Koti Uutisia Sionismi Juutalainen Goldman Sachs -pankkiiri iloitsee käteisen kuolemasta koronakirjoituksessaan

Juutalainen Goldman Sachs -pankkiiri iloitsee käteisen kuolemasta koronakirjoituksessaan

3
gary-kohn
Gary Cohn.

Juutalaisen Goldman Sachs -rikollispankin entinen varajohtaja, juutalainen Gary Cohn iloitsee käteisen rahan kuolemasta. Eliitti on käynyt jo pitkään sotaa käteistä vastaan, koska kansalaisten vakoileminen ja kontrollointi on huomattavasti helpompaa, jos jokaisesta rahasiirrosta jää digitaalinen jälki.

Cohnin mielestä koronatartuntapelon aiheuttama käteismaksujen “giganttinen” väheneminen on “loikka oikeaan suuntaan”. Juutalaispankkiirin mukaan koko maailman onkin jatkettava trendiä ja siirryttävä käteisrahasta digitaaliseen rahaan.

Juutalaispankkiiri toteaa olevansa erityisen tyytyväinen senaattori Sherrod Brownin ehdotukseen siitä, että Amerikan keskuspankki valjastettaisiin digitaalisen rahan välittäjäksi. Keskuspankit eri puolilla maailmaa voisivat tarjota kansalaisille “digitaalitilejä ja -lompakoita”, pankkiiri visioi. Käytännössä tämä mahdollistaisi sen, että valtiovalta olisi joka hetki perillä jokaisen kansalaisen rahankäytöstä, sijainnista, mieltymyksistä ja sosiaalisista verkostoista.

Cohn toteaa, että monet voivat pitää kehitystä uhkana yksityisyydensuojalle. Juutalaisen mukaan yksityisyydensuojariskit on kuitenkin helppo kompensoida esimerkiksi muistuttamalla kansaa siitä, että toisaalta veroilmoitusten tekeminen muuttuu huomattavasti aiempaa helpommaksi, kun valtio tuntee jo ennakolta kansan rahankäytön pienimpiäkin yksityiskohtia myöten.

Goldman Sachs -uransa jälkeen Cohn toimi Donald Trumpin nimittämänä Valkoisen talon talousjohtajana. Juutalainen erosi myöhemmin tehtävästä vastalauseena valkoisten nationalistien Charlottesville-marssille 2017.

Lähde: Financial Times

3 KOMMENTIT

  1. Miten niin “käteinen kuolee”?? Ainakin minä olen nostanut tilini lähes tyhjäksi. Sielä ei ole kuin laskuihin tarvittavat rahat. Ja jos kaikki nostaisivat 10% tiliensä varoista, niin palkit olisi todella tiukan paikan edessä. Meinan, sitä rahaa ei löytyisi mistään ja painokoneet pitäisi käynnistää. Sillä sitten saataisiin työllisyyttä kasvatettua.

  2. Toivottavasti käteinen säilyy ja finanssijuutalaiset katoavat. He ovat pahinta mitä maa päällään kantaa, the root of all evil.

  3. Sun on ihan hyödytöntä taistella Rabbien maailmanjärjestystä vastaan. Koska olet alempi kuin monet eläimet, saastainen gentiili. Tämä on totta koska se lukee rabbinisissa kirjoituksissa. Totuus gentiili-elukoiden katoavasta sielusta vs. juutalaisten ylevämmästä sielusta on kirjoitettu kauan sitten:

    https://judaismsanswer.com/The%20Soul.htm

Comments are closed.