Koti Uutisia Rikos Israelin entisellä pääministerillä läheinen suhde pedofiilijohtaja Epsteiniin

Israelin entisellä pääministerillä läheinen suhde pedofiilijohtaja Epsteiniin

0
Ehud Barak.

Kuten uutisoimme aiemmin, poliisi on pidättänyt Amerikan pahamaineisimpiin finanssijuutalaisiin lukeutuvan Jeffrey Epsteinin jälleen. Koronkiskonnalla rikastunut juutalainen raiskaaja on saanut suurta huomiota, koska hän on verkostoitunut Amerikan ja Britannian korkeimman poliittisen eliitin kanssa.

Nyt pinnalle ovat nousseet myös Epsteinin siteet juutalaisvaltio Israelin korkeimpaan poliittiseen johtoon. The Jerusalem Post uutisoi, että Israelissa on puhuttu viime päivinä maan entisen pääministerin, Ehud Barakin, läheisistä siteistä Epsteiniin. Nyt pyritään selvittämään, onko Israelin juutalainen pääministeri osallistunut Amerikan juutalaisen pedofiilijohtajan järjestämiin raiskaustilaisuuksiin.

Epstein pidätettiin viikonloppuna, sillä häntä epäillään jälleen lasten parittamisesta pedofiileille. Hän ei ole ensimmäistä kertaa tekemisissä poliisin kanssa. Hän pääsi 2010 vankilasta istuttuaan vaivaiset 13 kuukautta lukemattomien lasten raiskaamisesta ja ihmiskaupasta.

Yksi Epsteinin järjestämien “raiskauslentojen” säännöllisistä asiakkaista oli Yhdysvaltojen presidentti Bill Clinton. Keskusrikospoliisi FBI:n mukaan Epstein paritti alkuperäisessä rikosvyyhdissä jopa 40 tyttöä.

Mikä törkeintä, virkavalta teki Epsteinin kanssa sopimuksen, jossa ”oikeuslaitos” sitoutui ”olemaan nostamatta syytteitä ketään Epsteinin mahdollisia rikoskumppaneita vastaan”. Raiskauslennoille osallistuneet eliittipoliitikot pääsivät kuin koirat veräjästä.

Lähde: The Jerusalem Post