Kansallissosialismi.com

kslogo

Kansallissosialismi.com- ja Kansallissosialismi.org-nimillä toiminut verkkosivu rakensi 2000-luvun alussa laajan artikkelikirjaston, joka inspiroi lukuisia suomalaisia haastamaan valtamedian entistä röyhkeämmäksi käyneen monikulttuurisuuspropagandan.

Sivu julkaisi suomalaisten kirjoittajien artikkeleita sekä käännöstekstejä ulkomaisista julkaisuista, kuten National Vanguardista. Tarjoamme Kansallisen Vastarinnan lukijoille Kansallissosialismi.comin parhaat palat oikoluettuna!

Nämä sivut on tarkoitettu itsenäisesti ajatteleville suomalaisille, jotka uskaltavat kyseenalaistaa valtion ja median opit tasa-arvosta ja monikulttuurisuudesta, demokratiasta ja markkinataloudesta. Me katsomme, että yhteiskunta, jossa elämme, on sairas, ja pyrimme tuomaan sille vaihtoehdon.

Erilaisuus on rikkaus, sanotaan. Mikäli kaikki rodut ja kulttuurit väkisin sekoitetaan keskenään, ei mitään erilaisuutta enää ole. Päätavoitteemme on valkoisen rodun ja sen identiteetin sekä sen luoman kulttuurin turvaaminen jälkeläisillemme.

Mikäli haluat löytää ihmiset, jotka ovat vastuussa tämän sivun olemassaolosta ja sisällöstä, ole hyvä ja kävele Arkadianmäelle. Siellä istuvat pelkurilliset isänmaamme petturit, Suomen valtaapitävä eliitti, joka on omilla toimillaan aiheuttanut sen, että Suomessa on alati kasvava soraäänien joukko, joka ei sulata eliitin suuntaviivoja politiikan suhteen. Mikäli Suomen päättäjät palvelisivat omaa kansaansa, ei näitäkään sivuja varmasti olisi.

– Kansallissosialismi.com