Koti Uutisia Rotu Juutalainen Anthony Bourdain toivoi valkoisten katoavan

Juutalainen Anthony Bourdain toivoi valkoisten katoavan

18

Maailma on viime päivät surrut juutalaisen Anthony Bourdainin kuolemaa. Hän löytyi hirttäytyneenä 8. kesäkuuta ja oli kuollessaan 61-vuotias. Suremisen vastapainona on kuitenkin toiminut muun muassa YouTube-video, jolla on pätkä Bourdainin Saksan-vierailusta. Videolla hän juhlistaa rotusekoituksen tuloksia ja hekumoi rasismille “lopullista ratkaisua”, joka olisi valkoisen ihmisen katoaminen.

Videolla Bourdain toteaa: “Noin 70–80 vuodessa valkoinen ihminen katoaa, jolloin on enää ainoastaan cappuccinon värisiä ihmisiä. Se on hyvä… Se on hyvä! Se on ainoa ratkaisu. Ainoa keinomme selvitä tästä.”

18 KOMMENTIT

  • Bourdain was Jewish. His mother Gladys (née Sacksman) was an editor at The New York Times. His father was Catholic.

 1. Siis sivuston uutiset ja artikkelit ovat 99,8% hyviä ja helposti tarkistettavissa. Löytyykö kokin perimälle vahvistusta esim.linkkiä jonnekin?
  Ei nyt pilata hyvää sivustoa, heittelemällä jutkukorttia, kuten anarkot natsikorttia 🙂

 2. Bourdain saattaa olla oikeassa siinä suhteessa että 70-80 vuotta on se aika jolloin valkoinen rotu häviää. Ainakin jos meno jatkuu samanlaisena. Niinhän se oli että nykyisellä lapsimäärällä viimeinen suomalainen lapsi syntyy 2067. Eikä siihen ole niin pitkä matka.

  Nuoriso ei ymmärrä että jos he eivät tee perillisiä niin kuka heitä sitten hoitaa kun he ovat vanhoja. Kaikki ovat sitä mieltä että yhteiskunta hoitaa. Mutta mistä yhteiskunta muodostuu? Ihmisistä. Ja se yhteiskunta ilman suomalaisia on yhteiskunta joka ei suosi suomalaista. Jos tilanne päästetään niin pahaksi. Meillä pitää siis olla yhteiskunta joka suosii suomalaisia, parinvalinnassakin.

  Mutta pidetään Suomi valkoisena mahdollisimman pitkään. Siinä jokainen joutuu tekemään uhrauksia omasta elämästään. Mutta ne uhraukset ovat sen arvoisia. Ne ovat uhrauksia tulevaisuuteen. Ihminen ei tarvitse lomamatkoja tai elokuvakanavia älypuhelimista puhumattakaan. Mutta ihminen tarvitsee selviytyäkseen vahvan yhteiskunnan.

 3. Pääasia että tuurijulkkis Bourdain lähti ensimmäisenä. Harva tälalisten elämäntapasarjojen keulahamoista on ei juutalainen tänä päivänä.
  Ei heille sovi mikään fyysinen koetus esim. urheilu, työnteko tms. koska sen kestämättömyys osoitettiin jo työleiriellä -40 luvulla, ressukat kuolivat ennemmin kuin tekivät töitä.
  Mutta hedonistisissa “ammateissa” heitä kyllä näkyy, on kilpasyöjiä, pornotähtiä ja muuten vain muiden lompakolla hauskaa pitäviä tai tekohauskoja koomikoita (Seinfeld).

 4. Rat Face Jew sanoisivat Amerikkalaiset. Suomalaisten perinnöllisillä tekijöillä ja sairauksilla väitetään olevan yhtäläisyyksiä juutalaisiin enemmän kuin muilla eurooppalaisilla, mitkä yhtäläisyydet voisivat aiheutua Israelin pohjoisten (Ruuben, Simeon, Leevi, Daan, Naftafi, Gaad, Asser, Isaskar, Sebulon ja Joosef) ja Juudan eteläisten (Leevi, Juuda ja Benjamin) heimojen yhteisestä leeviläisestä geeniperimästä ja heimojen yhteisistä kantavanhemmista.

 5. Näin….juurikin tuota faktaa, että suomalaiset ovat se kadonnut juutalainen heimo, kertoivat zazgrothin minut kaapanneen avaruuslaivueen emoaluksella toistuvasti, ilta illan perään 😀

  • Karmea kokemus on ollut se. Tuollai valehtelevat. Se kadonnut judeheimo asuu nykyään ihan eri planeetalla ja niitä kutsutaan vogoneiksi. Yhdennäköisyys on niin ilmeinen ettei se jätä sijaa arvailuille. Wolfgang Kortzfleisch vahvisti tämän kun viimeksi kävimme tuopillisella.

 6. Kuolipa paskiainen pois mässäämästä ja puhumasta rasistisia “ruokapuheitaan”.
  Toivottavasti tuonpuoleisessa hänen ei tarvitse olla missään tekemisissä ihmisten kanssa, jotka ovat sentään elättäneet itsensä kunniallisesti. En edes vaivaudu mainitsemaan vm. ihmisten etnistä rotua.

Comments are closed.