Koti Uutisia Pohjoismaat Homoparaateja lapsille Norjassa

Homoparaateja lapsille Norjassa

16

Useat norjalaiset päiväkodit ovat järjestämässä homoparaateja jopa kaksivuotiaille lapsille. Tavoitteena on “kunnioittaa monimuotoisuutta”. Päiväkotien homoparaatien aikana lapset tullaan pukemaan LGBT-asusteisiin.

Kun Norjan valtion televisio NRK kysyi eräältä päättäjältä, miksi lapsille järjestetään homoparaateja, sai se vastauksen, että tavoitteena on “kunnioittaa monimuotoisuutta”. Östensjönin kaupunginosan osastopäällikkö Nina Corneliussen lisää NRK:lle, että on tärkeää, että myös lapset oppivat “seksuaalisesta suuntautumisesta”:

– Esikoulujen tulee edistää tasa-arvoisuutta sukupuolesta, toiminnallisista rajoitteista, seksuaalisesta suuntautumisesta, etnisyydestä, kulttuurista, sosiaalisesta statuksesta, kielestä, uskonnosta ja filosofiasta huolimatta. Esikoulujen tulee vastustaa syrjintää kaikissa sen muodoissa ja edistää yhtenäisyyttä.

Corneliussenista on myös tärkeää, että lapsetkin oppivat erilaisista “perhemuodoista”:

– On tärkeää, että lapset oppivat, että perhemuotoja on monenlaisia. On olemassa naisia, jotka ovat naisten kanssa ja miehiä, jotka ovat miesten kanssa.

Corneliussen on lisäksi sitä mieltä, että homous on tärkeä työkalu “kiusauksen ja syrjinnän” vastustamiselle. Hän ei myöskään näe, että niin sanotut Pride-juhlat olisivat poliittisia:

– Henkilökohtaisesti en ole sitä mieltä, että Pride ja päiväkodissa järjestämämme juhlat olisivat poliittista toimintaa. Tämä on toimintaa, joka perustuu päiväkotien opetussuunnitelmaan.

Östensjönin kaupunginosassa on jo aikaisemmin lähetetty päiväkodeissa työskenteleviä henkilöitä Norjan homolobbyn FRI:n (Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold) kursseille.

Lähde: Frihetskamp

16 KOMMENTIT

 1. Mitä? Ei hyvä tavaton sentään, kulttuurimarxisteilla ei ole MITÄÄN moraalia, pitää pienet lapsetkin sotkee tuohon paskaan.

 2. Toi kuva transuksi puetusta pikkupojasta kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mihin tämä sateenkaaripervoilu johtaa. Olen valmis adoptoimaan tuon lapsen noilta hulluilta!

  • Epäilen, ettei normaalilla valkoisella heterolla ole nykypäivänä realistisia mahdollisuuksia adoptoida valkoista lasta.Aasialais- ja neekerilapsia..ehkä.
   Tämäkin olisi ihan miettimisen arvoinen asia

   • Lankkia naamaan ja sateenkaarihuivi kaulaan niin johan onnistuu.

    Siis voi taivas perse ja orapihlaja! Mihin tää maailma on menossa?!? Ja Norja, salskeiden ja karskien viikinkien kotimaa josta on tullut kulttuurimarxistinen aivomätäpesäke! Jättäytyminen EUn ulkopuolelle ei näytä pelastaneen yhtään mitään arvokkaasta kulttuuriperinnöstä.

    Odin itkee viimeisenkin silmänsä pihalle, Sleipner syö hulluruohoa ja Thor paiskoo Mjölniriä kiukuissaan minne sattuu. Syystäkin. Ei ole jonoa Valhallaan, ei…

 3. Onneksi valkoisella heterolla on omia lapsia jatkamassa pitkää geeniketjuamme. Tulevaisuus on tosin uhattu,kiitos idioottien ja rahanahnenarsistien.:-)

 4. Monimuotoisuuden takana kytee pedofilia. Lasten ei annettu olla lapsia, veikkaan että koska kuuluu opetussuunnitelmaan niin silloin tämä on pakollista kaikille.

  • jokainen vanhempi voi opettaa lapsilleen ,mitä tahtoo, minun kakaroita ei kyllä aivopestä johonkin hulluihin praid iin, pysykööt vaan omissa ympyröissään ja tehkööt mitä ikinä keksiivätjokainen vanhempi voi kotona puhua omille lapsilleen ,mikä on totta ja mikä ei on perkele hulluksi mennyt maailma mistä näitä lahopäitä oikeen tulee koko ajan ..

 5. Olisin varmaan tehnyt itsemurhan jos minulla olisi kaksi isää tai äitiä. Sanna Marin sen sijaan pitää sitä normaalina.

 6. Ämmä sanoo että ei muka ole poliittinen juttu vaikka mokuttaa täysillä. Ei näille mädättäjille ole muuta lääkettä kuin lobotomia/sähköshokkihoito tai mieluiten burana lyijymuodossa.

 7. Odottakaa juhannuksen jälkeistä aikaa jolloin Pride-Ramadan alkaa. Pikkuhiljaa ilmestynyt tienvarsitolppeihin Espoossa sateenkaarivärit EMMA-kyltteihin ja kansallistetterin tuleviin ensi-iltoihin esitykset: HOMOÄITI(tekijänä:mädättäjä. Heini Junkkaala), MUSTA SAARA(tekijänä julkilepakko Pirkko Saisio). Katsokaa kansallisteatterin ohjelmistoa(tulevat ensi-illat) ja vetäkää siitä johtopäätöset minkälaista aivopesupaskaa nämä SAIRAAT taitelijat haluavat maapallon olevan.

  • älkää menkö enää teattereihin jos ketä ei kiinnosta omat lapsemme kasvatetaan kunniallisiksi suomalaisiksi joilla on sekä isä että äiti,minun tuttavapiiriini ei ole sattumoisin pesiytynyt moisia epäsikiöitä..

 8. No, koittaa vielä (taas) aika, jolloin rappiotaide kasataan suuriksi röykkiöiksi ja poltetaan. Väittävät, että missä poltetaan kirjoja, siellä ennenpitkää poltetaan ihmisiä. En tiedä siitä, mutta saa kai salaa toivoa 🙂

 9. Tää maailma on todella sairas! En löydä edes sanoja, mitä haluaisin sanoa!

  • mikään muu kuin huumeet ei saa aikaan älyttömiä mielikuvia,onko kaikki paskan puhujat huume hörhöjä..

Comments are closed.