Koti Uutisia Rikos Amerikan presidenttien juutalainen pedofiiliystävä pidätettiin parituksesta

Amerikan presidenttien juutalainen pedofiiliystävä pidätettiin parituksesta

6
Sionistipresidentti Donald Trump ja juutalainen pedofiili Jeffrey Epstein.

Poliisi on pidättänyt Amerikan pahamaineisimpiin finanssijuutalaisiin lukeutuvan Jeffrey Epsteinin jälleen. Koronkiskonnalla rikastunut juutalainen raiskaaja on saanut suurta huomiota, koska hän on verkostoitunut Amerikan ja Britannian korkeimman poliittisen eliitin kanssa.

Epsteinin rikokset ovat olleet julkista tietoa jo useiden vuosien ajan. Hänen ylläpitämänsä alkuperäisen pedofiiliverkoston paljastuminen osoitti, etteivät vaihtoehtomedioiden kirjoitukset länsimaisen poliittisen eliitin perversioista olleet perättömiä “salaliittoteorioita” vaan kylmää todellisuutta.

Juutalaispankkiiri ei ole ensimmäistä kertaa tekemisissä poliisin kanssa. Epstein pääsi 2010 vankilasta istuttuaan vaivaiset 13 kuukautta lukemattomien lasten raiskaamisesta ja ihmiskaupasta. Epstein tunnettiin Yhdysvaltojen eliittipiireissä porsastelijana, joka törsäsi miljooniaan muun muassa yksityiseen suihkukoneeseensa, jota kutsuttiin ”Lolita Expressiksi”.

Kuten suihkukoneen nimikin kertoo, järjestettiin lentojen aikana julmia hyväksikäyttöorgioita, joissa uhrit olivat tyttölapsia ja raiskaajat valtamedian, politiikan ja pankkimaailman silmäätekeviä. Suihkukoneeseen oli asennettu sänky, jonka päällä jopa 12-vuotiaat tytöt pakotettiin antautumaan Epsteinille ja tämän vaikutusvaltaisille ystäville.

Yksi ”Lolita Expressin” säännöllisistä asiakkaista oli presidentti Bill Clinton. Lennot tapahtuivat 2001–2003, jolloin Clintonin Hillary-vaimo toimi senaattorina. Lehdistö sai 2016 tietoonsa, että Bill Clinton oli osallistunut lennoille jopa yli 25 kertaa. Lentotiedoista selvisi, että Clintonin kanssa suihkukoneessa oli nuoria tyttöjä. Clinton esti Salaisen palvelun agentteja seuraamasta häntä lennoille, mikä osoittaa hänen halunneen salata toimintansa täydellisesti.

Keskusrikospoliisi FBI:n mukaan Epstein paritti alkuperäisessä rikosvyyhdissä jopa 40 tyttöä. Rahaa ja suhteitaan hyväksi käyttämällä Epstein sai kuitenkin neuvoteltua itselleen naurettavan alhaisen tuomion: muutama kuukausi ehdotonta kymmenien ihmisten elämän tuhoamisesta.

Mikä törkeintä, virkavalta teki Epsteinin kanssa sopimuksen, jossa ”oikeuslaitos” sitoutui ”olemaan nostamatta syytteitä ketään Epsteinin mahdollisia rikoskumppaneita vastaan”. Raiskauslennoille osallistuneet eliittipoliitikot pääsivät kuin koirat veräjästä.

Tämän jälkeen paljastui lisäksi, että Epstein oli siirtänyt 3,5 miljoonaa dollaria salaiselta sveitsiläistililtään Clintonin säätiölle samoihin aikoihin, kun FBI tutki hänen rikoksiaan. Tämä synnytti korruptiosyytöksiä. Epstein sai lisäksi juutalaistaustansa vuoksi erittäin paljon tukea Yhdysvaltojen tunnetuimmilta juutalaisilta asianajajilta, kuten Alan Dershowitzilta, Gerald Lefcourtilta ja Martin Weinbergeriltä.

Clintonin ohella Epstein on ystävystynyt Amerikan nykyisen presidentin, äärisionisti Donald Trumpin kanssa. Nähtäväksi jää, kykeneekö juutalaispankkiiri jälleen neuvottelemaan suhteidensa avulla itselleen olemattoman tuomion. Epstein pidätettiin viikonloppuna, sillä häntä epäillään jälleen lasten parittamisesta pedofiileille.

Lähteet: Yle, Magneettimedia (suorat lainaukset julkaisun luvalla)

6 KOMMENTIT

 1. Tämä on taas niitä uusnatsien valeuutisia ja antisemitismiä. Salaliittoteoriaa, jolla yritetään tahrata rehellisen liikemiehen maine.

  • Tietysti tottakai! Judas on aina ollut syytön kaikkeen ja ei ole tehnyt mitään väärää. Aina demokratian ja rehellisyyden asialla. Ei koskaan petä eikä valehtele. Uskotko itse? Minä en!

  • Sarkasmia. 🙂

   Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on kehunut Epsteinin naismakua vastaavaksi kuin omaansa:
   – Hänen kanssaan on hauska olla. On jopa sanottu, että hän pitää kauniista naisista yhtä paljon kuin minä, ja monet heistä ovat nuoremmasta päästä. Ei mitään epäilystä — Jeffrey nauttii sosiaalisesta elämästään.

   Voisi päätellä, että moni USA:n presidentti on pedofiili. Ainakin Bill Clinton ja varmasti myös Donald Trump.

  • > Voisi päätellä, että moni USA:n
   > presidentti on pedofiili.

   Tuo ei ole ollenkaan kaukaa haettu väite. Itse asiassa pedofiilinen toiminta on edellytys moneen korkeaan virkaan. DeepState voi hyväksyä vain sellaisia henkilöitä korkeisiin virkoihin, joita voidaan helposti kiristää, jos eivät vähemmästä tottele. Näin on etenkin USA:n ulkopuolella, jossa DeepStaten suurlähetystöinä toimivat NATO:n ja USA:n sotilastukikohdat. Niillä on suurempi immuniteetti kuin suurlähetystöillä: henkilöiden, tavaroiden ja huumeiden tuonti, vienti ja kauppa on täysin kaikesta lainsäädännöstä vapaata.

   Katsopa vaikka henkilöitä, jotka valittiin uuteen Euroopan komissioon:

   1) Valittavan pitää olla atlantisti.
   2) Hänestä pitää olla DeepStaten hallussa raskauttavia todisteita rikoksesta.
   https://www.voltairenet.org/article206949.html

   Christine Lagarde on Ranskassa tuomittu rikollinen, kirjoittaa Thierry Meyssan

Comments are closed.