Koti Uutisia Sionismi Israel uhkaa al-Assadia eliminoimisella, mikäli Iran saa käyttää Syyrian maaperää

Israel uhkaa al-Assadia eliminoimisella, mikäli Iran saa käyttää Syyrian maaperää

6

Roistovaltio Israelin ministeri Yuval Steinitz varoittaa Syyrian presidentti Bašar al-Assadia kovista seuraamuksista, mikäli al-Assad antaa Iranin käyttää maaperäänsä roistovaltio Israelia vastaan kohdennetuissa iskuissa.

– Mikäli al-Assad yhä antaa Iranin operoida Syyrian maaperällä, Israel tuhoaa hänet ja kaataa hänen hallituksensa. Mikäli al-Assad antaa Iranin muuttaa Syyrian heidän sotilastukikohdakseen, hänen tulee tietää, että se olisi hänen loppunsa, Steinitz totesi.

Iranin parlamentin jäsen Hassan Beigi vastasi Israelin uhkauksiin sanomalla, että “Israel ei voi tehdä yhtään mitään”. Hän muistutti samalla, että Iranilla on lailliset oikeudet toimia Syyrian maaperällä, viitaten Damaskoksesta lähetettyyn kutsuun.

Steinitzin röyhkeät uhkaukset ovat seuraamusta kuukausi sitten seuranneesta iskusta syyrialaiseen lentotukikohtaan, missä kuoli seitsemän iranilaista. Iskusta epäillään roistovaltio Israelia, joka kiristää Iranin ja Israelin välejä entisestään.

Lähde: RT

6 KOMMENTIT

 1. Joo, eipä yllätä. Israelilla, USA:lla tai millään muullakaan paitsi Al-Assadilla ei ole mitään oikeutta päättää siitä kuka tai mikä saa toimia Syyriassa.

  Jaksamisia arvon Basharille ja toivottavasti saa maansa kokonaan takaisin.

  • Perusarabien kannattaisi ottaa oppia Rojavan kurdeista.

   • Rojakkaa ja aikaansaavaa sakkia kieltämättä eivätkä näytä kumartelevan kuvia.

 2. Israel on aivan persereikävaltio! Israel pitäisi tuhota kokonaan ja jutkut elämysnautinto leireille!🙂

 3. Israel näköjään kaivaa verta nenästään tosissaan, kun on tehnyt ilmavoimillaan ohjusiskun Syyriaan.
  Perusteluna esittivät että syyriassa olevat Iranilaiset olisivat ensin laukaisseet ohjuksia Golanin lähellä Israelin puolelle.
  Toivottavaasti Syyria toipuu rivakasti käydystä sisällis-ja puolustussodasta, jotta voi kumppanin Iranin kanssa puolustautua israelin agressioita vastaan.

  • Viimeisinkin eli viime yön selkkaus oli IsraHelin aloittama Golanilta käsin, johon Syyrian asevoimat vastasi ampualla katjusa ohjuksia takaisin Golanille ja takana oli vielä edellisen yön IsraHelin tekemät provokaatio iskut.

   Viime yön vastaiskut ja IsraHelin ohjusten torjunta Syyrian puolelta olivat täysin Syyrian puolustusvoimien aktiviteettia ja niissä ei ollut osallisena Irania vaikka IsraHell ja länsiJutskumedia muuta valehtelevatkin.

Comments are closed.