Koti Aktivismiraportit Video: Aktivismia Jyväskylässä

Video: Aktivismia Jyväskylässä

9
[two_third][tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/08/nesterally0.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/08/nesterally1.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/08/nesterally2.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/08/nesterally_jokerit.jpg[/imagetab] [/tabs][/two_third] [one_third_last]

2.-3.8.2013 Neste Oil Rally Finland Järjestettiin jälleen Jyväskylässä, ja joukko Suomen Vastarintaliikkeen aktivisteja kokoontui kaupunkiin aktivismin merkeissä. Perjantai-iltana aktivistit levittivät runsaasti julisteita. Lauantaina ryhmä kokoontui banderollien ja lippujen kanssa Jyväskylään johtavan tien ylittävälle kävelysillalle. Tempaus sai runsaasti huomiota ali ajavilta autoilijoilta sekä ohikulkijoilta. Päivä huipentui siviilipukuisten poliisien paikalle johtamien poliisipartioiden kanssa käytyyn keskusteluun.

Vauhdikkaita viikonloppuja pääset viettämään liittymällä mukaan toimintaan: jyvaskyla(at)vastarinta.com

[/one_third_last]

9 KOMMENTIT

  1. Kymmenen pistettä aivan äärimmäisen tyylikkäästi leikatusta videosta ja näyttävästä toiminnasta! Mikähän niitä poliiseja niin huolestutti?

    • Jyväskylän keskustassa kommarihipit järjestivät kaduvaltaustapahtuman.

  2. Poliisin suunnalta tuleva itku resurssipulasta kuulostaa vähintäänkin oudolta, kun Jyväskylän kokoisessa kaupungissa on varaa laittaa Neste Rallyn ja kadunvaltaustapahtuman aikaan neljä virka- ja kaksi siviilipukuista poliisia kyselemään muutamalta aktivistilta papereita ja neuvomaan, miten näiden tulisi käyttäytyä, vaikka mitään laitonta ei ollut edes tapahtunut tai tapahtumassakaan.

    • Aivan totta. Lievästi ylimitoitettu reaktio poliisilta. Tiedä sitten, mihin pyrkivät tällaisella resurssien suuntaamisella.

  3. Mahtavaa että toiminta jalostuu samanlaiseksi hienoksi toiminnaksi kuin mitä ulkomailla on.

  4. Asiallista toimintaa Jyväskylässä! Kiitokset hienosta videosta!

  5. Suuret kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille! Viikonloppuhan meni paremmin kuin hyvin. Mukava nähdä miten mielellään tähänkin kylään tullaan oikean asian puolesta. Ensi vuonna uudestaan!

  6. Näitä pitäisi saada tuotua pienemmillekin paikoille! Siellä ne vasta saisikin huomiota ja uutisarvoa, mikä taas herättäisi ihmisissä mielenkiintoa. Toivo itää niin suurilla kuin pienillä paikkakunnilla. Usein vaan tuntuu, että suurissa paikoissa kamppanja katoaa “massaan”. Mutta Jyväskylän kamppanja ja vastaavat herättävät kummasti kiinnostusta! Siksi kansa pitäisi saada aktivoitua kadulle.

Comments are closed.