Koti Uutisia Ulkomaat Murhatun tytön äiti kantoi Luca Trainin lähettämiä kukkia hautajaisissa

Murhatun tytön äiti kantoi Luca Trainin lähettämiä kukkia hautajaisissa

4

Helmikuussa italialainen kansallissosialisti Luca Traini päätti kostaa nuoren italialaistytön murhan, jossa epäiltyinä olivat afrikkalaiset huumekauppiaat. Kostoksi Traini haki pistoolin ja lähti kaupungille ampumaan afrikkalaisia maahanmuuttajia haavoittaen ainakin kuutta.

Teon jälkeen monet italialaiset alkoivat avoimesti osoittaa tukeaan Trainin teolle, sillä maan siirtolaisongelma ja maahanmuuttajarikollisuus ovat radikalisoineet paikallista väestöä.

Nyt afrikkalaisten murhaamaksi ja paloittelemaksi joutunut 18-vuotias Pamela on haudattu 94 päivää teon jälkeen. Paikallinen media kiinnitti huomiota siihen yksityiskohtaan, että Pamelan äiti kantoi tyttärensä hautajaisissa Trainin vankilasta käsin lähettämiä kukkia. Hän kertoi haastattelussa arvostavansa elettä.

Lähde: Daily Stormer

4 KOMMENTIT

 1. Hieno ele ja osoittaa, ettei taistelu pääty edes vankeuden aikana.

 2. Tämä on sitä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tämä on sitä että kansa tukee toisiaan. Tämä kertoo siitä että ketään ei jätetä, kaikkien yhteisen hyvän eteen tehtyjä panostuksia arvostetaan. Ja tämä kertoo siitä että yhtenäinen kansa suree yhdessä.

  Unelmani on, että suomalaiset olisivat joskus yhtä yhteenhitsautunut kansa. Joka elää, iloitsee ja puolustautuu yhdessä. Silloin kaikilla on parempi tulevaisuus.

  Jo raamatussa sanotaan:”Tee toiselle se minkä soisit itsellesi tehtävän”.

 3. Hyvin kuvaavaa nykyajalle. Oikeamielisyys istuu vankilassa ja vääryys riekkuu vapaana sekä “arvostettuna”.
  Sairasta, todella sairasta.
  Kunnioitukseni vainajalle ja teolle.

Comments are closed.