Koti Uutisia Ulkomaat Juutalainen ”äärioikeistoasiantuntija”: kotiäitiys on valkoista ylivaltaa

Juutalainen ”äärioikeistoasiantuntija”: kotiäitiys on valkoista ylivaltaa

20
Becca Lewis.

Englannista käsin vaikuttava juutalainen äärioikeistoasiantuntijana esiintyvä Twitter-aktivisti Becca Lewis rinnastaa kotiäitiyden ”valkoiseen ylivaltaan.” Hän toi näkemyksensä esille kommentoidessaan BBC:n juttua, jossa esitellään naista, joka on valinnut jäädä kotiin lastensa kanssa miehen elättäessä perheen.

”Kuka tarvitsee Youtuben kaninkoloja, kun meillä on BBC suoltamassa kirjaimellista valkoisen ylivallan propagandaa”, hän kirjoitti Twitteriinsä. Liitteeksi tekstiin oli liitetty kuvakaappaus, jossa BBC kommentoi Talkback-ohjelmansa jaksoa. ”Esittelemme teille perinteisen vaimon, nuoren naisen, joka on päättänyt jäädä kotiin huolehtiakseen kotitöistä kun hänen miehensä käy töissä, ja hänelle on OK, että mies tekee heidän elämänsä suuret päätökset.” Tämä on juutalaisen mukaan valkoista ylivaltaa.

Juutalainen sai luonnollisesti runsaan palauteryöpyn kommenttinsa perään, jolloin hän jatkoi näkemyksensä puolustamista: ”Niin sanotut ’perinteiset vaimot’ ovat valkoisen ylivallan naisia, jotka omistavat itsensä kotivelvollisuuksien äärelle uhrautuakseen valkoiselle rodulle. Se on vain termi joka on tarkoitettu kuulostamaan joltain muulta kuin mitä se todellisuudessa on.”

Becca Lewis on varsin perinteinen juutalainen aktivisti, joka levittää liberaaleja ajatuksenjuoksuja valkoisen väestön keskuuteen, mutta muistaa varsin usein muistuttaa hänen itsensä olevan juutalainen etenkin silloin, kun asialla saa kerättyä uhripisteitä.

Lähde: Twitter

20 KOMMENTIT

 1. Ihan perinteistä juutalaista rappiopropagandaa. Vihreiden Emma Kari on muuten raskaana. Tuleekohan hänestä “valkoisen ylivallan” kannattaja? 🙂

  • Eikö Emma Kari podekaan “ilmastoahdistusta”, kun on päättänyt hankkia lapsia?
   Harmi, että noin kuvottava tyyppi kuin Emma on, edes pystyy lisääntymään.

   • Mahtoikohan olla juuri Kari, josta oli lanka otsikolla “vihreä maailmanmatkaaja.”

   • Miten naisoletetettu, jolla itsellään on vielä maitohampaat suussa, voi tulla äidiksi?

 2. Näitä asiantuntijoita, politologeja, tutkijoita jne… tuntuu löytyvän aina vain lisää, vaikuttaisiko siihen se, että kyseiset arvonimitykset voi antaa itse itselleen ja sen jälkeen julistaa omaa agendaansa ilman minkäänlaista vastuuta tiedon oikeellisuudesta.
  Luultavasti suuri osa näistä hörhöistä on jonkin taustavaikuttajan käyttämiä henkilöitä, eli ns. sulakkeita.

 3. Ainoa ylivallan harjoittaminen ihmiskunnassa tapahtuu vain ja ainoastaan juutalaisten toimesta. Mikään muu rotu tai kansa ei käyttäydy noin äärimmäisen ylimielisesti tai pidä itseään muiden yläpuolella, kuin juutalaiset. Ja juutalaiset voivat tehdä sitä jopa avoimesti nykyään, koska tiedätte kyllä ketkä maailmanpoliisivaltiota johtaa puhumattakaan mediasta, pankeista tai viihdeteollisuudesta.

  Juutalaiset peilaavat omaa toimintaansa valkoisiin ja orjuuttavat meidät valkoiset valtavalla syyllisyydellä ja loputtomalla rappiolla, ettei me ainoana kykenevänä rotuna enää juutalaisia pysäytettäisiin. Nuo tekevät juuri niitä hirmutekoja, mistä ovat iankaiken valkoisia ja “natseja” syyttäneet ja millä ovat nyhtäneet miljardeja valkoisilta. Itsekin joskus ihmettelin, mistä juutalaisvastaisuus johtuu, kunnes raapaisin pintaa syvemmälle ja voi pojat miten ajatusmaailma on muuttunut… Minä todella toivon, että juutalaisvastaisuus kautta maapallon tulee lisääntymään nopealla tahdilla, noin vastenmielinen, valehteleva ja kiero kansa pitää pistää aisoihin. Becca Lewis on loistava esimerkki juutalaisesta länsimaissa = täysi parasiitti, joka nakertaa yhteiskunnan tuhoon. Nämä kehtaavat käyttää ulkomuotoaan hyväkseen esittäen valkoisia, joilla saavat luotua asenteen, että “meidän” eli valkoisten on hävettävä. Sitten kun nämä kokevat henkilökohtaista hyökkäämistä, niin kappas kummaa, kun valkoisuus hylätäänkin ja suusta tulee se tavallinen lause: “minä olen juutalainen, en valkoinen, Oy Vey!”

  • EV: “Juutalaiset peilaavat omaa toimintaansa valkoisiin ja orjuuttavat meidät valkoiset valtavalla syyllisyydellä ja loputtomalla rappiolla, ettei me ainoana kykenevänä rotuna enää juutalaisia pysäytettäisiin.”
   Sionistien ja juutalaisten pysäyttäminen on jokaisen rodun ja kansan tehtävä! Lähi-idässä antisionistinen vastarinta-akseli eli Iran, Bashar Al-Assadin Syyria, Palestiinan Hamas, Hizbollah, Iranin Vallankumouskaarti, Irakin shiiamilitantit, Jemenin shiiamuslimien huthikapinalliset ja niin edelleen taistelevat jatkuvasti terroristivaltio “Israelin” ja USA:n miehitystä ja sortajia vastaan sekä heidän liittolaisiaan (kuten Saudi-Arabia) ja kätyreitään (kurdit, ISIS, Al-Qaida ja muut sunniterroristit), joita sionistit käyttävät sijaissotilainaan.

   Kuolema Yhdysvalloille, kuolema Israelille, kirous juutalaisille – voitto maailmalle!
   Eläköön Lähi-idän antisionistinen vastarinta-akseli!
   Eläköön kansallissosialismi!
   Eläköön Voitto!

  • Minulle juutalaiset ovat alkaneet olla likaista, tekopyhää ja saatanallista kansaa löydettyäni enemmän tietoa asiasta. Silloin aloin ymmärtämään enemmän juutalaisvastaisuutta. Oli myös aikamoinen ahaa-elämys itselleni, mitä Hitlerin suunnitelmat oikeasti olivat: karkoitus, ei tuhoaminen. Onhan näitä “holokaustiselviytyjiä”, jotka ovat ihmetelleet että mikä ihmeen holokausti tapahtui vuosina 1939-1945. Olen alkanut tajuamaan tuon kusetuksen läpi.

   Kristittyjä pidän täysin idiootteina sionismiuskossaansa. Täällähän Kristillisdemokraatitkin ovat lääpällään Israeliin. Juutalaiset opettaa lapsesta saakka, että kristittyjä tulee vihata. Talmud opettaa kaikkien lakien koskevan vain juutalaisia, jotka luokitellaan vain ihmisiksi ja me muut olemme eläimen ulostetta, Jeesus on huorasta (stada) syntynyt äpärä ja muita kuin juutalaisia saa huijata. Minä ateistina (nykyään koen olevani agnostikko) joskus olin miettinyt mormonismia omana uskontona, mutta jos tuolla kirkon puolella on noin sokeaa palvontaa, niin en lähde mukaan. Noin heikon porukan kanssa ei oikein innosta olla.

   • Kolme parhaiten tunnettua kirjasarjaa II maailmansodasta —

    • Dwight D. Eisenhower: “Crusade in Europe” (New York, Doubleday/Country Life Press, 1948),

    • Winston Churchill: “The Second World War” (London, Cassell; 6 osaa, 1948–1954) ja

    • Charles de Gaulle: “Mémoires de Guerre” (Paris, Plon; 3 osaa, 1954–1959) —

    sisältävät enemmän kuin 7000(!) sivua II maailmansodasta, kuitenkaan mainitsematta KERTAAKAAN nk. “holokaustia”, joka on kaiken lisäksi jo alunalkujaan erheellinen ja harhaanjohtava termi, sillä se tarkoittaa (kreik.) “kaiken polttamista”. Ei lausettakaan ole kirjoitettu niin väitetystä juutalaisten joukkotuhonnasta kuin kansallissosialistien kaasukammioistakaan! Toki ihmisiä kuolee internointileireillä aina sodissa ja juutalaisväestön keskuudessa oli valmiiksi paha keltatäpläkuume-epidemia, sillä he elivät tunnetusti usein sangen epähygieenisissä oloissa. Kaiken lisäksi liittoutuneet (USA, Juudea & Iso-Britannia) itse pommittivat vankileirien huoltoyhteydet, jolloin ihmisiä kuoli tarpeettomasti ruoan, veden ja lääketarpeiden pulaan. Suositeltavaa lukemistoa: https://moranen.blogspot.fi/2008/02/auschwitz-matkani-pleiri.html

    Miettikää esim. “holokaustin” kieltämistä ja kansallissosialismia koskevia lakeja Euroopassa: sionistinen eliitti ja rikolliset juutalaispankkiirit selvästikin pelkäävät totuuden leviämistä, kun kutsuvatkin sitä “vihapuheeksi”! Valheita sen sijaan tulee kutsua “totuudeksi” ja niiden levittäminen EI ole rangaistava teko. “Unelma” takoittaa yhteiskuntarauhan tuhoutumista, kaaosta, anarkiaa ja konkurssia, jolloin sattuu myöskin “seksuaalisen hätätilan” manifestaatioita eli kansankielellä ilmaistuna raiskauksia. Hirveä salailun, peittelyn ja painostuksen ilmapiiri. Pahinta myrkkyä sionisteille ja vapaamuurareille on juutalaisten itsensä esittämä epäusko koko holokausti-valhetta kohtaan. Tutustukaa esim. sellaiseen herraan, kuin revisionisti David Cole! Monet juutalaiset koomikot ovat myöskin käsitelleet väitettyä holokaustia ihmeen kevyesti, joka ei sovi mitenkään sodan voittajien kirjoittaman “virallisen totuuden” vaatiman painoarvon kanssa yksiin.

    Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että “tuhoamisleirejä” kaikista keskitysleireistä oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu edes heidän mukaansa. Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia. Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia.

    Eli: jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta!

    Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa vieläkin mennyt yli 91 vuotta!

    Jos uuneja olisi ollut tuhat(!), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta! Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Väestönosa, joka on auvoisista ajoista asti hallinnut maailman rahataloutta ja täten politiikkaa, lastattiin junavaunuihin kuin teuraseläimet? Ei vaikuta tippaakaan realistiselta.

  • Juutalaisten ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan juutalaisia sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa “kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli “anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja façadeja sen agendan ajamiselle.

   Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä “antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!

 4. Valkoisen kansanmurhan keinovalikoimaa:

  1. Rajoita valkoisten syntyvyyttä:
  -lapsi- ja miesvastaisuus (feminismi)
  -aborttimyönteisyys, ilmaista ehkäisyä nuorille
  -homomyönteisyys, perversioiden normalisointi.
  -sukupuolisten ominaisuuksien horjuttaminen, androgynius
  -lapset jo taaperoikäisinä valtion kasvatettaviksi ja aivopestäviksi.
  -valkoiset naiset pitkään ura- ja koulutusputkeen, ettei lapsia synny.
  -maahanmuuttomyönteisyys (väestönvaihto)
  -massiivinen propaganda rotujen sekoittamisen puolesta
  -kansallistunteen ja rodullisen yhtenäisyyden (valkoiset) tuhoaminen.
  -Ihmisten eristäminen toisistaan virtuaalimaailmaan, joka vaikeuttaa luonnollisten parisuhteiden muodostumista tai estää sen kokonaan
  -huume- ja päihdemyönteinen ja materialistinen elämäntapa (joka johtaa ennenaikaisiin kuolemiin, jopa itsemurhiin kun elämälle ei löydy suurempaa tarkoitusta)
  -pelolla hallitseminen. Ihmiset opetetaan pelkäämään kaikkea ja pelkoa lietsotaan mm. median kautta kaikin mahdollisin tavoin.
  -kulttuuriperinnön vähättely ja suomalaisten geenien väittäminen valheellisesti ‘sisäsiittoisiksi tai mitään sanomattoman surkeiksi’

  2. Väestön rajoittaminen sodilla/politiikalla

  -Usuta valkoiset ryhmät toistensa kimppuun hajoita- ja hallitse politiikalla, pyrkimyksenä sisällissota
  -Aseta nukkehallituksia ja myyriä, jotka ajavat oman kansan tuhoa trendikkäin termein, kuten ‘suvaisevaisuus’ .
  -Anna ihmisten uskoa illuusioon vapaudesta ja vaaleista, joissa voi vaikuttaa (todellinen hallitus taustalla ei vaihdu vaaleissa eikä sodissa)
  -Pyri luomaan otolliset olosuhteet suursodan syttymiselle valkoisten valtioiden välille. Keinoina false flag-operaatiot ja iskut korkealle tasolle, joihin suurvallan on ‘pakko’ reagoida sotilaallisesti.
  -Luo kehitysmaissa olevilla sodilla painetta suuriin väestönsiirtoihin kohti länsimaita.
  -Totuta ihmiset jo ennen sitä suuriin väestönsiirtoihin/vaihtoihin propagioimalla syyllisyyttä historian tapahtumista
  -Syyllistä valkoiset historiallisista asioista (luo valheellista tarinankerrontaa vetoamalla ihmisten tunteisiin) ja käytä tätä valheellista syyllisyystaakkaa asena heitä vastaan esim. väestönvaihtoagendassa.
  -Valkoisten korkea empatiakyky aseena heitä itseään vastaan

  Ja lopuksi kun valkoinen väestö on tuhottu, hallitse sekarotuista massaa, joka ei kykene enää muodostamaan älykästä eikä yhtenäistä vastarintaa eliittiä vastaan. .

  Tee siitä orjaluokka palvelemaan nälkäpalkalla eliittiä, joka omistaa kaiken. Kaikki vesivarat, viljavarannot, viljelysmaat, luonnonrikkaudet, tiet, satamat, lentokentät, kiinteistöt ym. ovat globaalin eliitin hallinnassa monikansallisten yritysten kautta.

  Vain eliitille uskollisella on lupa omistaa pankkitili ja käyttää terveyspalveluja, kunhan mielipiteet vain ovat ‘oikeita’.

  Saa nähdä kuinka pitkälle eliitti pääsee näissä suunnitelmissaan.

  • Todella hienosti kirjoitettu. Täytyy tehdä paljon työtä sen eteen, että yhä isompi osa kansasta alkaa nähdä niin sanotusti “pintaa syvemmälle”.

  • Pitkällä ollaan jo menossa mutta tunnustaisi että kapuloit
   a lentää rattaisiin kiihtyvällä tahdilla, että toivoa on vielä.

   • niin kauan kun on elämää on toivoa. toki aika heikoilla jäillä kuljetaan

  • Jokainenhan hiemankin älyä omaavaa ymmärtää jo tämän kaiken. Vesa-Ilkka Laurio on oikeassa: tämä on idioottikansa, joka ansaitsee tuhonsa. Kukaan ei tee mitään rikolliseten saattamiseksi vastuuseen. Ihan turhaan te enää kirjoittelette ja analysoitte. Toimikaa ja tehkää OIKEASTI jotakin.

   Onneksi meillä on “Anonyymi”, joka lopettaa leperryksensä aina johonkin kivoihin sloganeihin. Nyt oli esim. tuolla ylempänä sympatiaa muslimeille ja muuta mukavaa.

   Tämä on säälittävä kansa, suurin osa tänne kirjoittelevista on säälittävää porukkaa, jotka ansaitsevat kaiken niskoihinsa satavan ravan. Nauran teille täältä maaseuden rauhasta: valkoisten, nuorten perheiden ja rikkumattoman luonnonkauneuden keskeltä.

   Jatka, “Anonyymi”, typerien sloganiesi huutelua sieltä yhden huoneen betonikopistasi juoppojen, narkkareiden, irakilaisten, afgaanien, somalien ja muun kaltaistesi parista.

   Voin oikein kuvitella, kuinka pomppaat pystyyt ja huudat — muttet liian kovaa, etteivät naapurit (somalit, irakilaiset, juopot, narkkarit jne.) — iskulauseitasi pienet, narukätiset raajat tupakankellastamaa kattoa kohti vispaten.

   Joku aiemmin hyvin kysyikin sinulta, että mikä se “kassara” mahtaa olla — pystytkö ilman Googlea tai tietosanakirjaa kertomaan sen meille kaikille? No, ethän sinä pystynyt. Vaati suurimmanlaisen idiootin hokemaan asiota, joiden semantiikkakin on tältä turvenuijalta kadoksissa.

   Hyvästi. Ansaitkaa paska kohtalonne tai taistelkaa vastaan. Täällä lässytys ja iskulauseiden leikkaaminen+liimaaminen ei ole mitään oikeaa vastarintatoimintaa, eikä myöskään voi mitenkään toimia sen minkäänlaisena substituuttina.

   • Corona (+kymmeniä muuta nimimerkkiä) taas trollaamassa ja aukomassa paskasta turpaansa muille. Taitaa vituttaa kun sinulle niin rakasta “Israelia” ja juutalaisia kritisoidaan? Pidä se kipa jatkossakin päässä ja äänestä niitä perussuomalaisia. Helvetin juntti. Pysy sinä vaan siellä paskatunkiollas.

 5. Koukkunokat suksikkoot vittuun täältä; takaisin aavikolle, Saatanan palvojat!

 6. Kasaarimafia ei edes ole oikeita juutalaisia! Kääntyivät joskus 600-luvulla.

 7. Entä jos nainen ryhtyy kotiäidiksi Israelissa, arabimaissa tai mustassa Afrikassa. Onko silloinkin kyse valkoisesta ylivallasta?

Comments are closed.