Koti Uutisia Viikon kappale: Eternal Reich – Oak, Ash and Thorn

Viikon kappale: Eternal Reich – Oak, Ash and Thorn

5

Jatkamme fashwaven parissa, ja nyt vuorossa on Eternal Reichin versio englantilaisen folk-muusikko Peter Bellamyn vuonna 1970 säveltämästä kappaleesta, joka perustuu Rudyard Kiplingin runoon “A Tree Song”.

“Oak, Ash and Thorn” -kappaleen musiikkivideo kuvastaa hyvin vanhoja perinteitä, kuten sienestystä, marjastusta ja metsästystä ja kuvaa upeasti myös luonnon eläimiä.
Seuraa Eternal Reichia: https://twitter.com/ReichEternal
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCyl5VwgW8Q00Aw6J8icwV7Q

Kansallinen Vastarinta julkaisee viikon kappaleen aina loppuviikosta. Kappaleet eivät ole poliittisia kannanottoja, eikä Vastarintaliike välttämättä allekirjoita kaikkia kappaleissa esitettyjä näkemyksiä.

5 KOMMENTIT

  • Ei. Se ei ole räppiä sen enempää kuin mitään muutakaan kakaraänkytystä jossa joka kolmas sana on “fuck”.

   • Onhan suukin soitin sitten myös. Ja lehdet. Puut, aallot, reaktiot, sade. Jos miettii,.voi kaikki olla soitin josta lähtee äärivärinä.

 1. Hyvä valinta! Hyvin sovitettu melodia ja osuvasti sekoitettu syna taustat sampleen. Fashwave artisteista Vanguardilla on myös hyviä. Mutta ensi viikolle vinkkinä jotain muuta kuten vaikka vaihteeeksi Sibeliuksen Karelia sarjaa tai kantele folk biisejä. Tosin nuo on niin ikonisia, että tietty uusia tekijöitä on hyvä promota enempi. Tässä löytyi aika hieno veto kanteleella ja on uudempaa..

  “Finnish Nature & Kalevala Rune song NOSTATUS – Korjuu (runolaulu & kantele)”:

  https://www.youtube.com/watch?v=vvxun84kTLI

  Ja toinen

  https://www.youtube.com/watch?v=S0HJq01IkKc

Comments are closed.