Koti Uutisia Sionismi Israel vahvistaa virallista liittolaisuuttaan ääri-islamistivaltioiden kanssa

Israel vahvistaa virallista liittolaisuuttaan ääri-islamistivaltioiden kanssa

3

Juutalaisvaltio Israel vahvistaa virallisia liittolaisuuksiaan Persianlahden ääri-islamistivaltioiden kanssa, uutisoi Financial Times (FT). Lehden mukaan sionisti- ja ääri-islamistijohtajat uskovat, että nykyinen poliittinen ilmapiiri Lähi-idässä mahdollistaa poliittisen yhteistyön.

Israelin sionistijohtajat ja Persianlahden islamistidiktaattorit pitivät kymmenien vuosien ajan yllä konfliktin kulissia. Israel väitti taistelevansa “islamistiterrorismia” vastaan, kun taas korruptoituneet islamistit valehtelivat ajavansa palestiinalaisten sekä muiden Israelin sortamien arabien etua.

Syyrian sodassa Israel on tehnyt ääri-islamistien kanssa kuitenkin niin avointa yhteistyötä, ettei kulissin ylläpitämistä nähdä enää tarpeelliseksi. Juutalaisvaltion pääministeri Benjamin Netanjahu ja Mossadin päällikkö tekivätkin hiljattain islamistivaltio Omaniin historiallisen valtiovierailun.

FT muistuttaa, että Israel on tehnyt islamistivaltioiden kanssa jo kauan “salaista yhteistyötä”, mutta nyt yhteistyön luonne on muuttumassa: “Aiemmin yhteistyöstä ei puhuttu julkisuudessa, koska arabijohtajat pelkäsivät suututtavansa kansalaisensa.”

Lähde: Financial Times

3 KOMMENTIT

  1. …kunnes puukottaa selkään kun Arabit on tehneet likaisen työn. Näinhän ne aina toimii.

    “Jos istut pirun kanssa pöytään, ota pitkä lusikka”

  2. Tuollakin siis eri maidne johtajat pettävät kansaa ja ovat salaa sen vihollisia ja globalistien korruptoimia. Ajavat asioita, joita kansa vastustaa. Ajavat kansojensa tuhoa

  3. Jotenkin tuntuu, että pääministeri Benjamin Netanjahu on vihdoinkin löytänyt sielunkumppanin itselleen. Ei muuta kuin Pathmosta peliin.

Comments are closed.