Koti Uutisia Islamabad vai Italia

Islamabad vai Italia

4

Italia ja Kreikka ovat jo vuosia joutuneet ottamaan vastaan siirtolaisaallon ensimmäisen ja kovimman iskun, mutta viime kuukausina ja viikkoina Italian tilanne on lähtenyt suoranaiseen syöksykierteeseen, ja jopa valtamedia on alkanut raportoida siitä.

“Se, mitä tapahtuu silmiemme edessä Italiassa, on leviävä tragedia. Tämä ei voi olla vain Italian ongelma”, YK:n pakolaisasioiden lähettiläs Filippo Grandi valitteli BBC:lle.

“Italia ei pysty käsittelemään tilannetta, jossa maahan tulee 6 000 ihmistä päivittäin”, Italian entinen pääministeri ja EU-komissaari Romano Prodi tuskaili uutistoimisto Ansalle.

 

Lähde: Diversitymachtfrei.blogspot.com, Uusi Suomi

Lue myös: Afrikkalaista monikulttuuria Italiassa

4 KOMMENTIT

  1. Kulttuurimarxistien johtaman YK:n suurin huoli on, miten saada massamaahanmuutto jatkumaan edelleen Eurooppaan. Ette tule koskaan näkemään tältä syöpäpesäkkeeltä ainoatakaan valkoisia kantaeurooppalaisia puolustavaa lausuntoa tai tekoa.

  2. Sota. Siinä on ratkaisu. Rotatkin hävitetään, vaikka on olemassa naisista lähtien niitä, jotka nuolettavat niilläkin naamansa. Jos yksi on hullu, ei se tarkoita sitä. Että kaikkien pitää olla hulluja.
    Hyökkäys on paras puollustus, sanoo sananlasku.- Vai odotetaanko Kuolemaa kuin bussia bussipysäkillä. Ehei, kun voi kävellä itsekin. Kun käy kuolemaa vastaan, huomaa ettei se niin kauhea olekaan. Ei ainakaan sitä ehdi ajatella ampuessa.

Comments are closed.