Koti Uutisia Julkista huumeidenkäyttöä Jyväskylässä – Kuolema diilereille!

Julkista huumeidenkäyttöä Jyväskylässä – Kuolema diilereille!

12

uk_jkl_huumeet_1

3.10. Keskisuomalainen julkaisi verkkosivuillaan artikkelin, jossa käsiteltiin Jyväskylän keskustan yhä pahenevaa julkista huumeidenkäyttöongelmaa. Poliisi on ongelman suhteen lähes voimaton.

Keski-Suomen poliisin mukaan huumeidenkäytöstä Jyväskylässä on tullut yhä julkisempaa. Poliisin mukaan suosituimpia julkisia piikityspaikkoja ovat muun muassa Jyväskylän kaupungintalon, kaupunginteatterin ja Rakentajantalon läheiset viheralueet. Vaikka ongelma on hyvin poliisin tiedossa, ei heidän mukaansa tähän ole kuitenkaan laittaa riittävästi resursseja.

Tällä hetkellä ongelmaa hoidetaan ruiskuille tarkoitetulla roskaämpärillä. Poliisi taas sysää vastuuta myös muille tahoille. Keskisuomalaisen haastattelema rikoskomisario Timo Hänninen syyttää ongelmasta kaupunkisuunnittelua: “Lähtökohtaisesti kaupungissa ei kuitenkaan saa olla paikkoja, joissa huumeiden julkinen käyttö olisi mahdollista ja toistuvaa.”

uk_jkl_huumeet_2

Koska neuloille tarkoitetut ämpärit, poliisin passiivinen valvonta sekä huumeidenkäytön hiljainen hyväksyntä eivät ole toimivia keinoja huumeongelman ratkaisemiseksi, päätti Suomen Vastarintaliikkeen Jyväskylän aktivistiryhmä tuoda kantansa julki. Myöhään lauantai-iltana aktivistit kävivät levittämässä tunnetuille ongelma-alueille materiaalia, jonka viesti tuskin jää epäselväksi: Kuolema diilereille!

uk_jkl_huumeet_3

uk_jkl_huumeet_4

12 KOMMENTIT

 1. Todella särmää toimintaa! Tämän Jyväskylän raportin aikaanhan täällä kommenttiosiossa ihmeteltiin, miten kaupungin poliisilla voi riittää resurssit muutaman kansallismielisen vakoiluun: http://www.vastarinta.com/video-aktivismia-jyvaskylassa/

  Nyt taisi vastauskin selvitä: Annetaan huumerikollisten rellestää rauhassa, niin virkavallalla on enemmän aikaa häiritä isänmaallisia! Jyväskylän poliisilla voisi olla aika katsoa peiliin.

 2. On olemassa parempi, vähemmän väkivaltainen ja siten toimivampi ratkaisu tälle maatamme pilaavalle ongelmalle. Huumelainsäädäntö pitää laittaa kokonaan uuteen uskoon: käyttö- ja hallussapitorikokset pitää poistaa lainsäädännöstä kokonaan, ja myynti pitää keskittää valtion ohjantaan. Vain tällä tavalla saadaan diilerit pois ja rikollisjengien valta laskuun.

  Pakkokeinoja on kokeiltu jo kohta sata vuotta ilman mitään tulosta, eikä syy siihen ole se, että pakkokeinoja ei ole käytetty tarpeeksi kovaa.

  • Ongelma on paljon laajempi kuin pelkkä huumelainsäädäntö. Järjestäytynyt rikollisuus kyllä saadaan tuhottua (vrt. Hitlerin Saksa ja Mussolinin Italia), kun koko yhteiskunta valjastetaan taistelemaan sitä vastaan.

   Tietysti liberaalissa länsidemokratiassa kovat tuomiot ovat vain hidaste, ei este ja siksi sota huumeita vastaan on nyky-yhteiskunnassa tuomittu epäonnistumaan.

   Valtion ei tarvi nostaa käsiään ylös huumeongelman edessä EIKÄ ETENKÄÄN alkaa myymään huumeita kansalle. Sen sijaan valtion on luovuttava liberaaleista otteista järjestäytynyttä rikollisuutta torjuttaessa, sen on kasvatettava hyveellisiä kansalaisia ja murskattava kaikki terveen elämäntavan viholliset säälimättömästi. Kaikkiin ongelmiin ei ole rauhanomaisia ratkaisuja.

   • Fasistisessa Singaporessa huumeongelmaa ei ole, koska siellä diilereitä hirtetään armotta ja oikein hitaasti. Ja tulos on, että ilman diilereita ei ole käyttäjiä; niin yksinkertaista se on.

 3. N. 200 ajanlaskun jälkeen Rooma laillisti huumeet ja valtio toimi jakelukanavan ylläpitäjänä. Toimesta kuitenkin luovuttiin nopeasti tilanteen ajauduttua entistä pahemmaksi. Tässäkään tapauksessa munakasta ei voi tehdä rikkomatta munia. Ainoa keino on rankaista nopeasti ja tehokkaasti huumerikoksiin syyllistyneitä, kuten useissa kaukoidän maissa tehdään.

 4. Toi huumeongelmahan tulee paisumaan ihan samoihin mittoihin mitä se on nykypäivänä esim. Saksassa tai Ruotsissa. Niinkuin tulee paisumaan kaikki muutkin ongelmat ton hallitsemattoman maahanmuuton myötä. Ainoa ratkaisu ongelmaan on teloitus heti huumerikoksesta pidätyksen jälkeen. Kyllähän loppuis jonkun ajan kuluttua sekä myynti että käyttö. Tätä ei ole otettu käyttöön missään Euroopan valtiossa, saavat syyttää ihan itseään siitä että ongelma vaan paisuu. Keinot ovat olemassa mutta eihän niitä tässä demarien johtamassa yhteiskunnassa voi ottaa käyttöön.

 5. Minunkin läheisiäni on diilerien orjina. Jyväskylän poliisit ovat paskahousuja, pelkäävät puuttua huumerikollisuuteen. Olisiko aika ottaa oikeus omiin käsiin? Hyvä diileri on kuollut diileri!

 6. Mielestäni olisi jo aika alkaa jakamaan omankäden oikeutta nisteille ja diilereille. Pitää vaa olla paksut hanskat ettei saa tartuntoja… Eläköön voitto!

Comments are closed.