Koti Artikkelit “Isänmaallinen kapina on parempi kuin isänmaaton laillisuus!”

“Isänmaallinen kapina on parempi kuin isänmaaton laillisuus!”

35

Varmasti kaikki ovat huomanneet, että Suomen ilmapiiri on muuttunut ja muuttuu koko ajan entistä epämukavammaksi. Negatiivinen kehitys lähti jyrkkään nousuun erityisesti vuoden 2015 pakolaistulvan myötä, minkä vauhdittamana Euroopasta tuttu monikulttuurinen poliisivaltiomalli tiedustelulakeineen ja vihapuhepoliiseineen on nopeaa tahtia rantautumassa meillekin.

Samaan aikaan yhä törkeämmäksi muuttuva maahanmuuttajarikollisuus on arkipäivää ja koskettaa yhä useampia suomalaisperheitä tavalla tai toisella. Niin ikään ylimieliset arabi- tai afrikkalaislaumat ovat tuttu näky kaikissa suuremmissa kaupungeissa. Median ja poliitikkojen puheista saa tietysti täysin toisenlaisen kuvan: kansalaisiin kohdistuva viranomaisvakoilu on omaksi parhaaksemme ja monikulttuurisuus on välttämätön rikkaus. Television välityksellä asiantuntijat kertovat meille, että yksityisyydensuojasta luopuminen on todella tärkeää ja maahanmuuttajista meille esitellään ne sympaattisimmat kaverit, jotka on onnistuttu löytämään.

Euroopassa vuosikymmenten ajan ja Suomessakin ainakin 90-luvun alusta lähtien kansallismieliset ovat varoittaneet yhteiskuntaa ja kansalaisia siitä, mihin monikulttuuri-ideologia ja ei-valkoinen maahanmuutto tulevat johtamaan. Käytännössä kaikki kansallismielisten kertomat ”uhkakuvat” ovat toteutuneet askel kerrallaan. Samaa pätee muihinkin kulttuurimarxilaisiin ilmiöihin, kuten esimerkiksi homolobbaamiseen, joka askel askeleelta etenee koko ajan härskimpään suuntaan.

Pitkällä aikavälillä kyse ei edes ole maahanmuuttajarikollisuudesta vaan nykyisen väestökehityksen valossa on päivän selvää, että valkoiset kohtaavat rodullisen itsemurhan, mikäli historiankulkua ei muuteta ajoissa. Nykyään jo osa valtavirrastakin myöntää, että valkoiset jäävät tulevaisuudessa vähemmistöksi Amerikassa ja Euroopassa puhuttaessa kymmenistä tai sadoista vuosista. Yleisölle tätä markkinoidaan luonnollisena välttämättömyytenä, vaikka todellisuudessa kyse on poliittisista päätöksistä.

Vallanpitäjien poliittiseen päätöksentekoon voi tunnetusti vaikuttaa ainoastaan luomalla riittävää painetta, joka pakottaa muuttamaan politiikkaa. Käytännössä mikään perustavanlaatuinen yhteiskunnallinen muutos ei tapahdu ellei sille ole yhteiskuntarauhan kannalta pakottavaa tarvetta. Tuoreena suuntaa antavana esimerkkinä tällaisesta on Ranskan keltaliivien aiheuttamat mellakat ja levottomuudet, jotka pakottivat lopulta ylimielisen ja itsevarman presidentin ottamaan taka-askeleita.

Ranskalainen keltaliivi.

Toinen ajankohtainen esimerkki kotimaastamme on Oulun maahanmuuttajayhteisössä paljastunut pedofiiliskandaali, jossa kansallismieliset pakottivat viranomaiset tiedottamaan ilmiöstä. Viranomaiset pimittivät asiaa useita päiviä vielä vangitsemisoikeudenkäyntien jälkeen, mutta kansallismielisten tiedottaminen sosiaalisessa mediassa pakotti poliisin lopulta pelastamaan kasvonsa muuttamalla tiedotuslinjaa. PolPo ilmoitti pelkäävänsä mahdollisia suomalaisten kostoiskuja Oulun vuoksi, joten he kokivat tarpeelliseksi ottaa ”kovemman” linjan tyynnytelläkseen kansalaisia.

Näin siis voi suoraan myös vaikuttaa viranomaisten ja poliitikkojen toimintaan. Tietenkin pitkän aikavälin tavoitteemme on nykyisen kansanpetturijärjestelmän korvaaminen kokonaan uudella, mutta matkan varrella meidän kannattaa pyrkiä vaikuttamaan myös nykyiseen koneistoon.

Kansallismielisen liikkeen sisällä käydään paljon keskustelua siitä, minkälainen aktivismi tai propaganda olisi tehokkainta pyrkiessämme herättämään ihmisiä tai pohjustaessamme vallankumousta. Maltillisemman väen mielestä meidän tulee noudattaa kaikessa lakia, sillä näin voitettaisiin ihmisten hyväksyntä. Niin ikään radikaalimman linjan mielestä toiminnan tulisi noudattaa lakia, koska muuten viranomaiset voisivat käyttää meihin kovempia pakkokeinoja. Erilaisia variaatioita on, mutta kaikki Suomessa toimivat kansallismieliset järjestöt ovat olleet tarkkana siitä, että aktivismi tai propaganda eivät riko lakia.

Tästä huolimatta viranomaiset ja media luovat yleisölle jatkuvasti kuvaa ”rikollisesta äärioikeistosta”, jonka toiminta täytyy pysäyttää. Räikeimpänä esimerkkinä Pohjoismainen Vastarintaliike, jonka toiminta, propagandamateriaali ja verkkojulkaisu ovat toimineet lain puitteissa jo yli 10 vuotta eli koko olemassa olonsa ajan. Tästä huolimatta liikettä ollaan kieltämässä, sillä muut tukahduttamiskeinot eivät ole toimineet ja järjestön tinkimättömyys sekä kasvupotentiaali koetaan uhaksi valheisiin perustuvalle monikulttuuri-ideologialle. Oletettavasti kieltohankkeet eivät pysähdy Vastarintaliikkeeseen vaan seuraavana jonossa on jo Soldiers Of Odin.

PolPon ja valtaapitävien kannalta ei siis ole olennaista se, onko toiminta laillista vai ei, vaan isänmaallinen mielipidevaikuttaminen itsessään pyritään estämään joka tapauksessa. Tämä kehitys pakottaakin kansallismieliset arvioimaan laillisuuskysymystä uudelleen. Mitä järkeä kalastella sivusta seuraavan sohvaperunan hyväksyntää laillisuudella, jos tiedotusvälineet silti luovat meistä mielikuvan rikollisina? Miksi vältellä viranomaisten tukahduttamispyrkimyksiä alleviivaamalla laillisuutta, jos he joka tapauksessa pyrkivät tukahduttamaan toiminnan?

Kuva Vastarintaliikkeen suomalaisesta aktivistista sen jälkeen, kun PolPo pahoinpiteli hänet 2017. Virkavalta käyttää väkivaltaa yhä useammin myös rauhanomaisia marsseja vastaan.

On selvää, että suomalainen kansallismielinen liike tarvitsee uudistumista ja uudenlaisia keinoja, mikäli oikeasti haluamme muuttaa yhteiskunnallista kehitystä. Mielipidevaikuttaminen ja informaation levittäminen lentolehtisten ja mielenosoitusten avulla ovat ehdottoman tärkeitä toimintatapoja, mutta ne eivät yksin riitä. Monien mielestä kirjoitettu sana tarvitsee rinnalleen myös voimannäyttöjä ja todellista vastarintaa – kynä ja miekka tukevat toisiaan.

Jos röyhkeä monikulttuurinen väkivalta jää kostamatta, jos mielenosoittajat noudattavat aina PolPon määräyksiä tai mikäli katupartiot eivät jalkaudu entistä rohkeammin sinne, missä potentiaalisten raiskaajien jengit ovat, ei järjestelmällä tai kansalaisilla ole syytä ottaa kansallismielisten vaatimuksia vakavasti. Järjestelmän näkökulmasta tilanne on hallinnassa niin pitkään, kun suomalaiset eivät reagoi. Sen sijaan, jos kansallismielinen liike on vahva ja se tarvittaessa ravistelee tilannetta kaduilla, joutuvat sekä viholliset että ystävät suhtautumaan vaatimuksiin vakavammin.

Tällä on tärkeä merkitys myös propagandan ja suomalaisten taistelutahdon kannalta. Ihmisten psykologia on sellainen, että he asettuvat mieluummin vahvojen ja voittajien puolelle. Ei lopulta kukaan halua samaistua rikollisuudesta valittavaan nössöön maahanmuuttokriitikkoon, vaikka hänellä olisi kaikki faktat ja tilastotiedot hallussaan. Sen sijaan miehekäs puuttuminen ongelmaan katutasolta lähtien herättää arvostusta niissä, jotka vasta harkitsevat aktivoitumista. Suora toiminta ja sen tuoma julkisuus rohkaisevat myös muita vastustamaan aktiivisemmin nykyistä hulluutta. Kansallismielinen liike voisi halutessaan toimia eräänlaisena esimerkin näyttäjänä ja tien raivaajana laajemmalle joukolle suomalaisia, jotka ovat saaneet tarpeekseen kansanpettureista ja maatamme raiskaavista tunkeilijoista.

Viime vuosien suuret isänmaalliset, maahanmuuttovastaiset ja kansallissosialistiset mielenosoitukset ovat osoittaneet, että Suomessa on paljon potentiaalia ja miesvoimaa vastustaa pakkomonikulttuuria myös katutasolla. Toistaiseksi kansallismieliset tapahtumat ovat olleet korostetun rauhallisia niin järjestäjien kuin osallistujienkin toiveesta, vaikka mielenosoittajia on provosoitu sekä poliisien, että äärivasemmistolaistenkin taholta.

On ajateltu, että mielenosoituksen rauhallisuus tarkoittaa onnistumista ja antaa meistä hyvän kuvan ulospäin. Mutta onko asia enää näin? Vastenmielisten arvojen, maahanmuuttajarikollisuuden ja poliisin mielivallan leviäminen yhteiskunnassamme on mennyt jo niin pitkälle, että rauhanomaisuusperiaatetta on alettu kyseenalaistaa. Kautta historian kaikki suuret yhteiskunnalliset mullistukset ja vallankumouksiin johtaneet kehitykset ovat alkaneet kytemään levottomuuksista. Rauhallisuus ei myöskään ole mikään automaattinen hyve, joka takaa suosion: esimerkiksi Ranskassa suuri osa kansasta tukee keltaliivejä, vaikka mielenosoitukset ovat olleet paikoitellen hyvinkin väkivaltaisia ja niissä on pahoinpidelty niin poliiseja kuin valemedian toimittajiakin sekä huudeltu radikaaleja juutalaisvastaisia iskulauseita. Lapuan Liikkeen sanoin: “Isänmaallinen kapina on parempi kuin isänmaaton laillisuus!”

Niin ikään monissa Euroopan maissa kansallismieliset kostavat säännöllisesti maahanmuuttajien paikallisiin kohdistaman väkivallan ja muun rikollisuuden. Kaduilla lorvivien maahanmuuttajaporukoiden kimppuun saatetaan käydä raiskausuutisten jälkeen joukolla, moskeijoita ja muita monikulttuurikeskuksia saatetaan vandalisoida maalamalla niihin iskulauseita, rikkomalla ikkunoita tai jopa sytyttämällä niitä tuleen. Myös valehteluun ja propagandan levittämiseen syyllistyvät valemedian toimitilat tai puoluetoimistot saattavat päätyä erilaisten iskujen kohteiksi. Monissa maahanmuuttajaongelman riivamissa paikoissa tällaiselle toiminnalle on myös kansalaisten yleinen hyväksyntä. Näin yhteiskunnallinen ilmapiiri kärjistyy entisestään, mikä osoittaa vallanpitäjille, tunkeilijoille ja PolPolle, etteivät eurooppalaiset ole lammasmaisia pelkureita.

Kuten sanottu: Järjestelmän näkökulmasta tilanne on hallinnassa niin pitkään, kun suomalaiset eivät reagoi. Meidän tulee päättää, haluammeko tilanteen olevan tulevaisuudessakin järjestelmän hallinnassa.

35 KOMMENTIT

 1. Erittäin totta! Valkoisten on löydettävä itsestään se taistelijahenki, joka nyt on kadotettu.

 2. Jos aina vain mukaudutaan uusien kieltojen, uhkailujen ja painostusten alla, niin lopulta aktivismi laimenee olemattomiin. Nyt jo poliisi tekee lainvastaisia asioita, kuten takavarikoi kansallissosialistisia pussilakanasettejä(!), lippuja ja kirjoja ihmisiltä. Siis täysin vastoin lakia. Mutta minkäs teet? Lopulta liike on saatu niin kosheriksi, että sen pyörittämisellä ei ole enää mitään merkitystä.

  Laki ei ole meidän eli valkoisten suomalaisten puolella ollut enää pitkään aikaan, joten en usko lain puitteissa toimimisella olevan mitään konkreettisia vaikutuksia. Jos tarkastelemme kuluneita neljää vuotta, niin mihin suuntaan Suomi on mennyt? Leikin säännöt määrittelevä taho tätä leikkiä pyörittää.

  • Ai takavarikoi jopa pussilakanasettejä?! Todella kauhea terroria! Niin kauhea että muuta ei voi kuin antautua!
   [/sark]

 3. Kansallismieliset ovat suunnan näyttäjiä. Etenkin nyt kun itse kansa on ulkomaisen painostuksen alla häviämässä kokonaan ja muuttumassa yksikultturiseksi, herkkäuskoiseksi ja helposti johdateltavaksi massaksi.

  Jos haluat astua kansanjoukkojen johtoon,
  sinun täytyy olla valmis kulkemaan tuo tie aivan yksin.

  • Suunnan näyttäjiä miten teen mahdollisimman pienen miekkarin ja miten ei kannata öyhöttää. 😀

 4. Pelkkä valomainos sillassa tai marssi kylän läpi, ei myöskään aja kenenkään etua.

 5. Ongelma on siinä, että Suomen kansa ei ole yhtenäinen. Yhteistyötä ei voi tässä tilanteessa toivoakaan. Jos katsotaan Ranskan tapahtumia niin siellä oikeasti taistellaan yhdessä, Suomessa todennäköisesti käännyttäisi heti tilaisuuden tullen toinen toisiamme vastaan. Ilmiannettaisi joku että saataisi kiitoksen sana poliisilta

  • En malta odottaa! Nämä isämmaallisten touhut on muutenkin mennyt tosi putkeen! 😀

 6. Tapaan päivittäin työmiehiä, yrittäjiä, maanviljelijöitä ja myös hienoja, perinteisiä, suomalaisia naisia.

  Voin vakuuttaa, että kansa on vihainen ja läpeensä kyllästynyt tähän jatkuvaan omaan kansaan kohdistuvaan hyökkäykseen. Eilen puhuessani erään asiakkaani kanssa vaaleista ja poliittisesta tilanteesta, hän sanoi näin: “Vaalit ovat paskaa, mitä näitä samoja puolueita äänestämällä muka saavuttaa. Tarvitaan sisällissota!” Näin hän sanoi. Provosoimatta ja en ole koskaan kuullut hänen puhuvan näin. Mies on itse rauhallisuus tavallisesti.

  Edellisenä päivänä toinen asiakas sanoi, että “miksei kukaan jo mene kaduille, kuten Ranskassa, mikä meitä suomalaisia vaivaa?”. Sanoin olleeni mukana mm. Itsenäisyyspäivän marsseilla ja kehotin häntä tulemaan mukaan, sillä siellä on ihmisiä, jotka eivät alistu näiden rosvojen ja maanpettureiden orjiksi.

  Näennäisesti suomalaiset ovat rauhallisia ja tuhoon johdettavissa, mutta kerronpa vielä yhden esimerkin parin päivän takaa. Pidän varastoa eräässä suuressa kaupungissa ja siellä tapaa usein kuljetusalan ihmisiä. Tässä muutama päivä sitten erään kanssa puhuttiin sanomalehdistä ja mediasta yleensä ja tapani mukaan niputin kaikki valhemedioiksi (tietenkin, sitähän ne ovat), mutta kaveri kiihtyi ja sanoi: “Joo, joo, mutta YLE on se suurin paska!”

  Että näin puhuu Suomen työläinen juuri nyt. A.D. 2019.

  Kaupungeissa elää toisenlaisiakin ihmisiä, kansanvihollisia, mutta he eivät tapaa muita kuin toisia omaa kansaamme vihaavia surkimuksia.

  Vallankumous elää ja voi hyvin jo nyt kansan keskuudessa. Jopa suomalainen on jo kohta valmis.

  Pitää valmistautua.

  Itse en enää varo sanojani, ainakaan kovinkaan paljon. Mitä suoremmin, mitä jyrkemmin sanansa sanoo, sitä parempi on vastaanotto.

  Ai niin, lopuksi: Hinausfirman kaverin kanssa puhuttiin niitä näitä. Hän naureskeli ja sanoi: “Et tiedä, kuinka monta kymmentä matua ja mannea olen näillä liukkailla jättänyt tienposkeen, kun ei ole ollut luottoa. Manne ei näet koskaan, ei koskaan, maksa, jos sille antaa luottoa. Firman ohje on, että tavalliseen suomalaiseen uskotaan, mutta matuihin ja manneen, ei koskaan”. Kaveria nauratti, kun sanoin, että just, niitähän, manneja, onkin kotoutettu vasta tuhat vuotta ja vieläkään ei ole kukaan töitä löytänyt…

  • ValHalla kirjoittaa jälleen järkeä. Mieltäni piristää kaltaistesi suomalaisten olemassaolo. Tälläkin sivustolla on paljon porukkaa oikealla asialla, mutta tuntuu olevan tuttuja vain pintapuolisesti; juuri riittävästi nämä keskeisimmät termit ja — mikä tärkeämpää — niiden semanttinen merkitys ja mahdollinen asiasisältö. Pitäisi nähdä mekanismit, syyt ja seuraukset ja mikä vaikuttaa mihinkin. Iso kuva, mutta toisaalta pienet detaljit yhtälailla. Pelkkä pitkien, monasti vielä englanninkielisten Wikipedia- ynnä muiden artikellien lainaus ei tee minkäänlaista vaikutusta minuun ymmärryksesi todellisesta tasosta.

   Oma anekdoottini tähän, jos sallitte: olen päästäni sekaisin eli kansankielellä ilmaistuna hieman hullu. Olen onnellisessa asemassa, sillä minulla on työpaikka ja kuulun yksityisen terveydenhuollon piiriin. Kysyin meidän työterveyshoitsulta huvikseni, että kuinka paljon teillä on mustalaisia ja somaleja esimerkiksi asiakkaina. Hetken mietittyään vastasi: ei yhtään.

   Päätelmät: romanit ovat joko 100 %:sen tervettä sakkia ja eivät tarvitse täten lekureiden tahi kipusiskojen apua. Ehkä hoitavat omilla, perinteisillä kansan- ynnä luonnonparantamiseen nojaavilla metodeillaan särkynsä ja vammansa — mene ja tiedä. Tai sitten eivät käytä yksityisen palveluja, mutta luulisi isossa lääkäripuljussa edes YHDEN pahvihousun näkyvän joskus toipilaana.

   Mitäköhän kivapuhelipoliisi sanoisi edellisestä? Saako sanoa, että uskoo kulmapöksyjen olevan 100 %:sen tervettä ja töissäkäyvää väkeä? Asetanko valkolaiset tässä syrjivään yleistykseen? Voiko valkoisia Suomessa syrjiä edes?

   Pipipään Juha sanoi jo että “kiky” (hoh-hoh!) tuo 3–3,5 %:n kasvun Suomeen! Terveydenhuollon lihoiksilaittamisella maa nousuun, niinkö? Sen tiedän tosin varmasti että lahkolais-Pipipään ja jutku-Bernerin kaverit eli konsultit käärivät jo pelkistä “kikyn” kaltaisten termien keksimisestä hurjat provisiot, joista meidän poliitikkomme tilittävät maistuvat palautukset myös itsekin.

   Suomi nousuun!!!

 7. Puheet on puhuttu ja hyödyttömiksi todettu: on toiminnan vuoro. Rikolliset ja maanpetturit pitää poistaa vallasta isänmaamme, lapsiemme ja koko Suomen kansan tulevaisuuden pelastamiseksi.

  • Hohoijakkaa, eipä tältä porukalta onnistu muu kuin netissä öyhöttäminen ja alle 10 ihmisen miekkarit

 8. Tulee aina muistaa, että ns. ‘tavallinen kansa’ pyrkii ratkaisemaan epämukavat tilanteet pienimmällä mahdollisella ponnistuksella, fyysiellä ja/tai alyllisellä.
  Myös on muistettava, että demokratian despotismi ei toteudu yksittäisessä henkilössä; Demokraattinen despotismi on kaikkialla – ja samalla ei missään; se täyttää avaruuden kuten höyry, joka on näkymätön ja myrkyllinen, ja tämä myrkyllinen höyry täyttää kansallisen maiseman. Ihmiset ärsyyntyvät, kärsivät, valittavat – mutta ei ole ketään, mihin voi hyökätä jotta tilanne paranisi.
  Ja muistakaamme, että nykyinen tilanne on luotu myös itse kansan tuella: ihan kohta saamme nähdä, että yli 60% kansasta käy äänestämässä valtaan samat Sipilät, Stubbit, Kataiset yms. legioona muita kansanpettureita.
  Ja miksi niin? Koska valtaosa kansasta (sheeplestä) on toistaiseksi täysin tyytyväisiä, ja tyytymättömienkin “tyytymättömyys” ei ole riittävä motivaatio edes asioiden tutkimiseen! (eli PVLn manifestin lukemiseen ja ymmärtämiseen, aktivismiin liittymisestä puhumattakaan). Mikään muutos johon kansalla ei ole valmiutta – ei asetu kansaan. Herääminen on hidas prosessi, ja erityisen hidas se on rauhan ja hyvinvoinnin aikana.

  Historian opetukset huutavat – vallankumous on mahdollinen vain, jos maassa on vallankumouksellinen tilanne. Ja onnistunut vallankumous on mahdollinen vain, jos voimasuhteet ja ajoitus ovat oikein. Väärään aikaan tai riittämättömillä voimilla iskeminen päättyy Niccolò Machiavelli sanoin: “Kuka iskee voimakkaasti, mutta ei kuolettavasti – hän kuolee itse tuon iskuun seurauksena.”

  Nykysuomalaisten orjamaisen mentaliteetin takia suomalaiset alistuvat joko laillisesti valtaan päässeen (mikä tahansa) aineksen edessä, tai raa’an ylivoiman/väkivallan edessä. Nykyisessä tilanteessa PVLn aatteen kannatus on vielä erittäin vähäinen, joten lienee selvä että laillinen valtaan pääseminen on mahdoton nykytilanteessa.

  Entä väkivaltainen vallankumous? Sellainen kapina (jos kuvitella että joku rakennus olisi vallattu) olisi lopetettu/kukistettu hyvinkin nopeasti, käytännössä välittömästi. Ja sellainen epäonnistumiseen tuomittu epätoivoinen teko olisi vallassa olevalle juutalaiselle mafialle kuin lottovoitto! Kuin kaikkien ongelmien lopullinen ratkaisu. Koska koko Vastarinta olisi tuhottu samalla kuin “Rote Armee Fraktion”, joko ammuttuna paikalle tai “tekisi kollektiivisen itsemurhan” vankilassa (RAF:n kohtalo) – ja laillisena (teko)syynä kukistaa kaikki muut vastarinnat tulevaisuudessa.

  Tilanne on kuin yrittää sytyttää nuotion ainoalla tulitikulla: et onnistu kun räntää sataa ja kun puut tuoreita/märkiä. Mutta kuivalla säällä kesällä sama tehtävä onnistuisi kun on kuivaa ruohoa ja kuivat puut. Tämä allegoria tarkoittaa:
  Talvi ja räntä = nykyinen näennäinen hyvinvointi, kun valtaosalla sheepleä on velalla hankitut mukavat olot.
  Märät puut = nykyiset lammasmaiset asukkaat, jotka eivät edes kiinnostu mistään muusta kuin rehu omassa kaukalossa.
  Kuiva kesä = on tuleva taloudellinen romahdus, jonka pakottaa nälkiintyneen sheeplen alkaa ajattelemaan, kuka on syyllinen? ja mitä on tehtävä?
  Kuiva ruoho ja puut = kansalaiset, jotka ovat jo heränneet PVLn toimesta ja ovat järjestäytyneen taistelun kannalla.
  Ja PVL tässä = se ainoa tulitikku! Olisi anteeksiantamatonta jos PVLn toimesta olisi reagoitu hallitsevan mafian provokaatioon nimenomaan provokaattorin haluamalla tavalla. He toivovat ja unelmoivat, että PVL muuttuu RAF:n mukaiseksi!

  Voimasuhteet ja ajoitus – tämä on onnistumisen ja epäonnistumisen avain. Artikkelissa mainitun Lapuan Liikkeen opetus ei ole sen kauniissa lauseessa, vaan siinä, että SE EPÄONNISTUI. Vaikka LL pystyi mobilisoimaan 12 tuhatta miestä, jotka ovat olleet rintamasotilaita. Koska on väärät voimasuhteet vääränä aika.
  Saksalaisten kansallissosialistien Münchenin v. 1923 vallankumousyrityksenopetus – sekin opettaa että kun voimat on riittämättömät ja väärä ajankohta – kapina on tuomittu epäonnistuimisen. Adolf Hitler otti opiksi ja muutti NSDAP:n strategian ja taktiikan – ja voitti v. 1933 (eli oli saavutettu niin paljon kuin vain oli mahdollista silloisessa maailmassa).
  https://cf.ppt-online.org/files/slide/x/xC2s98ek0HLi7rayMYuSBc6fzo4JjmFGPnTDX1/slide-31.jpg

  Ajatelkaa, miksi nyt hallitseva mafia hyökkäsi PVLää vastaan? Vastaus on ilmeinen: nimenomaan sen takia, että PVLn toiminta oli tähän mennessä se, joka johtaa voittoon! Se pelotti, eikä mikään muu.
  Se, ettei PVL provosoitu, eikä ryhdytty hysteerisiin älyvapaisiin tekoihin – vaan marssii riveissä vakaasti ja kurinalaisesti, ja omistaa pitkäaikaisen linjan. Sillä strategisella linjalla on jatkettava, kestettävä paine kunnes “sää on poutainen ja puut kuivia” – silloin PVLn ainoa tulitikku sytyttää! Se “kaunis sää” eli totaalinen romahdus on tulossa, Systeemi heiluu jo. He voivat ostaa vähän aikaa, mutta eivät voi peruttaa vanhan Järjestelmän romahdusta. Älkää pilatko tehtyä työtä tunteellisella älyvapaalla toimilla RAFn tapaa, koska se päättyy samalla tavalla.

  Joitakin muutoksia on kyllä tehtävä, mutta siitä keskusteltava omassa piirissä kasvokkain, ei tässä.

  • Ei tossa puhuta siitä, että PVL muuttuisi RAF:n tapaiseksi. Tulkitsen artikkelin sisällön niin, että suomalaisten tulee ottaa aggressiivisempi, aktiivisempi ja voimakkaampi linja, jolla pohjustetaan tulevaa kehitystä. Ja siinä kansallismielisten tulee toimia esimerkkinä muille.

   Ei siinä myöskään puhuta vallankumouksen tekemisestä tässä vaiheessa vaan sellaisen prosessin aloittamisesta, joka tulevaisuudessa muuttaa ilmapiiriä kohti vallankumouksellisempaa ja radikaalimpaa suuntaa. Prosessi on pitkä, ja se on syytä aloittaa.

   Tällä hetkellä on jo matalan tason rotusota käynnissä, mutta me lampaat emme puolustaudu. Käynnissä on yksipuolinen hyökkäys ja toisen posken kääntäminen pahentaa tilannetta.

   • Vanhemmat ihmiset eivät ehkä ymmärrä, miten pahaksi tilanne on mennyt nuorison suhteen ja miten se vielä pahenee:
    – Armeija on leikkikoulu, jossa pelataan videopelejä.
    – Nuorisokulttuurit ja viihdeteollisuus markkinoivat alkoholia, huumeita ja hedonismia.
    – Suuremmissa kaupungeissa lapset kasvatetaan neekereiden ympäröimänä näiden ystäviksi.
    – Nuoria tyttöjä kannustetaan deittailemaan matujen kanssa.

    Monet sellaiset asiat, jotka vanhemmalle väelle on itsestään selvää on nuorison osalta kadotettu tai katoamassa. Kuten itsepuolustus ja itsekunnioitus sekä omien auttaminen. Voi esim. olla sellainen tilanne, että neekerilauma kiusaa valkoista poikaa eivätkä muut valkoiset uskalla mennä auttamaan tai jopa lähtevät mukaan kiusaamiseen saadakseen neekereiltä hyväksyntää.

    Kansallismielisten täytyy radikalisoida suomalaisia ja näyttää omalla esimerkillään, että emme ole uhreja tai lampaita. Pelkät lehtisten jakamiset tai rauhalliset kaupunkikävelyt eivät yksin riitä, vaikka niitäkin tarvitaan.

    • Meikäläinen (wanha ukko) kyllä ymmärtää miten pahasti asiat ovat – ja samalla ymmärrän, että muutos parempaan, jos on tapahtua – tapahtuu vain vielä paljon pahemman kautta.

     PVLn rauhanomaisten (hyökköykset torjutaan ilman aloitteellista väkivaltaa) marssien tarkoituksena on osoittaminen kansalle, että on olemassa aatteellinen liike, jonka altruistinen motto YHTEISÖN ETU YKSILÖN EDUN EDELLÄ! osoittaa kenen puolella se on tulevassa rotusodassa, ja jolla on kykyä järjestäytyä kurinalaiseen taisteluvoimaan, ja ainoa jolla on ohjelma elinkelpoisen valtion rakentamiseen nykyisen valtion romahtamisen jälkeen. Siis järjestö, jolla on kasvun ja voimistumisen POTENTIAALI. Mutta potentiaali ei tarkota, että nyt olisi voimaa tehdä mitään muuta kuin toistaiseksi ‘lailliset’ mielenosoitukset ja propaganda, jäsenmäärän kasvattaminen ja rivien tiivistäminen; muuta kuin tärkein tehtävä: kipinän ylläpitäminen, Tässä mielessä artikkeli on provokatiivinen, koska kipinän sammuminen poliittisen virheen takia – se vasta olisi katastrofi! Ja kipinän sammuttaminen kyllä järjestyy, koska Suomea hallitseva mafia tarvittaessa tulkitsee lakia hyvinkin luovasti (tai ei tarvitse lakia lainkaan vaan keksii omasta päästä).

     Artikkelissa väitettään väärin, että PVLllä on muka riittävästi “miesvoimaa vastustaa pakkomonikulttuuria myös katutasolla”. Totuus on, että meitä on toistaiseksi liian vähän, ja siihen saakka kun miesvoimaa ei ole riittävästi, pitää olla hyvinkin varovainen. Hyvin järjestetyt marssit ne kyllä on hallitsevalle mafialle ja kansanpettureille kuin tervan juonti, ja nykytilanteessa edistävät aatetta parhaalla mahdollisella tavalla.

     PVLn kyllä on käytettävä levottomuudet hyväksi (kun levottomuudet ennen pitkää alkavat ihan kuin “itsestään”), mutta ei saa menettää aktivisteja ennen sitä. Nythän on niin, että jos hallitseva mafia ja PolPo järjestää vankilaan muutama johtavaa aktivistia jollakin fantastisella tekosyyllä – niin muutenkin vaikea toiminta vaikeutuu satakertaisesti.

     • Monimutkaistat ja dramatisoit yksinkertaista asiaa. Pointti on lopulta normaalin taisteluhengen palauttaminen, joka näissä epänormaaleissa olosuhteissa on menetetty! Turha haaveilla mistään muusta ennen kuin oikea mentaliteetti on löydetty. Kaikki alkaa siitä.

      Jankuttaessasi PVLstä (vaikka artikkeli ei käsittele PVL:ää vaan koko kansallismielistä kenttää ja suomalaisia), sivuutat sen, että PVL on jo tekosyiden varjolla kielletty kahdessa eri oikeusasteessa.

     • Huomio!

      Taas joku kunniaton punikki käyttää toisen henkilö vakiintuneen nimimerkin. Sivun ylläpidon kyllä pitäisi tehdä asialle jotain, esimerkiksi niille, jotka haluvat pitää vakituisen nimen pitäisi tarjota mahdollisuus rekisteröityä. Tai joku muu keino.

     • Vakisakki tuntee toistensa kirjoittelutyylin ja mielipiteet sen verta hyvin, ettei ihan vähällä mene halpaan. Se Leona kirjoitettu kommentti oli tasan niin epäLeo, että jopa tällainen kroonista käsityskyvyn halvausta poteva dementikko sen feikiksi tunnisti.

    • Tässä vertauksessa RAF = Rote Armee Fraktion alias Baader-Meinhf Gruppe.

 9. Kansan muisti on lyhyt ja tunteet vaihtelevat vielä nopeammin. Siksi toiminnan ajoitus on tärkeää.

  Italiassa nigerialaiset huumekauppiaat tappoivat ja paloittelivat italialaisen tytön. Luca Traini päätti kostaa tapauksen ja ampui kohti useaa nigerialaista. Tämä tapahtui kaikki heti murhan ollessa vielä kansalaisten mielissä. Kaikki ymmärsivät miksi Luca teki mitä teki. Luca onkin nyt Italiassa kansallissankarin asemassa.

  Norjassa tapahtui hieman erilaisia. Breikku päätti toimia kovemman kaavan mukaan. Ajoitus ei asettunut minkään kansalaisia suututtaneen tapauksen kohdalle, vaan tavanomaisen vasemmistolaisen leirin ajalle. Breivikin toimia ei ymmärretty, eikä häntä katsottu hyvällä.

  Kuitenkin nyt molemmissa maissa maahanmuuttoon suhtaudutaan kielteisemmin kuin Suomessa.

  • Luca Traini onkin sankari kun taas Breivik on sionisti ja aivan täysin mielisairas paskiainen.

 10. Jokunen kommentti toiminnastanne näin ulkopuolisen näkökulmasta:

  Teillä on jo mukavasti Kansan yhtenäisyys ry työn alla. Markkinoikaa kyseistä vaihtoehtoanne ilman suoria viittauksia eräisiin (((tekijöihin))) sekä ilman historiaan kirjattua painolastia, niin vasemmistolainen vaihtoehtonne saa kyllä tukea kansalta. Suomesta yksinkertaisesti puuttuu vasemmistolainen, normaalit suomalaiset etusijalle asettava puolue. Seuraavan laman alku on jo lähellä, joten vaihtoehdollenne tulee olemaan piakkoin paljon kysyntää. Avatkaa tulevalle puolueellenne oma äänenkannattaja (verkkolehti), joka on asteen verran tätä sivustoa hillitympi.

  Jalkautukaa edelleen kansan pariin ja näyttäkää, että tiiminne saa konkreettisesti aikaan hyvinvointia. Ruuan ja vaatteiden jakaminen köyhille sekä säännöllinen katupartiointi kyllä kertovat kansalle, kuka heidän heikoimmistaan ja puolustuskyvyttömistä välittää. Muilta puolueilta ei saa kuin katteettomia lupauksia, ja niitäkin vain vaalivuonna.

  SVL selvästi pitää historian tutkimuksesta, joten perustakaa oma virallinen tutkimussäätiö. Markkinoikaa tutkimustanne sopivin sanankääntein, niin saatte kansan myös laajemmin perehtymään aineistoonne. Toisen maailmansodan tapahtumien selvittelystä voi sanoa vaikka näin: “Lähihistorialla on ikävä taipumus muovautua kyseisellä hetkellä valtaa pitävien legimiteetin tueksi. Toinen maailmansota ei ollut tässä asiassa poikkeus. Järjestömme pyrkii avaamaan toisen maailmansodan kulkua ja sodan aloittaneita syy-yhteyksiä, kun aiemmin salatut arkistot ovat vihdoin auenneet objektiivisten tutkijoiden käyttöön…”

  Kansallissosialismi 2.0:lle on kyllä kysyntää, kunhan saatte sanoman ulos rakentavassa, kansaa yhdistävässä hengessä. Yhteinen Pohjola voi olla myös ihan OK vaihtoehto EU:lle, mutta sen aika ei ole vielä. Askel kerrallaan eteenpäin.

  • Erittäin hyvin kommentoitu. Täällä on paljon asiapitoisia kommentteja, niin Leolta kuin ValHallalta ja sinun näkökulmasi kuuluu myös niihin.

   Mielestäni eräs varteenotettava kanto kaskessa on nykyisten valtaapitävien epätoivoinen, surkuhupaisia piirteitä runsaasti saanut kansallismielisten ajojahti. Valtaeliitti tulee tekemään kaikkensa, jotta PVL ja kaikki samanmieliset pidetään politiikan ulkopuolella keinolla millä hyvänsä.

   PVL on jalkautunut, katupartio se aikoinaan minunkin mielenkiintoni herätti, ja Suomalaisapu tekee hyväntekeväisyyttä, mutta kaikki tämä toiminta yritetään valtaapitävien ja anarkistipunarkkien toimesta median avustuksella mustamaalata ja painaa näkymättömiin. Ja siksi juuri tarvitaan sitä henkeä ja lisäâ kannattajia, kuten tuolla ylempänä on mainittu.

   Toivoa on, mutta aikaa siihen palaa. Jos minä en ehdi muutosta näkemään, toivottavasti jälkikasvuni tulee sen todistamaan.

  • “Markkinoikaa kyseistä vaihtoehtoanne ilman suoria viittauksia eräisiin (((tekijöihin)))…”

   “Avatkaa tulevalle puolueellenne oma äänenkannattaja (verkkolehti), joka on asteen verran tätä sivustoa hillitympi…”

   Ei kiitos.

   Vastarintaliikkeen käsikirjassa kohdassa “Valtavirtaan soluttatutuminen ja sisältäpäin vaikuttaminen” mainitaan:
   “Miten vaikuttaa yleiseen ilmapiiriin, jos omia ajatuksiaan ei voi tuoda julki? Eliitti huomaa usein pienistäkin yksityiskohdista, mikäli ihmisellä on “vääriä mielipiteitä”, minkä vuoksi edes vaivihkainen vaikuttaminen ei yleensä ole käytännössä mahdollinen.”

   Mitä virkaa on poliittisella liikkeellä joka ei uskalla puhua tosiasioista? Jos sellainen sensuuri-puolue sitten tulee kansan valitsemaksi Eduskuntaan niin kuitenkin jossain vaiheessa on (((se asia))) otettava esille jokatapauksessa, ja jos ei niin saa tehdä kun jotain vaalikarjaan kuuluvaa, mukavuudenhaluista kuluttajaa se niin kauheasti pelottaa niin mitään oikeata muutosta on turha odotella.

 11. mites toi suomen RIC, eli ne keltaliivit, onks ne ihan tuhoon tuomittu juttu. aika nihkeesti löysin inffoa.

  • Suomalaisten keltaliivien ongelma on siinä, etteiväy he ole tehneet alustavaa työtä tarpeeksi ja saaneet tavallisia työläisiä joukolla mukaan, etenkään matalapalkka-aloilta, maaseudulta.
   Suomalinen yhteishenki on hyvin hounossa hapessa johtuen vuosikymmenten nepotismista, hedonismista ja liian korkeasta elintasosta tai liian matalasta.
   Jos muuta erilaisuutta lkähteä yhteisen asian taakse ole, niin sellainen tehdään vaikka sillä että sinä olet svosta, toinen etelästä ja kolmas keski-suomesta, stereoatypisillä eroilla sitten vakuutetaan ettei ole mahdollista toimia yhdessä.
   Aina löytyy meriselitys sille ettei voi osallistua koko kansaa koskevan asian eteenpäinviemisen, yksi suuri syy on pelko omien “etujen” huonontumisesta tavalla tai toisella, mutta taasen ei käsitetä sitä ettei mitään etuja ole olemassa kuten ei ilmaisia lounaitakaan.
   Keltaliivisyys on kopioitu muualta ja sen perimmäistä ajatusta ja mekaniikkaa ei olla sisäistetty, siksi se ei toimi. Mielestäni suomessa olisi pitänyt aloittaa aivan eri pohjalta ja omalla yksilöllisellä tavalla, tällöin tulisi tunne että se olisi ollut “meidän” asia, tietysti osoittaen tukensa euroopan keltaliiveille.

 12. Vastarintaliike on vallankumouksellinen pelkällä läsnäolollaan.

  Jokainen näidenkin sivustojen artikkeli on pienimuotoinen vallankumous jo itsessään. Jokainen uusi lukija on voitto. Viestimme on niin tyrmäävän rehellinen ja todellinen, että tavallinen ihminen kohtaa täysin uuden maailman näillä sivuilla.

  Jokainen aktiviteetti on vallankumouksellinen näissä oloissa.

  Pienenkin aktiviteetin seuraus voi olla suuri. Mitä enemmän vihollinen kiristää ja ahdistelee kansaa, sitä suuremmaksi muuttuu jokainen kansaa puolustava teko. Voimattomaksi itsensä tuntenut ihminen huomaa, että hän ei olekaan yksin, vaan hänen ympärillään on todellisia isänmaanystäviä, jotka ovat valmiina kaikkiin tarvittaviin toimiin isänmaata ja kansaa puolustaakseen.

  Pelkästään tämän sivuston olemassaolo on selkeästi vallankumouksellinen asia. Jokainen päivä näin on jo osa vallankumousta.

  Vihollinen toimii niin, että kansaa tullaan kohtelemaan päivä päivältä huonommin. Tämä on sekä tarkoitus, että seuraus. Kaikki vihollisen toimet johtavat kurjuuteen, taloudellisesti, sosiaalisesti ja fyysisesti.

  Juuri nyt vihollinen pyrkii keksimään alibeja kurjistumiselle. Tässä suurin uusi “keksintö” on ns. ilmastonmuutos. Sen varjolla pyritään saamaan syy siihen, että elintasomme ja maamme romahtaa edelleen. Ilmastonmuutosalibin varjolla haetaan syytä verottaa ja edelleen kurjistaa oloja. Rahat, jotka näin kerätään, käytetään, tietenkin, maahanmuuton järkyttäviin kustannuksiin ja sen ylläpitämiseen. Lisäksi tarvitaan loputtomasti rahaa kymmenientuhansien kulttuurimarxistien elättämiseen, hehän eivät, tietenkään, tee mitään hyödyllistä.

  Koska tilanne on tämä, vallankumous kasvaa, ns. by definition. Se ei voi muuta kauin kasvaa, sillä vihollinen ruokkii sitä kansamme verellä.

  Vallankumous vahvistuu. Vihollinen ruokkii sitä vihalla, joka raiskaa lapsiamme ja hylkää vanhuksemme vihollisen luomiin loukkoihin.

  Kyse ei ole enää siitä, tuleeko se, vaan siitä, milloin se tulee.

 13. https://youtu.be/1frNB0CJR3g

  Suosittelen. Tälläisiä ei juuri paljon näe eikä kuule enää tänä päivänä. Faktat esiin! Sitä on turha odottaa sionistiselta SK€ ja Persu puolueelta saati rotumuukalaiselta Lokalta. Ne våaan jauhaa paskaa ja kirjoittaa kuin Pravda konsanaan

Comments are closed.