Koti Uutisia Rikos Kuolleita lapsia muumioinut venäläinen mies saatetaan vapauttaa mielisairaalasta

Kuolleita lapsia muumioinut venäläinen mies saatetaan vapauttaa mielisairaalasta

2
Anatoly Moskvin

Venäjällä kauhistellaan Anatoly Moskvinin mahdollista vapauttamista mielisairaalasta. Hänestä tuli maailmanlaajuisesti tunnettu vuonna 2011, kun hänen asunnostaan löydettiin 26 ihmisestä tehtyä nukkea. Ruumisnuket Moskvin oli tehnyt itse kaivamalla 26:n nuoren tytön ruumiit haudoistaan.

Selvästi mielisairas Moskvin tuomittiin teostaan psykiatriseen hoitoon. Moni uskoi Moskvinin viettävän loppuelämänsä mielisairaalassa suljettujen ovien takana. Ensin häntä hoitavat psykiatrit kertoivat parantaneen miehen psyykkisistä ongelmistaan ja suosittelivat hoidon jatkamista avohoitona. Psykiatrit kuitenkin peruivat puheensa ja suosittelivat Moskvinin hoidon jatkamista suljetulla osastolla. Tästä huolimatta Moskvin saattaa päästä vapaalle jalalle, sillä päätös, jonka nojalla Moskvinia ollaan pidetty hoidossa, vanheni joulukuussa. Asia siirtyi siksi oikeuden käsiteltäväksi, jonka odotetaan antavan päätöksensä asiasta lähipäivinä.

Moskvin on tunnettu historoitsija ja hautausmaiden asiantuntija. Hänen kerrotaan viehättyneen kuolemasta jo lapsena, jonka jälkeen hän alkoi kaivamaan hautoja auki. Hänen ”lempihautansa” olivat 3-12-vuotiaiden tyttölasten haudat.

Hän valmisti nuket kuivattamalla ruumiit, jonka jälkeen hän kiersi niiden kädet ja jalat kankaalla ja täytti nämä niin, että ne pysyisivät kasassa. Osalle nukeistaan hän valmisti naamarin vahasta, koristeli nämä kynsilakalla. Hän puki myös nuket peruukkeihin ja värikkäisiin lasten vaatteisiin. Muutaman nuken kylkiluiden alta löytyi soittorasia.

Viranomaisten mukaan Moskvin myös eli mielikuvituksellista elämää nukkejen kanssa. Hän järjesti ihmisnukeille teejuhlia, lauloi niille ja toisti nukeille piirrettyjä animaatioita, kun hän itse työskenteli tietokoneellaan.

Lähde: RT

2 KOMMENTIT

  1. Ei juma….!! Kun katsoo noita kuvia niin päälimmäinen tunne on voimakas viha. Vaikka lapset olivat kuolleet muista syistä niin en voi käsittää kaverin ajatuksenjuoksua. Epäilen että tässä vapautuksen taustalla on se tarkoitus että valtio pääsee maksamasta ylläpitoa ja luonto poistaa heikot yksilöt.

  2. No aivan normaali ja terve kaveri kyseessä. Vapaaksi vaan, niin pääsee taas leikkiin ihmisnukkejen kanssa teejuhlia. Hölmölässä media olisi pitänyt varmaan tuota sankarina ja uuden seksuaalisen suuntautumisen edelläkävijänä. Varmaan joku naispappi olisi tuon vihkinytkin suosikki nukkensa kanssa.

Comments are closed.