Koti Uutisia Kotimaa Juutalainen monikulttuurisuuslobbaaja keräsi “sotakassan” hyötyäkseen Pohjolan kriisistä

Juutalainen monikulttuurisuuslobbaaja keräsi “sotakassan” hyötyäkseen Pohjolan kriisistä

7
daniel sachs
Daniel Sachs.

Ruotsissa asuva juutalaiseen rahasukuun syntynyt suursijoittaja Daniel Sachs on kasannut talousjulkaisu Bloombergin mukaan “1,6 miljardin euron sotakassan” käyttääkseen talousromahdusta hyväkseen. Sachs aikoo iskeä Euroopan lainamarkkinoille, joiden tuotot Euroopan keskuspankki on luvannut taata veronmaksajien rahoilla.

Bloombergin mukaan Sachs on erityisen kiinnostunut “spekulatiivisista” lainoista Pohjoismaissa ja laajemmin Euroopassa. Käytännössä finanssijuutalainen aikoo hyötyä yritysten käteispulasta sitoen nämä velkavankeuteen. Sachs on luvannut rahoittaa myös yrityskaappauksia.

Juutalaisen johtama Proventus-yhtiö toimii muun muassa Suomessa, jossa se on aiemmin sijoittanut esimerkiksi Alma Mediaan. Proventus on ollut merkittävä tekijä myös Ruotsin valtamediakentällä.

Kaltaistensa tavoin Sachs on lisäksi vannoutunut monikulttuurisuuslobbaaja. The Jewish Chroniclen Nathalie Rothschildille antamassaan haastattelussa Sachs kertoi rahoittaneensa maahanmuuttajarikollisuuden pesäkkeenä tunnetussa Malmössa muun muassa “vihan vastaista teatteria”.

Sachs totesi Rothschildille, että Malmön suuria ongelmia ovat “antisemitismi”, “islamofobia” sekä “äärioikeistolaisten puolueiden nousu”. Mikäli Sachs hyökkää myös Suomeen “sotakassansa” voimin, on selvää, että hän tulee korruptoimaan Suomen politiikkaa ja kulttuuria rahansa avulla.

Lähteet: Bloomberg, The Jewish Chronicle

7 KOMMENTIT

 1. Mielestäni tuo juutalainen suursijoittaja toimii aivan oikein, niin minäkin tekisin hänen sijassaan. Ei hän tai muut juutalaiset ole mitenkään syyllisiä siihen, että meidän eurooppalaiset poliitikkomme jakelevat veronmaksajien rahoja holtittomasti ympärilleen.

  Kriisin jälkipelissä nämä samat poliitikot ovat sitten ensimmäisinä työntämässä noita juutalaisia polttouuniin vain siksi, että saisivat syyttää muita omista rikoksistaan.

  • Niin eihän siinä mitään väärää ole, jos käyttää omiensa luomaa järjestelmää ja ideologiaa hyväkseen sekä on saajien joukossa etusijalla.
   Ketkä ja kuka on nykyisen toteutettavan talousmallin isä, malli joka perustuu riistoon, korko-orjuuteen, huono-osaisten määrän lisääntymiseen, korruptioon sekä siihen globalisti-ideologiaan että itsenäinen kivijalkayritäminen ilman velkaa on huono asia ja se on tehty lähes mahdottomaksi etenkin kansallisvaltioille.
   Nykyinen käytössä oleva raha-ja ideologiajärjestelmä luotiin karkeasti ottaen 1910-20 luvuilla.
   Euroopan johtajat/pollitikot eivät uskalla purra “ruokkivaa” kättä, koska siinä on heidän henk.koht. hyvinvointi vaakalaudalla, siksi he ovat hyviä goyimeja ja edesauttavat sortavan järjestelmän pystyssäpysymistä mielummin kuin kyseenalaistavat sen.

 2. No ovathan ne ainakin ne käskyt tuohon ja tuollaiseen jakamiseen anteneet syyllisiä

 3. Toisaalla juutalaiset itkevät kun heidän partalapsia “mereltä pelastavat” tuhoalaisjärjestönsä eivät enää saa toimia liikkumis- ja muiden kieltojen takia.

  http://www.thenewhumanitarian.org/news/2020/04/28/EU-migrants-Libya-Mediterranean-NGO-rescues-coronavirus
  Tämäkin löytyy Uuden Maailmanjärjestyksen Keskustietokannasta:

  https://www.weforum.org/covid-action-platform

  Haastan kenet tahansa löytämään yhtään toimenpidettä mitä Suomen hallitus toteuttaa mitä ei tuossa laajassa totalitarismin “kartassa ” ole mainittu.

  Käytä anonyymisähköpostia, llman kirjautumista on pääsy rajattu aika rankasti.

  Siinä on esimerkiksi kerrottu että pien- ja keskisuuria yrityksiä ei pidä tukea, vaaan “kehittyvät kasvavat yhtiöt työllistävät enemmän”.

  Siinä siis syy MIKSI yritysten Covid -kriisirahoituksen piiriin valitaan “kehityssuunnitelman” esittävät yritykset, ja muut jätetään mätänemään.

 4. Minä en missään tapauksessa toimisi samoin kuin tuo moraaliton kuvottava nilviäinen. Herra Sachsin kaltaiset rotat saisivat kadota tästä maailmasta minun puolestani. Tuolle Malmössä esiintyvälle “islamofobialle” on käsittääkseni melkoisen painavat perusteet olemassa. Viittaan tässä lähinnä äärimmäisen vakavaan, hallitsemattomaan muslimirikollisuuteen.

 5. Nämä maailman suuret roistot, joita lienee muutama tuhat, pitäisi kaikki saada telkien taa.
  He omistavat yli 90% maailman varallisuudesta.
  Se mikä heillä on, on muilta pois.

Comments are closed.