Koti Uutisia Ulkomaat Vatikaanin suurlähetystöltä Roomassa löytyi ruumiinosia

Vatikaanin suurlähetystöltä Roomassa löytyi ruumiinosia

7

Italian poliisi tutkii Vatikaanin suurlähetystöstä löytyneitä ruumiinosia Roomassa Italiassa. Tekninen tutkimus on aloitettu ruumiinosien henkilöllisyyden selvittämiseksi.

Poliisi epäilee, että osat saattavat kuulua vuonna 1983 kadonneelle Emanuela Orlandille. Hän oli Vatikaanille työskentelevän virkamiehen tytär, joka katosi jälkiä jättämättä 15-vuotiaana.

Ruumiinosat, jotka koostuvat luista, löytyivät remontin yhteydessä. Löytö ja mahdollinen yhteys Orlandiin ovat herättäneet monessa mielenkiintoa, sillä hänen katoamisensa on yksi Italian nykyajan suurimmista mysteereistä.

Lähde: Reuters

7 KOMMENTIT

 1. Soo soo Vatikaani. Kymmenittäin Hail Maryjä täytyy tehdä nyt jokaista ruumiinosaa kohden.

  • Ei yllätä kyllä mitkään perverssiot tai rikokset, sellaisen uskononnon edustajilta, missä palvotaan jotain patsaita ja ihmisiä kuin Jumalaa.

   https://www.youtube.com/watch?v=WvrqZ3uMD94

   Hail Mary rukouksesakin pyydetään Mariaa rukoilemaan syntien puolesta, se taas johtuu siitä että Katoliset uskovat pelastuvansa omilla teoillaan. Jos he luottaisivat siihen että Jeesus kuoli heidän syntiensä puolesta, ja häneen uskomisen kautta he pelastuisivat Jumalan armosta, ei heillä olisi mitään tarvetta, esittää tälläisiä “avunpyyntö” rukouksia, kuolleille ihmisille.

 2. Nyt pitää ymmärtää että globalistien joukko koostuu maailman super-rikollisista. Muurarijärjestön huipulla ovat 13 verilinjaa jotka tekevät mitä kuvottavimpia rikoksia “menojensa” aikana. Tämä 13-verilinjaa pitää sisällään maailman hallitsijat:

  “Head of council (1), Military (2 seats), Spiritual (2 seats), Scholarship (2 seats), Finances (2 seats), Training (2 seats), Sciences (2 seats). ”

  Aivan kuten pyramidissa on neljä seinämää, on järjestössä neljä tukijalkaa. Uskonnon keskus on Vatikaani ja sitä käyttää piispa. Sotilaallinen keskus on Amerikassa ja sitä käyttää Amerikan presidentti. Vallan keskus on Iso-Britaniassa ja sitä käyttää Englannin kruunu, joka myös johtaa/määrää neuvostoa (nykyään Ellu), ja rahan keskus, jota käyttää… nyt en muista… olisi helppo sanoa Rothchield mutta en ole varma. Yhtälailla pyramidissa on neljä seinää jotka kuvastavat eri hallintomuotoja: kommunismi, demokratia, diktatuuri ja monarkia.

  Nämä super-rikolliset saavat tappaa ihmisiä, kiduttaa niitä, syödä ne elävältä ja juoda niiden verta kun se on täynnä adrenaliinia. Joku ehkä muistaa vielä kun Englannin kuningatteren puistosta löytyi kolmen eri ihmisen luut. Syytettä ei voitu nostaa koska Englannin kuningatar on lain yläpuolella. Se omistaa koko saarivaltion. Lehdistö yleisesti viittasi että luut kuuluivat jollekkin “kulkurille” ja “stalkkaajalle” vaikka ikämääritys heitti yli kymmenen vuotta ilmoitetusta. Kyse oli nuorten ihmisten jäännöksistä. Ja kysymys kuuluukin, miksi kadonneiden lapsien luut löytyivät juuri kruunun puutarhasta. Ja paljonko lisää niitä on odotettavissa jos puutarhaa joskus alettaisiin kaivamaan ja tutkimaan?

 3. Vatikaanin ja oligarkkien keskuudessa tarvitaan mm. paljon sisäelimiä varaosiksi. Tuollaisen nuoren henkilön maksa, munuaiset, sydän, keuhkot, sarveiskalvot ja nivelet ovat oivia varaosia kuolevien oligarkkien tarpeisiin.

  Onko kukaan miettinyt miten Englannin kuningatar näyttää noinkin nuorelta ja hyvinvoivalta? Hänen oman ilmoituksensa mukaan gini ja sikarit pitävät hyvässä kunnossa. Mutta yleisessä tiedossa on ettei tupakointi pidä esim. ihoa sileänä. Silmistä kuitenkin paistaa totuus: Häijy kuoleva nainen.

  Sama on pankkiirien kohdalla sekä muiden oligarkkien. Varaosia tarvitaan nuorilta ihmisiltä jotta oma rappeutuva elimistö saadaan pidettyä elossa mahdollisimman pitkään. Koska vain siten voi aiheuttaa tarpeeksi tuhoa ja tuskaa maailman ihmisille. Ja elää omaa sosiopaatin elämää. Onneksi meillä on vaihtoehtona pitää itse itsestämme fyysisesti huolta. Ja sitä ne eivät voi ottaa meiltä pois. Meidän ei tarvitse alentua oligarkkien tasolle.

  Terve ihminen on onnellinen ihminen. Onnellinen ihminen on terve ihminen.

 4. Amen sille.
  Ootteko muuten koskaan verranneet Brasilian Bolsoneron ja viimeisimmän Vatikaanin piispan ulkonäköä, eritoten silmistään paistavaa sitä jotakin?
  Saletisti separated at birth tyyppinen keissi..

 5. Näki jotain sellaista, jota ei saanut kenenkään tietää tai otaksuttavammin käytettiin seksuaalisesti hyväksi ja murhattiin pois puhelemasta.

Comments are closed.