartiosto? Missä ovat alueelliset pisteet ja miksi? Mitä tuotantolaitoksia käynnistetään ja minne? MItkä ovat ne tuotteet joita myydään ulkomaille? Keiden kanssa tehdään kauppasopimukset? Keneltä haetaan mahdollisia valtiolainoja? Mitä sellaista tuotantoa meillä on täälä jota muualla ei ole? Miten muuttaa nykyinen oravanpyörä maataloudessa jossa alkutuotanto on tappiollista siihen nähden mitä jalostajat tuotteista maksavat? Koska tuilla nostetaan tuotanto positiiviseksi. Miten muuttaa maatilojen ja yrotysten verovähennysoikeuksia ja investointivarauksia siten että ne ovat samantasoisia? Miten taata energiatuontanto kaupunkilaisille ja samalla pitää elintaso ennallaan?

      Näitä ja satoja muita vastaavia kysymyksiä voidaan esittää “Uuden Maan” johtajille. Ja kun niistä 2/3-osaa on ratkaistu ja niihin on vastaus, ollaan sillä kynnyksellä että voidaan ryhtyä muutosta toteuttamaan. Ehkä kannattaa katsoa nykyiset ministeriöt, tarkentaa sielä eri jaostot ja miettiä miten mikin virka/asia hoidetaan jatkossa. Siitä saa käsityksen millaiseta kokoluokasta on kyse. Ei mahdottomasta, mutta se vaatii sen 350 yhdelle asialle omistautuneen henkilön.

  • Ja uusia tuli tilalle. Uskokaa vaan, mikään ei tule muuttumaan vaikka sionistinen valeoppositiopuolue Perusjuntit olisivat hallituksessa. Juuri kansanpetturi Jussi Halal-aho sanoi, että SDP:n arvomaailma ei poikkea hirveästi PS:n arvomaailmasta. Kyllä Hölmöläisiä taas viedään! Ja kuinka vitun tyhmä voi olla ihminen, että näitä samoja persereikiä vielä äänestetään, Orpo, Sipilä, Rinne, ym

   • Suurimmat vitun idiootit äänestivät Perussuomalaisia. Kansa on pian typerämpää kuin somalit.

 2. Puoluetta ei toki kannata lakkauttaa. Se kannattaa myydä eniten tarjoavalle.\
  — Ehkä häveliäisyyssyistä ensin kannattaa muuttaa puolueen nimi *Siniseksi menneisyydeksi*, jotta kukaan ei osaa epäillä vilunki-peliä.

  Kolmen tuhannen kannattajakortin kerääminen on sen verran työläs ja rahaakin vaativa operaatio, että joku voisi pienen summan maksaa valmiista puolueesta.\
  — Politiikan-yrittäjiä kyllä aina löytyy. Ja sellaisiakin, joilla on rahaa laittaa peliin.

  • Onko toista linkkiä, kenties johonkin toisen sivun mihin nämä menivät? Outoa että linkki nyt poistettu, lol

  • Viranomaiset ovat sulkeneet tuon suomimedian kokonaan. Se oli liikaa, että paljastetaan vaalien tulokset etukäteen ja paljastettiin se kansalle, että vaalitulokset on manipuloitu. Oli siellä paljon muitakin paljastuksia korruptunoituneesta Suomesta. Se vaan jos liikaa paljastelee niin Deep State käy täydellä voimalla kimppuun.

 3. Pankista laina ja bunkkeria ruveta rakentaa. Juutalaisesta pankkitoiminnasta eroon pääseminen on todella epätoden näköistä. Ihan liikaa salajärjestön jäseniä viroissa. Varsinkin armeijassa. Terve armeija tekisi vallankaappauksen!!

 4. Hitaasti hyvä tulee – vie aikansa puhdistaa. SKE ja Tähtiliike jäi menestystä vaille kanssa. Yksi ihailee Kalergia ja toinen on rotumuukalainen. PS taas arabi/sionisti johtoinen.
  En äänestä kyllä Lokan mokkaa!

 5. Oli kyllä aikamoinen teatteri nuo ‘vaalit’, vahvistettiin ihmisten luottamusta poliittiseen järjestelmään taas joksikin aikaa

 6. Suomen tulevaisuus on tuhottu. Se varmistui nyt. Lurppasilmä-Li ja muut mielisairaat vähämielet tuhoavat kaiken, mitä jäljellä enää tuhottavaksi on. Orpon mulkku oli niin maireeta, niin maireeta.

  Kalju, täriseväkäsinen albaanirotta Sampo Terho tajusi sentään suksia vittuun jo hyvissä ajoin Pikkuparlamentista. Vituiksi meni rotan ja loisystävänsä (((Simon Jakob Benjamin Elon))) pikkupoikien pellekerho. “Ihan hyvä tulos tämä oli uudelle puolueelle”, sössötti kalju mulkku-Terho.

  Suomen kansa on tuhonsa ansainnut. Olit oikeassa alusta asti, Vesa-Ilkka Laurio.

  Onneksi sentään asumme maalla, jossa on samanhenkistä porukkaa pienessä yhteisössä. Tänne ei kuraturvilla tai taikaseinästä elatuksensa saavilla “vanhalta puutalolta” [lue: “vitulta”] haisevilta sosiaalipummeilla ole mitään asiaa, millään muotoa.

  Minä pidän huolen omasta torpastani, perheestäni, maistani ja tontistani. Se joka haluaa tulla kokeilemaan kutsumatta, tulee kokemaan erittäin ikävän, äkillisen loppunsa.

  Herra meitä auttakoon.

 7. Eiköhän joku investointipankki pelasta Soinin pienen hiljaiselon jälkeen.

 8. Toivottavasti aktiivimalli pamahtaa noillekin uuvateille.
  Uusi hallitus tulee olemaan samanlainen loisien hyysääjä kuin entinenkin ja oman maan apua tarvitsevat hylätään leipäjonoihin joita sitten paheksutaan mustan audin takapenkiltä.

  • Leipäjonossa seisovat eivät tee mitään oman kansakuntansa pelastamiseksi. Lampaana tai orjana oleminen on oma valinta.

Comments are closed.