Koti Uutisia Pohjoismaat Islannin MM-jalkapallojoukkueen video kritiikin kohteena

Islannin MM-jalkapallojoukkueen video kritiikin kohteena

10

Islannin jalkapallojoukkueen video joutui syytösten alle, sillä joidenkin mielestä se edustaa “valkoisen ylivallan tunnuksia” ja näyttää pelaajat epäinhimillisinä petoina.

Videolla esimerkiksi Evertonissa pelaava Gylfi Sigurðsson pitää kilpeä ja hänellä on verta paidassaan. Monet muut pelaajat taas käyttävät rengashaarniskaa. Musiikkikriitikko Arnar Eggert Thoroddsen on tuominnut videon “arjalaisen kuvakielen”:

– Tämä on naurettavaa. Islannin jalkapallojoukkue tuli valtavirtaan reilun pelin ja iloisen, kokonaisvaltaisen pelaamisensa takia. Nyt heidät kuvataan epäinhimillisinä ja verenhimoisina barbaareina. He ovat surmaajia, joissa on arjalaisia vivahteita – vain pienen matkan päässä White Power -kuvakielestä.

Muut kriitikot ovat kuvailleet videota esimerkiksi ääri-isänmaalliseksi ja mauttomaksi. Hauskaa kriitikoiden kommenteissa on, että videon arjalaisia piirteitä kohtaan hyökätään kuin kyseessä olisi automaattisesti paheksuttava asia.

Lähde: Mirror

10 KOMMENTIT

 1. Suomalaisetkin pelaajat on varmaan vaan kateelliisa kun ei itse ole pelaamassa cupissa. Säälin saa ilmaiseksi mutta kateus pitää ansaita.

 2. Mitä mitä, jätettiinkö toksinen maskuliinisuus mainitsematta? Jopas nyt.

 3. Muutama kymmentä vuotta sitten vastaavaa olisi kehuttu ja ylistetty kaikissa pohjoismaissa. Tämä osoittaa kuinka pitkälle kulttuurimarxistinen aivomätä on levinnyt. Unelmafinaali olisi Puola-Islanti tuloksella 0-1.

  Jos jätkät tanssisivat vaaleanpunaisissa balettimekoissa ja sukkahousuissa sekä pussailisivat toisiaan olisi ylistys ja kunnia taattu. Tää maailma on sairas. Pitäisköhän muuttaa Joulusaarelle.

 4. Mirror. Proud to support Pride,Rape,Sodomia,Sharia,Islam and Pedofilia. Is this humanity?.

 5. Taidan kannattaa Islantia MM-kisoissa. Noh, niin meinasin toki ennenkin tätä, mutta suunnilleen samasta syystä 😀

 6. Islanti on ainoa puhdas Euroopan maa, pidetään se myös puhtaana. Eläköön Islanti!

  • Islannin siunaus on maantieteellinen sijainti. Samallalailla mokutusta sinnekkin pusketaan vaikka väestönmäärä on vissiin alle miljoonan, en jaksa tarkistaa mutta muistelen että ei siellä paljoa jengiä ole.

   On niitä muitakin puhtaita maita kuten Puola,Valko-Venäjä,Latvia,Liettua,Slovakia,Unkari,Ukraina,Kroatia,Slovenia,Romania,Serbia. Tosin näissä maissa on mustalaisongelma. Mutta kansallismielinen skene on omaa tasoaan.

 7. Haistakovat arjalaisen paskan. Islannin viikingit ovat urheinta ja puhdasrotuisinta kansaa, joka viimeisenä Euroopassa ent. Itä-Euroopan maiden kanssa tulevat puolustamaan valkoista kulttuuria, sivistystä, filosofiaa ja uskontoa kaatuen viimeiseen uljaaseen valkoiseen mieheen, joka halveksuu kuolemaa enemmän kuin raukat, jotka vaativat kuollakseen 72 neitsyttä palkinnokseen paratiisissa.

  Elämme helvetin sairasta aikaa maailmassa! Valkoinen käy paskalla. Siitäkin nousee vielä ankara meteli. Valkoista ylivaltaa käyttää WC-paperia ja istua länsimaisella pytyllä sotkematta itseään korviaan myöten.

Comments are closed.