Koti Uutisia Kotimaa Roskamedia Yle mainostaa lesbopariskuntaa ”ydinperheenä”

Roskamedia Yle mainostaa lesbopariskuntaa ”ydinperheenä”

7
Ella Rosti ja Susanna Silvander-Rosti.

Liberaalia roskaa kansan keskuuteen tuottava verorahoitteinen Yle mainostaa julkaisussaan lapsia keinohedelmöityshoidolla saaneen lesbopariskunnan olevan ”ydinperhettä.” Aiheesta julkaistiin pitkä kirjoitus sekä tehtiin muutaman minuutin pituinen dokumentti.

Ydinperhe tarkoittaa normaaleille ihmisille perhettä, jossa on isä, äiti sekä lapsia, joilla on sekä isän että äidin geenejä. Ylen liberaalissa maailmassa ydinperheen käsitettä kuitenkin venytetään tarkoittamaan lesbopariskunnan keinohedelmöityshoidolla rakentamaa lapsiperhettä, vaikka lapsilla ei edes ole pariskunnan toisen osapuolen geenejä itsellään.

Samassa jutussaan Yle antaa tietenkin huomiota myös muille ”sateenkaariperhemalleille” ikään kuin kyseessä olisi jotenkin normaali ja luonnollinen tapa kasvattaa lapsia sekä tehdä heistä henkisesti voimakkaita yhteiskunnan jäseniä.

Samaan aikaan toisaalla liberaalit kutsuvat valkoisia kotiäitejä ”valkoisen ylivallan kannattajiksi.”

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

 1. YLE=100 %:ta saastaa.

  Ylen mielestä “biseksuaalisitkin” ovat ihan normaaleja; heteroja.

  Jos tykää välillä n*ssia lapsia ja välillä aikuisia, niin silloinkin on kai ihan normaali hetero.

 2. Jaa-a, tähän on sitten tultu, ja meno näyttää vain kiihtyvän. Yltiöliberalismi on päivän sana, ja lapsetkin sotkettu sekoiluun mukaan.

 3. 14 % lapsista Suomessa syntyy maahanmuuttajille/tunkeutujille.

  Kuinka paljon maahanmuuttajia/tunkeutujia Suomessa on? Siinä valossa tuo 14 % on vieläkin kylmäävämpi fakta. Onko peli menetetty jo kuten Ruotsissa, Saksassa ja Belgiassa?

  • 14% tarkoittanee pelkästään maahantunkeutuja naisia..

   Mikä lienee %-lukema, kun mukaan otetaan myös nämä valkoiset itseään erirotuisille jakavat portot?

   Riittääkö 20% EI-valkoisia lapsia synnytysosastoilla vuosittain?

   • Ottaa ne valkoiset miehet aasialaisia naisia, varsinkin näitä ostovaimoina tunnettuja. Näiden kanssa sitten lisäännytään. Tiedänhän minä, ettei thaimaalaisen tai japanilaisen kanssa lisääntyminen aiheuta positiivista tai negatiivista suuntaan, ja aasialaista rotua olen jopa arvostanut, mutten missään nimessä ole japanilais- tai filippiiniläisinvaasiota kannata vedoten korkeampaan älykkyysosamäärään.

    Mustaan mieheen en koskisi pitkällä tikullakaan eikä minunlaisella aspergerilla ole mitään yhteistä kehitysvammaisen äo:n omaavan somalin kanssa. Lapsistahan tulee entistä heikkolahjaisempia, jos johonkin mustaan sotkeentuu.

   • Hyvä pointti, “tuhma jussi”.

    Noita Siamin porttoja Suomeen ostavat (kyllä, se vinosilmähuora OSTETAAN perheeltä; hintaa tulee yli 10 000 euroa) “miehet” ovat alinta pohjasakkia ja pahimmanlaatuisia rotupettureita.

 4. Tälläkin hetkellä pyörii ylen kanavalla “suosittu” nuortensarja joka kertoo jonkun tanskalaisen lesbon touhuista. Jokunen vuosi sitten ylen toisessa kohuakin herättäneessä suomalaisessa nuortensarjassa teinipojilla oli kahvilan vessassa kunnon aito runkkurinki missä vemputettiin keskenään ja vertailtiin pituuksia, aika homoa, mutta ylen kommentti: “täysin normaalia”. Jos tv:hen saisi eston ettei näkyisi mm. neekereille, homoille ja lesboille niin aika vähän tulis mitään nykyään koska normaali ei ole enää normaalia.

Comments are closed.