Koti Uutisia Valkoinen mies karkottaa afrikkalaislauman yksin haulikolla

Valkoinen mies karkottaa afrikkalaislauman yksin haulikolla

6

“Sateenkaarivaltio” on traagisesti pitkään toiminut monikulttuurin ja monirotuisen yhteiskuntakokeen ja tätä seuraavan valkoisen kansanmurhan nollapisteenä. Lähes postapokalyptisessä videossa Etelä-Afrikasta voi nähdä suuren kepeillä, putkilla, kivillä ja muulla irtaimistolla aseistautuneen afrikkalaislauman rynnivän katua samalla kun valkoiset ovat lukinneet itsensä liikkeisiin sisälle – kunnes värillinen lauma saa vastaansa vanhan valkoisen miehen, joka päätti olla piiloutumatta.

 

Lähde: Daily Stormer

Lue myös: Etelä-Afrikassa valkoisten murhasarja jouluna

6 KOMMENTIT

 1. Näytti siltä että villit ja ihmissyöjät hyökkäsivät kylään?

 2. Aseet kuuluvat kansalle! Monikukttuurisessa valtiossa niitä tulee tarvitsemaan yhä enemmän.

 3. Olis pitänyt laittaa suomalialaiset suvakki akat kävelylle tuohon aikaan. Uskon, ettei edes ympärleikkauksia olisi tarvinnut tehdä. Puhumattakaan, että loppupuolella hegissäkään ei olisi tarvinnut olla.
  Tässä on nyt sitä “monikulttuurisuutta”, joka on täydellisesti yhteineväinen Etelä-Afrikan kanssa. Etelä-Afrikka oli todellinen “Afrikan Tähti” ennen valkoisten hallinnan aikoina.
  Nyt mustat miehet kulkevat lyömäaseiden kanssa etsimässä valkoista riistaa ryöstettäväksi ja tapettavaksi. On ihme ja kumma, etteivät valkoiset ole lähteneet pois koko paskakasasta. Se olisi viimeinen niitti tuolle mustien rosvojen valtiolle. He kuolisivat nälkään alta aikayksikön, kunhan ensin tappelevat keskenään kuihtuen pois tästä maailmasta.

  • Valkoiset suvut ovat asuneet tuossa maankolkassa parhaimmillaan lähes 400 vuotta, niin on ymmärrettävää etteivät he lähde häntä koipien välissä pötkimään kuin irakilaiset sotakarkurit vaikka olisivat viimeisiä valkoisia pystyssä. En minäkään lähtisi Suomesta vaikka koko maa muistuttaisi videossa käynnissä olevaa sirkusta. Blut und Boden ja tätä rataa.

   • Alueen alkuperäiset asukkaat olivat khoit ja sanit. Valkoihoiset asuneet tuolla yhtä kauan tai kauemminkin kuin nykyisin valtaväestönä olevat ns. bantuneekerit.

    1900-luvulla ja varsinkin post-1994 maahan on muuttanut miljoonia mustia muualta Afrikasta.

Comments are closed.