Koti Uutisia Ulkomaat Itävalta ei aio allekirjoittaa YK:n siirtolaissopimusta

Itävalta ei aio allekirjoittaa YK:n siirtolaissopimusta

4
 Sebastian Kurz

Itävalta on päättänyt jättää allekirjoittamatta YK:n uutta siirtolaissopimusta. Näin ilmoittaa maan liittokansleri Sebastian Kurz.

– Siirtolaisuus ei ole eikä saa olla ihmisoikeus, kertoo Kurz ja jatkaa:

– Ei voi olla niin, että kuka tahansa voi ilmaston tai köyhyyden takia saada maahanmuutto-oikeuden. Silloin meillä olisi edessämme kehitys, jota kukaan ei voisi ennakoida.

Kesällä valmistunut sopimus on varsinkin kansallismielisten keskuudessa erittäin kritisoitu, sillä se sisältää useita kohtia, jotka asettaisivat vastaanottavien maiden kansat heikompaan asemaan maahanmuuttajiin verrattuna.

YK järjestää joulukuussa tilaisuuden, jolloin sopimukseen osallistuvat maat voivat sen allekirjoittaa. Mitä suurimmalla todenöisyydellä Suomi tulee allekirjoittamaan kyseisen sopimuksen.

Itävallan lisäksi myös Yhdysvallat ja Unkari ovat ilmoittaneet, etteivät ne tule ratifioimaan sopimusta.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

 1. Lopulta Suomi tulee ainoana EU-maana allekirjoittamaan sopimuksen “koska on pakko”.

  • Kyllä “maailman ihmisoikeuksien suurvalta”, Ruotsi, tulee allekirjoittamaan tuon läpyskän ensimmäisten joukossa. En yhtään ihmettele vaikka heillä olisi näppinsä pelissä sen laatimisessa.

 2. Järkevä valinta Itävallalta. Tuo aivopierun tuloksena syntynyt “uusi siirtolaissopimus” käytännössä poistaa maista rajavalvonnat. Ja se mahdollistaa rikollisten ja terroristien asettautumisen mihin tahansa maahan, jonka on ylläpidettävä niiden elintako ko. maan mukaisena. Ja sittenhän niillä on aikaa miettiä tulevia tekoja yhdessä muiden samanmielisten kanssa, yhteiskunan taskurahoilla.

  Mutta jos mietitään Suomea, niin entiset Taistolaiset ja Kommunistit pitäneät kunnia-asiana että Suomi ensimmäisenä muiden kanssa allekirjoittaa kaikki maatamme kurjistuttavat ja itsemääräämisoikeuden poistavat sopimukset. Persut peesaa Halla-Ahon äänellä ja kertoo kuinka hyvä esim. TTIP sopimus olisi Suomelle ja että TiSA olisi vielä parempi. Ja kun kunniaa haetaan niin siirtolaisille taataan ilman työtä sellainen elintaso jota ei oma kansa saa edes palkkatyötä tehtäessä.

  Sillä ei ole väliä vaikka suomalainen perhe elää köyhyysrajan alapuolella lapsineen. Mutta eihän siirtolaisille sovi sellainen. Niiden pitää saada ainakin taskurahan veran köyhyysrajan yläpuolelle.

  • On se hiukka enempi mitä maahantunkeutujat saavat “taskurahaa”, puhutaan 4x summasta ja koko loppuelämän ajan.
   Kustannetaan sellaisia menoja, joita ei kantasuomalainen saa esim: autot, huonekalut, kaikki vakuutukset, sähköt, vedet, astiastot,”lomamatkat” kotiseudulleen etc. eli koko eläminen.
   Jos suomalaienn perheellinen työttömäksi joutunut menee anomaan muutama satasta polttoaineisiin työhönpääsyä varten tai perheen ruokatalouden hoitoon, niin vastaus on kylmä, se ei kuulu toimeentulotuen piiriin.
   Abbasille ja Kareemille tällaiset asiat tulevat kuin Manulle illallinen.

Comments are closed.