Koti Artikkelit Kansallinen Vastarinta Joululahja: kansallissosialistinen artikkelikirjasto!

Joululahja: kansallissosialistinen artikkelikirjasto!

30

HyvaaJoulua_Pcom_2014

Kansallisen Vastarinnan toimitus toivottaa lukijoilleen hyvää joulua! Juhlan kunniaksi tarjoamme parhaita paloja klassiselta suomalaiselta kansallissosialistisivulta.

Kansallissosialismi.com- ja Kansallissosialismi.org-nimillä toiminut verkkosivu rakensi 2000-luvun alussa laajan artikkelikirjaston, joka inspiroi lukuisia suomalaisia haastamaan valtamedian entistä röyhkeämmäksi käyneen monikulttuurisuuspropagandan. Sivu julkaisi suomalaisten kirjoittajien artikkeleita sekä käännöstekstejä ulkomaisista julkaisuista, kuten National Vanguardista. Lukijat pystyivät myös lataamaan ja tulostamaan lentolehtisiä, jotka valistivat suomalaisia esimerkiksi maahanmuuttajarikollisuudesta sekä valkoista rotua uhkaavasta sukupuutosta.

Kansallissoisalismi.comin kautta monet nuoret kansallismieliset tutustuivat ensimmäistä kertaa esimerkiksi Arjalaisen Vastarintaliikkeen David Lanen vallankumouksellisiin ajatuksiin, tieteelliseen rotututkimukseen sekä valtamedian sensuroimiin uutisiin monikulttuurisesta väkivallasta ulkomailla. Nimensä mukaisesti Kansallissosialismi.com julkaisi myös objektiivisia kuvauksia Kolmannen valtakunnan politiikasta ja holokaustirevisionismista.

Kansallissosialismi.com herätti laajaa keskustelua suorasanaisella ja radikaalilla tyylillään, joka on inspiroinut myös Kansallista Vastarintaa. Vaikka artikkelikirjaston tekstit ovat jo useita vuosia vanhoja, eivät ne suinkaan ole menettäneet ajankohtaisuuttaan tai arvoaan, päinvastoin. Kiihtyneen maahanmuuton vuoksi tekstit ovat suomalaisille tärkeämpiä kuin koskaan. Ne myös tukevat sisällöllisesti Kansallisen Vastarinnan artikkeleita.

Toimitus on oikolukenut Kansallissosialismi.comin parhaat artikkelit, jotka ovat luettavissa täältä.

Nämä sivut on tarkoitettu itsenäisesti ajatteleville suomalaisille, jotka uskaltavat kyseenalaistaa valtion ja median opit tasa-arvosta ja monikulttuurisuudesta, demokratiasta ja markkinataloudesta. Me katsomme, että yhteiskunta, jossa elämme, on sairas, ja pyrimme tuomaan sille vaihtoehdon.

Erilaisuus on rikkaus, sanotaan. Mikäli kaikki rodut ja kulttuurit väkisin sekoitetaan keskenään, ei mitään erilaisuutta enää ole. Päätavoitteemme on valkoisen rodun ja sen identiteetin sekä sen luoman kulttuurin turvaaminen jälkeläisillemme.

Mikäli haluat löytää ihmiset, jotka ovat vastuussa tämän sivun olemassaolosta ja sisällöstä, ole hyvä ja kävele Arkadianmäelle. Siellä istuvat pelkurilliset isänmaamme petturit, Suomen valtaapitävä eliitti, joka on omilla toimillaan aiheuttanut sen, että Suomessa on alati kasvava soraäänien joukko, joka ei sulata eliitin suuntaviivoja politiikan suhteen. Mikäli Suomen päättäjät palvelisivat omaa kansaansa, ei näitäkään sivuja varmasti olisi.

– Kansallissosialismi.com

 

Valkoista joulua!

 

Toimitus

30 KOMMENTIT

 1. Ei ole totta, luulin etten näkisi tätä sivua enää ikinä. Kiitos paljon Vastarinnalle, täällä minäkin sain ensikosketukseni kansallissosialismiin, pistinpä pari tulostetta ilkikurisena jonnena naapurien laatikkoon. Nyt retrottaa, ja lujaa.

 2. Niin se oli minullakin. Opettajan kanssa otettiin monet kerran historiasta yhteen ja lujaa. Monta kertaa lensin tunnilta pihalle mutta silti sain päästötokariin numeroksi 9. Kokeiden mukaan numeron piti olla paljon huonompi, koska olinhan vastaillut kysymyksiin totuudenmukaisesti, en opetuksellisesti. No, ehkä siinä numerossa oli kiinnostuslisää. Olihan opettaja naimisissa Everstin kanssa.

 3. Itsellä kiinnostus näitä asioita kohtaan heräsi myös juuri holokaustin takia. Se ,että löytyy toisenmailmansodan aikainen tapahtuma, jonka kiistäminen on kielletty lailla monessa maassa ja tutkiminen jopa vaarallista, niin tuntui järjettömältä.

  Artikkelin mainitseman nettisivuston sisältöön en itse koskaan kerinnyt syystä tai toisesta tutustumaan, mutta nyt on mahdollisuus. kiitokset siitä !

 4. Tämän sivuston aikoihin aloitin peruskoulua, eli ohi on mennyt ja lujaa. Nyt lukiota ja ammattikoulua aloittaessani luen Kansallista vastarintaa, oman aikani kansallissosialismi.comia. Kiitos tästä lahjasta, vastarintaliike!

 5. Suomi suomalaisille! Kansallissosialismi on joulun lahja maailmalle. SIEG HEIL! Isänmaallista vuotta 2015 kaikille kansallissosialisteille.

 6. Enpä tiedä onko siinä holokaustissa mitään kyseenalaistettavaa. Kyllä todisteita löytyy niin paljon ja itsekin muutamalla keskitysleirillä vierailleena en epäile yhtään etteikö sitä olisi tapahtunut. Mutta se mitä siitä sitten yleisesti kerrotaan on ihan totaalista bullshittiä. Etenkin kun ihmiset tuntuu vaan muistavan että siellä leireillä tapettiin vain juutalaisia vaikka siellä kyllä meni teuraaksi kiitettävästi muitakin. Ja en ymmärrä miksi koko homma tuntuu olevan jonkinlainen tabu kun ei ne natsien keskitysleirit sen kummempia ollu kuin Isä aurinkoisen vankileirit idässä ja löytyhän niitä ihan vastaavia vapauden kotimaasta jenkkilästäkin. Ja britithän koko riemun buurisodissa kehittikin. Mutta kai ne natsit sitten oli niin PAHOJA. Oikeesti helvetin kaksnaamaista yrittää kenenkään väittää että sakemannit ois sen pahempia ollu kuin muut, mutta voittajat kirjoittaa historian ikävä kyllä.

  • Uskotko todella kuuden miljoonan juutalaisen kuolleen?

   Juutalaiset on toki suljettu leireihin kuten viholliset on tapana sulkea (juutalaiset julistivat sodan Saksalle jo vuosia ennen toisen maailmansodan syttymistä.) Jenkeissäkin suljettiin japanilaiset leireihin jne. Mutta kuusi miljoonaa kuollutta juutalaista, kaikki kauhutarinat, nyyhkyleffat, maksetut korvaukset, holokaustiteollisuus, lait suojelemassa valhetta – voi luoja mitä kuraa!

  • Kyllä uskon että kuusi miljoona juutalaista kuoli keskitysleireillä, uskon myös että siellä kuoli about saman verran homoseksuaaleja, mielisairaita, romaneja, venäläisiä sotavankeja, poliittisia vankeja, pappeja jne. Ja ehkä väärin sano että uskon koska minä tiedän että se tapahtui. Se on yksinkertaisesti vain fakta, kaikki todisteet tukee sitä. Mä en ole omien historian opintojeni aikana törmännyt yhtään kertaan varteenotettavaan todisteeseen etteikö sitä olisi tapahtunut. Ja en ymmärrä miksi se pitää yrittää kieltää kun kaikki muutkin kansakunnat on ihan yhtälaisesti lahdannut ihmisiä. Ei siinä ole mitään ihmeellistä.

   Vai miten selität kaikki sodan aikana kadonneet ihmiset sitten? Ei kuulosta kovin järkevältä että liittoutuneet ja neuvostoliitto olisivat väärentäneet miljoonia haamuihmisiä eurooppalaisten valtioiden väestörekistereihin. Tai entä kaikki kuvamateriaali? Entä kaikki esim. juutalaisilta takavarikoitu omaisuus joiden omistajat ovat “kadonneet”? Leireillä kuoli myös paljon tunnettuja aikalaisia ja olisikin vaikea kuvitella että heidät kaikki olisi värvätty johonkin suureen huijausoperaatioon. Voisin luetella vielä lisääkin esimerkkejä mutta kun sitä dataa on vain niin paljon, todisteet yksinkertaisesti puhuvat puolestaan. Minä vain en näe siinä mitään ihmeellistä/pahaa.

   Asian kieltäminen tekee siitä vain tabun. Minä myönnän että se tapahtui, samalla tiedostan että Neuvostoliitossa samalla lailla tapettiin miljoonia ihmisiä, samoin Maon aikaan Kiinassa. Amerikkalaiset tekivät yhtälailla sotarikoksen pommittaessaan siviiliväestöjä ja sodan lopussa vielä ydinasein. Vai kiellättekö te nämäkin? Ihan pienenä vinkkinä että asioita kannattaa välillä katsoa objektiivisesti ilman niitä oman aatteensa suodattimia.

   • Historian opintojesi? Hahhah todistappa noita faktoja valheiksi joita linkitin?

    Lankesin trolliin.. Tiedetään..

    • Onko sitä pakko pelata heti trollikortti jos joku ei ole samaa mieltä kanssasi?.

     Ja mitä tuohon sun metapedia linkkiis tulee niin yhtään luotettavaa lähdettä ei tuosta löydy. Voisin itsekin tähän linkata miljoona wikipedia sivua todisteeksi omasta kannastani, mutta vaikka se luotettavampi lähde olisikin kuin metapedia niin en usko että se on tarpeen (koska wikipediankin luotettavuus on toisinaan kyseenalainen). Wikipediassa sentään on yleensä lähdeartikkelit merkattu varsinaisen tekstin jälkeen. Tuossa sun metapedia artikkelissa ei ole yhtään… Mä voisin itsekin kirjoittaa samanlaisen listan ihan mistä vaan aiheesta ja väittää että sen perusteella aurinko onkin oikeasti litteä tai että Adolf Hitler oli sotilaallisesti lahjakas.

     Taino laitetaas nyt vaikka tämä sitten http://en.wikipedia.org/wiki/Zyklon_B Siihen on hyvin merkitty lähteitä, ainakin enemmän kuin tuohon metapedia listaan.

     47.If six million people had been incinerated by the National Socialists, what happened to the ashes?

     Ja esim. tämähän on aivan virheellinen kysymys. Noihin kuolonuhreihin on laskettu kaikki kuolleet. Myös ne jotka ammuttiin joukkohautoihin ympäri eurooppaa ja venäjää. Ja näitä joukkohautojahan on löydetty ja jos epäilet niin googleta.

     Siinä nyt kaks esimerkkiä. Mä voin loputkin käydä läpi jos haluat. Ainoa minkä itsekin kyseenalaistan holokaustissa on ne ilmoitetut lukumäärät mutta ei se sitä tarkoita ettei holokaustia tapahtunut jos 12 miljoonan ihmisen sijaan onkin tapettu vaikka esim. 4 miljoonaa.

    • Miksi minusta tuntuu että haluat uskoa holokaustin tapahtuneen ainoastaan siksi, että voit samalla tuomita myös Neuvostoliiton (=juutalaisten) suorittamat joukkomurhat?

     Syy, miksi holokausti pitää kieltää koska a) se on valhe ja b) sitä käytetään aseena kaikenlaista valkoisten kansallismielisyyttä vastaan.

     Olen minäkin nähnyt kuvia ruumiskasoista. Leireillä mm. kuoli väkeä erilaisiin tauteihin joukoittain. Jokaiselle tuskin ehditään järjestämään hautajaisia, jolloinka ruumiit laitetaan joukkohautoihin. Tauteihin kuoleminenhan ei ole järjestelmällistä murhaamista, mikään niissä kuvissa ei todista, että ruumiit olisivat nimenomaan juutalaisia saatika murhattuja sellaisia ja monet tunnetuimmista holokaustikuvista sekä -tarinoista on todistettu väärennöksiksi.

     Millä tapaa holokaustin kieltäminen tekee asiasta tabun? Eikö se tee, että valhetta pitää suojella monessa maassa lailla, josta voi saada pahimmillaan kymmenien vuosien tuomion? Esimerkiksi itävallassa maksimituomio on muistaakseni 20 vuotta. SIIS PELKÄSTÄ HOLOKAUSTIN KIISTÄMISESTÄ! Haluatko muuten kertoa minulle, miksi sitä yleensäkään pitää suojella lailla? Myös Suomessa on ehdotettu samanlaisia lakeja – lienee vain ajan kysymys milloin ne astuvat voimaan. Osaatko kertoa monta muuta sellaista historiallista tapahtumaa, jota ei saa kyseenalaistaa joutumatta vankilaan?

     Aikaisemmassa viestissäsi muuten ilmoitat uskovasi kuuden miljoonan juutalaisen kuolemaan, mutta viimeisimmässä kuitenkin kyseenalaistat ilmoitetut luvut. Mistä äkillinen muutos?

     Holokaustillahan siis tarkoitetaan kansanosan järjestelmällistä murhaamista, ei vihollisen sulkemista pois kansan keskuudesta. Leirien olot varsinkaan sotavuosina tuskin ovat olleet parhaimmillaan kuten ei muuallakaan saksassa, jolloinka esimerkiksi lääkehuolto ei välttämättä pelaa. Vastuullinen johto kuitenkin varmaan mielummin auttaa oman maan kansalaisia ennenkuin alkaa parantelemaan vihollisten oloja.

    • Myönnän tässä näin julkisesti, että metapedian nopea Q&A tyylinen kokoelma ei tarjoa pahemmin lähdetietoja, mutta odotan, että saat luettua holohoax.wordpress.com sivun kaikki osiot (Todistetusti väärennetyt kuvat, 21 amazing facts jne…)

     Tämän jälkeen voit osoittaa, että kuvat ei ole väärennöksiä, Punaisen ristin tilastot kaikilta Saksan leireiltä koko sodan ajalta 220k kuollutta suurin osa tauteihin nämä asiakirjat saat myös todistaa väärennöksiksi..

     Ja myös vaikka kohta kohdalta kumota 21 väitettä, että Holocaustia ei tapahtunut..

     Jos “historian opinnot”on tasoa julkinen ylä-aste voi tulla vaikeaa….

     Vakuuta minut, että massamurhaa on tapahtunut leireissä ja järjestelmällisesti!

    • Historian opinnot on sitten tasoa yliopisto, että harkitse tarkkaan miten vastaat.

     Ja sitten itse asiaan. Aloitetaan noista hienoista kuvista. Ensimmäinen kuvasetti missä on alempana saksalainen sotilas muistaakseni ukrainalaisen miehen kanssa. Se kuva missä on se vanha mies on aito, olen nähnyt sen monesti hyvinkin luotettavissa lähteissä. Sitä ylempänä olevaa rankasti photoshopattua kuvaa en ole nähnyt koskaan ennen joten kyllä se on väärennös, muttä tässä yhteydessä minusta on todennäköisempää että joku yli-innokas propagandamestari kansallismielisten riveistä on sen tehnyt. Sanotaanko että jokaisella voittajamaalla oli niin jäätävät resurssit ja kokemusta hyvästä propagandasta että näin tökeröä jälkeä ei olisi kukaan varmasti tehnyt. Sama pätee aika lailla näihin muihin kuviin. Aika jännä että osa näistä löytyy mm. 1950-luvulla julkaistusta Saksalaisen kenraalin kirjoittamasta WWII sotahistorian kattavasti käsittelevästä kirjasta. Ja tarkoitan näitä aitoja kuvia, en näitä mihin on liimattu joku hirttosilmukka. Ja yhä edelleen pointti on että näin tökeröjä väärennöksiä tekevät vain amatöörit ja onkin todennäköisempää että joku vähän turhan innokas kansallismielinen on nämä nykypäivänä tehnyt.

     Mutta kaikkein tökeröin kuva on ehdottomasti tämä https://holohoax.files.wordpress.com/2013/11/sun7.jpg joka taas on selvä väärennös kun vertaa tähän missä ruumis on näkyvillä https://holohoax.files.wordpress.com/2013/11/sun5.jpg Miksikö?
     Katsopa tarkkaan sitä kuvaa missä ruumista ei näy. Oikean puoleisen kaverin käsi pitelee yhä edelleen ruumislavetin kahvaa, melkoisen härski editointivirhe. Ja sitten kiinnitä huomio keskimmäisen kaverin housuihin, niiden kuvio vaihtuu kuvien välillä. Ja molemmista kuvista huomataan että katsojasta näkökulmasta katsottuna vasemman lahkeen kuvio on suoraa viivaa, ja kuvassa missä ruumis näkyy molemmat lahkeet ovat identtiset. Se kuva missä ruumista ei ole, oikean lahkeen kuvio muuttuukin yhtäkkiä luonnottomaksi.

    • Ja sitten punaiseen ristiin. Mietin, että kuinkakohan luotettava sekin lähde on kun leirit olivat varsin hyvin salattuja? Varsinaisia tuhoamisLeirejä kontrolloi pääasiassa SS ja sinne ei kyllä taatusti päästetty mitään random punaisen ristin hoitsuja katselemaan. Lisäksi miten punainen risti muutenkaan kykenisi määrittelemään kuinka paljon tuhoamisleireillä on kuollut ihmisiä jos ne kerran paljastuivatkin vasta sodan lopussa? Punaisen ristin edustajia kyllä oli virallisilla vankileireillä missä säilytettiin mm. länsiliittoutuneiden sotavankeja.

     Totta on että liittoutuneilla oli ilmakuvia leireistä mutta heillä ei ollut mitään käryä siitä mitä siellä on meneillään. Tuohon aikaan tiedustelukamerat eivät vastanneet ihan nykyaikaisia UltraHD vakoilukameroita. Jos olet ikinä katsellut sodanaikaisia tiedustelukuvia oikeastaan mistä tahansa, sinä tietäisit tämän. Kuvista ei pysty erottamaan aitoa panssarivaunua puisesta mockup vaunusta. Nykyäänhän se ei ole temppu eikä mikään. Esimerkiksi Auschwitchistä otetuissa ilmakuvissa näkyvät parakit, vartiotornit, polttouunilaitokset jne. Tietenkään niistä ei voi suoraan nähdä että siellä nyt lahdataan ihmisiä. Ylhäältä päin leirit näyttävät vankileireille ja jos nyt alat väittämään jotain tuhkakasoista niin ihan tiedoksi että yhdestä ihmisestä ei kovin paljon sitä tuhkaa tule ja jos sen siroittelee lampeen/luontoon yms. niin ei siitä mitään jälkiä jää PAITSI esimerkiksi kuten on todistettu, esimerkiksi Auschwitchissa on lampi jonka pH on kohonnut joka viittaa siihen että sinne on kaadettu ihmisjäänteiden tuhkaa koska kuten varmasti kaikki täällä tiedämme tuhka on pH:ltaan emäksistä. Ja pointti on että ilmakuvat eivät todista suuntaan taikka toiseen yhtään mitään muuta kuin että leirit olivat olemassa.

    • Ja sitten tähän kuuluisaan Leuchterin raporttiin. Ihan ensimmäisenä totean että kyseisellä herralla ei ollut minkäänlaista kokemusta saatika sopivaa taustaa näiden tutkimusten suorittamiseen.
     Mutta voisin tässä käsitellä tämän Zyklon B:n ja preussin sinisen mitä niin monesti käytetään esimerkkinä siitä miksi kaasukammioita ei muka oikeasti ollut. On totta että Zyklon B kehitettiin alunperin hyönteismyrkyksi, mutta niin kehitettiin mm. sellaiset hermokaasut kuin sariini ja VX. Ja se että kaasukammioista ei löydetty kuin vähäisiä määriä tai ei ollenkaan preussin sinistä ei merkitse mitään koska jotta vetysyanidi reagoisi seinän materiaalin kanssa, tarvitaan sitä tarpeeksi suuri konsentraatio. Ihmisen tappamiseen tarvittava konsentraatio on hyvin pieni verrattuna esimerkiksi syöpäläisten tappamiseen tarvittavaan pitoisuuteen. Toisin sanoen tämä selittää miksi paikoissa jossa vaatteita puhdistettiin vetysyanidin aiheuttamaa preussinsinistä esiintyy koska sitä yksinkertaisesti jouduttiin käyttämään siellä huomattavasti enemmän ja pidemmän aikaa. Vertailun vuoksi ihmiselle tappava annos on 300 ppm josta kuolema seuraa minuuteissa, Torakkaa pitää käsitellä jopa kymmeniä tunteja 16 000 ppm pitoisuudella ennenkuin siltä henki lähtee. Lisäksi teloituksissa käytettiin mm. hiilimonoksidia eli kansankielellä häkää. Tämän tiedon olen saanut Turun Yliopistossa työskentelevältä kemistiltä ja saman tiedon löydätte kyllä itsekin myös internetistä varsin nopeasti.
     Jatkanko?

   • Holo-uskonnolla ei ole ainuttakaan faktista todistetta. Nürnbergissä ei ristikuulusteltu yhtäkään ns. holokaustiselviytyjää. Churchillin, De Gaullen ja Eisenhowerin muistelmissa ei yhdessäkään mainita kertaakaan kaasukammioita. Miten se voi olla mahdollista? Ei ole olemassa ainuttakaan Hitlerin tai muun korkean viskaalin kirjallista tappamiskäskyä, ainoastaan vankien siirtokäskyjä työleireille.
    Juuri niin, TYÖleireille joissa oli elokuvateattereita, kanttiineita ja uima-altaita. Mitään “tuhoamisleirejä” ei ollut muualla kuin liittoutuneiden propagandassa. Arbeit macht frei, kuten leirien porteissa lukee. Vangit pantiin tuottavaan työhön ja heitä kohdeltiin inhimillisesti. Tauteja toki puhkesi ja vankeja alkoi kuolemaan joukoittain tyyfus-epidemioihin sodan loppuvaiheessa kun liittoutuneet pommittivat Saksan rataverkon hajalle, mikä esti huoltokuljetukset.

    Leireillä kuoli Punaisen ristin raportin mukaan yhteensä n. 270 000 ihmistä, ja tähän lukuun sisältyvät juutalaiset ja ei-juutalaiset. Varsin vähäinen luku lopulta, kun otetaan huomioon liittoutuneiden massiiviset ilmapommitukset, jolla raakalaismaisesti tuhottiin Saksan kaupungit. Tuon raportin voi ladata netistä, ja se onkin ainoa kattava neutraalin tahon tekemä tutkimus Saksan keskitysleirien kuolemantapauksista.

    Holohöpö on historian tökeröin valherykelmä, jolla sionistisen liittouman piti jotenkin perustella Saksan tuhoaminen ja maailmansodan aiheuttaminen. Todellinen syy on se, että Hitlerin vallankumouksellinen talousdemokratia olisi muihin maihin levitessään tehnyt lopun ryöstökapitalismista riippuvaisten juutalaispankkien vuosisataisesta koronkiskonnasta ja ajanut nämä kansojen verenimijät katuojaan, siksi heidän piti lietsoa kolme suurvaltaa pyyhkimään Saksa maan päältä. Saksalaisvastainen vihakiihotus ja demonisointi juutalaisten rahavoimien toimesta alkoikin Yhdysvalloissa jo heti Hitlerin valtaantultua ja tämä valehtelu vain saavutti zeniittinsä sodan jälkeen kun holomytologia sepitettiin.

   • Millä todistat nämä väitteesi? Ihan vinkkinä, sitä todistusta ei ole vielä tehnyt kukaan muukaan. Tulee olemaan vaikeaa

   • Hei “survain”, olet kyllä surkein trolli vähään aikaan. Aivan, kannattaa katsoa asioita muultakin kantilta kuin niistä koulun historian kirjoista. Herää jo sumeudesta!!

  • Kun faktat lyödään tiskiin, ainoa mitä holohöpöttäjille jää käteen on Rudolf Hössin kiduttamalla puristettu tunnustus ja kourallinen juutalaisten “selviytyjien” ristiriitaisia kalavaleita. Kristillisen arvomaailman omaavien länsimaalaisten ongelma on juuri tämä pohjaton sinisilmäisyys; tuntuu olevan täysin heidän käsityskykynsä ulkopuolella, että maailmassa on kansoja, joille valehtelu oman kansallisen edun nimissä on täysin hyväksyttävää, jopa suotavaa. Riittää kun BBC:n dokkarissa joku juutalaismummo tirauttaa krokotiilinkyyneleen viulun vinkuessa surkeasti taustalla, ja typerät aasit uskovat heti kaiken. Pannaan vitriiniin jotain museosta pöllittyjä Maya-intiaanien muumioita ja siinä on tuulipukukansalle kiistaton todiste natsien kamalista ihmiskokeista! Holo-uskonto perustuu yksinomaan tällaisiin naurettaviin mielikuviin ja valtavaan sosiaaliseen paineistamiseen. Vanhoja tiedustelupalveluiden mielenhallintatekniikoita. Tätä soopaa kun toitotetaan kymmeniä vuosia, niin ei ihmekään ettei kukaan osaa kyseenalaistaa mitään.

 7. Tämä sivusto vaikutti aikanaan omaanikin tulevaisuuteeni ratkaisevasti, kun sen 13-vuotiaana asioista kiinnostuneena natiaisena löysin. Kiitokset sivuston silloisille ylläpitäjille!

 8. Iloista uuttavuotta valkoisille suomalaisille patriooteille. Punavihreävasurit on näköjään löytäny tämän sivuston ja antaa asiallisiin kommentteihin miinusta. Säälittävää.

 9. http://www.skrewdriver.net/honourcode.html

  “Our Code of Honour

  The concept of honour is central to National Socialism and all National Socialists are obliged by their honour to act in certain ways: with nobility of character. Furthermore, to live by honour means that one is prepared to die rather than be dishonoured.

  As National Socialists we have duties and obligations. We have a duty to fight for our race and for the cause of National Socialism itself. We have an obligation to strive to make the ideal of honour real in our own lives; to make that ideal live within us. In this way National Socialists embody all that is best in our race and in the civilizations that our race has created over millennia.

  It is no coincidence that the motto of the SS was “Meine Ehre heisst Treue”, “My honour means I am loyal.” For the warriors of the SS, their honour meant that they were and would be loyal to Adolf Hitler unto death. The oath that each member of the SS swore meant something deeply personal and significant to every person who took that oath: they meant it and were prepared to live their lives in accordance with that oath and, if necessary or if it was required of them, to die because of it. To do anything else was dishonourable and ignoble – a sign of weakness – and totally unbecoming of a National Socialist, never mind a member of the SS.

  Many who call or have called themselves National Socialists since the immolation of Adolf Hitler have either not understood the concept of honour or ignored it. It needs to be stated and repeated as often as possible that unless a person is prepared to strive to be honourable – and to take a real oath on their honour to the Cause and the Leader – then they have no right at all to call or describe themselves as National Socialists. An oath on honour means what it says – to break that oath is dishonourable, a cowardly act, and as such deserves death or everlasting ignominy.”

  • http://www.skrewdriver.net/honourcode.html

   “Of course, mere supporters of our Cause are not expected to live and die by this hard code of honour, but we activists are, we who aspire to represent National Socialism and all that it stands for. And if some so-called present-day “National Socialists” do not like, or disagree with this, then they simply do not understand National Socialism and had better leave, for the Cause is better off without them. At this critical time in the history of our race and civilization, only the best will do. We National Socialists are, or should strive to be, an example for others to follow: an example of the nobility, idealism, heroism and self-sacrifice of our race.

   Accordingly, National Socialists will strive to be honourable and act honourably in all that they do. Of course, this is an ideal and would be difficult to achieve even in better social conditions than exist in the decadent societies of the System today. What is important above all though is that this ideal exists and is aspired to: only in this way can the excellence of the National Socialist spirit be forged.

   What this means on a practical level is that each National Socialist will set themself standards – of behaviour, dress, conduct and so on – and then strive to attain and maintain those standards.This means that each National Socialist will also not compromise on those standards: we will not accomodate ourselves to the many and varied forms of decadence and degeneracy that exist today. Most importantly, our honour means that we will not undertake – to further the cause or otherwise – any acts or actions which are dishonourable.

   True National Socialists will already possess an instinctive sense of honour and will instinctively know what is right, even if they cannot express it in words. In the same way, someone who does not already possess this instinct for what is honourable and noble cannot be or hope to become a National Socialist.”

   • http://www.skrewdriver.net/honourcode.html

    “There can be no excuses for breaking our code of honour, however dire the situation. The honourable person always acts honourably, whatever the circumstances. To do otherwise, is to betray one’s self and to betray what one believes in and is prepared to die for. It is individuals of such noble character who have made our race and our civilization great and it is individuals of such character who form the essence of National Socialism.

    It is to preserve and advance this ideal that we at Blood and Honour/ Combat 18 reject the approach of those organised Nationalist parties who operate an open membership policy in which the only thing that matters is the number of people joining up and paying over their annual subsription. By operating such a policy, these organisations willingly sacrifice all control over the quality of their membership and open the door to a membership comprised of people whose merit is completely untested and whose suitabilty is never questioned.

    This is not, and never will be, our approach. If we allow into our ranks those of a dishonourable nature – for whatever reason, be it to gain more followers or income – then we destroy what we fundamentally believe in and are fighting for. This, like being honourable and doing one’s duty to the race, is hard, but it is a fact of existence.

    To live and act honourably, to be a National Socialist, takes courage. National Socialism and honour are inseperable for the greatest honour is to have fought for the race with honour, courage and devotion to duty.”

    Lainaus kyseiseltä sivustolta 🙂

Comments are closed.