Koti Uutisia Kotimaa Juutalaiskommunisti Martin Scheinin huolissaan liian laajasta sananvapaudesta

Juutalaiskommunisti Martin Scheinin huolissaan liian laajasta sananvapaudesta

2

Juutalainen, Suomen Kommunistisen Puolueen entinen jäsen Martin Scheinin, on huolissaan liian vapaasta sananvapaudesta suomessa. Kommunistin mukaan liian vapaa sana on ensiaskel matkalla kohti kansanmurhaa.

Scheinin kertoo Twitterissään olevansa yksi niistä, jotka tekivät Perussuomalaisten kansanedustaja Juha Mäenpään vieraslajipuheesta rikosilmoituksen. Scheininin mukaan suomalaisilla ei tulisi olla sananvapautta. Mäenpään puhe pidettiin vieläpä eduskunnassa, jossa sananvapaus on laajemmin turvattu lailla kuin mitä se on tavallisille suomalaisille. Juutalainen ilmeisesti tahtoisi muuttaa tätä käytäntöä.

Scheininin kansanmurha-vertaus tuli vain muutamaa päivää ennen vuosittaista vainojen uhrien muistopäivää, jossa käytännön tasolla muistellaan ainoastaan niin kutsuttua holokaustia. Lienee selvää, että laeilla suojeltu historiallinen tapahtuma on ainut tapahtuma, johon Scheinin viittaa kommentillaan, sillä juutalaisen Karl Marxin visioiman kommunismin suorittamista puhdistuksista saattaisi herättää antisemitistisiä tunteita asiaan syvemmin perehtyvissä ihmisissä.

Vainojen uhrien muistopäivänä ei myöskään muistella tänä päivänä dehumanisoituja ja kansanmurhan kohteena olevia väestöjä, kuten Israelin terroristivaltion kyykyttämiä Palestiinalaisia tai koko valkoista rotua.

Lähde: Twitter

2 KOMMENTIT

  1. Aika seko juttuja tuo Martin Scheiße suoltaa, politiikassa kannattaisi ensin perehtyä siihen mistä puhuu. Jos muuten kansanmurha alkaisi tuollaisesta puheesta, niin kansanmurhia tapahtuisi useita joka päivä.

  2. Scheininillä on syvä huoli Mäenpään kohtalosta, sillä tämä on vaarassa jäädä ikuisesti rikoksesta epäillyksi. Siksi Scheininin mielestä olisi erittäin tärkeää, että persut eivät käytä oikeuttaan estää syytteen nostaminen Mäenpäätä vastaan vaan heittävät puoluetoverinsa susille. Mitään perustelua Scheinin ei ole toiminnalleen antanut, joten jokainen saakoon päätellä itse, mikä Scheininiä motivoi. Jotain osviittaa voinee saada siitä, että Scheinin oli itse tekemässä tutkintapyyntöä.

Comments are closed.