Koti Artikkelit Lauantaina kansallismielinen mielenosoitus Helsingissä!

Lauantaina kansallismielinen mielenosoitus Helsingissä!

7

Tulevana lauantaina 12.5. Helsingissä pidetään kansallismielinen mielenosoitus, jonka järjestäjänä toimii MV-media. Tapahtuman tarkoituksena on kiinnittää huomiota Suomen ongelmalliseen sananvapaustilanteeseen, jossa viranomaiset toimivat mielivaltaisesti isänmaallisia järjestöjä, julkaisuja ja yksityishenkilöitä kohtaan.

Helsingin mielenosoituksen kutsu.

Tapahtuma osuu sopivasti suomalaisuuden päivälle, jota vietetään myös lauantaina. Mielenosoitus alkaa eduskuntatalon läheisyydessä sijaitsevalla Kansalaistorilla kello 14. Tapahtumaan on tulossa edustajia useista kansallismielisistä järjestöistä mukaan lukien Vastarintaliike sekä katupartiojärjestö Soldiers Of Odin.

Keskiviikkona myös äärivasemmisto ilmoitti Facebookissa, että se aikoo pyrkiä häiritsemään tapahtumaa. Viime aikoina äärivasemmisto on menettänyt jalansijaa kaduilla muun muassa lisääntyvän maahanmuuttajarikollisuuden ja oman tunarointinsa vuoksi. Esimerkiksi itsenäisyyspäivänä kulttuurimarxistit jäivät poikkeuksellisen nolosti ja julkisesti kiinni laajasta valehtelukampanjasta, jossa he pyrkivät hyödyntämään lapsille suunnattua alpakkatapahtumaa omana “ihmiskilpenään”.

Elokuussa puolestaan Varisverkoston vastamielenosoitus keräsi murto-osan osallistujia verrattuna kansallismielisiin (video). Tämän vuoksi he eivät enää yritä järjestää perinteistä vastamielenosoitusta vaan koettavat yllyttää yksittäisiä kannattajiaan häiriköimään tapahtumaa omin päin erilaisilla tempauksilla. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, vastapuoli tulee siis tarjoamaan hyvää tilannekomiikka paikalla oleville.

Ota ystäväsi mukaan ja tule lauantaina kello 14 Helsingin Kansalaistorille vastustamaan kansallismielisten kohtaamaa poliisimielivaltaa!

Toimitus

7 KOMMENTIT

  1. En pääse, mutta lähetän terveiseni:
    Tiesitkö että, kun hallitus päättää käyttää miljardin johonkin, niin se tietää 500€ per palkansaaja lisää maksettavaa veroina. Duunariperheelle tämä tietää siis tonnin menoerää, eli käytännössä lasten harrastukset. Siitä vassareille ja mokuttajille vähän mietittävää. Näin paljon se maksaa perheille, kun tuhlataan tällaisia summia “johonkin”.

  2. Äärivasemmistolla ei koskaan ole mitään jalansijaa ollutkaan paitsi jossain Pispalassa missä noita hörhöjä asuu. 🙂

    • Itse asiassa noin 10 vuotta sitten tilanne oli sellainen, että äärivasemmistolla oli jalansijaa kaduilla, kun taas kansallismielisillä ei ollut Suomessa minkäänlaista katutoimintaa. Tilanne lähti muuttumaan Vastarintaliikkeen perustamisen myötä. Käytännössä Vastarintaliike “raivasi tilaa” myös maltillisemmille kansallismielisille omalla esimerkillään ja radikalismillaan. Tätä taustaa vasten onkin välillä ikävä kuulla kun jotkut maltilliset esim. Sisusta kehtaavat haukkua liikkettä julkisesti.

      Joka tapauksessa tilanne on nyt muuttunut. Nähdään Helsingissä!

  3. Tuleekohan sinne puhujaksi se Mossadin mies joka on esiintynyt jo parilla Youtube-videolla?`Se kellä on se musta huppari jossa on iso daavidin tähti? Aina “sattumoisin” eksyy niin kutsuttujen kansallismielisten videoille ja miehen annetaan suoltaa pro Israel propagandaansa kameran edessä tuhansien nähtäväksi. Ja ei , en tarkoita James Hirvisaarta tällä kertaa 😀

Comments are closed.