Koti Uutisia Irlantilainen pikkukylä pakotetaan vastaanottamaan pakolaisia

Irlantilainen pikkukylä pakotetaan vastaanottamaan pakolaisia

5

Irlannin valtio on päättänyt jyrätä pienen Lisdoonvarnan kylän asukkaat pakottamalla heidät vastaanottamaan pakolaisia. Pakkopäätös johtuu siitä, että Irlannin valtio ei hyväksy Lisdoonvarnassa pidettyä äänestystä, jossa paikkakuntalaiset hylkäsivät hankkeen vastaanottaa pakolaisia äänin 195 vastaan 15.

Irlannin valtio on päättänyt vastoin paikkakuntalaisten tahtoa asuttaa kokonaiset 115 pakolaista. Luku on valtava, koska kylässä asuu kaiken kaikkiaan vain 300 henkilöä. Luku on myös suuri verrattuna pikkukylän kesäasukasmäärään; tuolloin paikkakunnalla asustaa noin 800 ihmistä.

Irlantilainen kansallismielinen puolue National Party onkin nyt päättänyt pitää asiasta astetta enemmän meteliä siinä toivossa, että valtion piittaamattomuus kansalaisten tahtoa kohtaan saisi suurempaa näkyvyyttä kansan keskuudessa. Alla voitte englanniksi kuunnella paikallisen National Partyn jäsenen Garry Kinneavyn puhumassa asiasta laajemmin.
Lähde: Nordfront.se

5 KOMMENTIT

 1. 115 pakolaista 300 ihmisen kylään 😀 ei helvetti, tuo ei tule onnistumaan

 2. Niin surullista kuin se onkin niin Irlantilaisetkin ovat äänestänet EU:ssa pysymisen puolesta koska sielä ovat monet Amerikkalaisten yhtiöiden EU-pääkallopaikat. Se tuo maahan niin paljon rahaa ja vaurautta että ihmiset uhraavat oman turvallisuutensa ja tulevaisuutensa rahan edestä.

  Ennen EU:ta Irlanti oli euroopan köyhimpiä maita. Sielä saatoi olla perheitä joissa oltinin työtöminä jo kolmatta sukupolvea. Mutta EU:n jlaajentuminen vähän ennen Suomen liittymistä pisti rattaisiin vaihtua. Köyhään maahan oli edullista investoida pääkonttoreita ja tuotantolaitoksia, ja samalla välttää EU tullit.

  Nyt maassa on paljon tyhjiä asuntoja ja raha virtaa pois, halvempiin maihin. Infra on saatu parannettua mutta nyt sitä tulee käyttämään kokonaan toiset tahot kuin paikalliset.

  Kansa on tätä halunnut, ehkä tuo pieni kylä on sijaiskärsijä. Mutta kauankos diskorahaa saavat läpsyttelijät viitsivät olla maaseudulla? Dublinin ja Korgin valot niitä kiinnostavat.

 3. EU ja euro ovat kuvottavaa, mielisairasta ja tuhollista juutalaisuutta sekä sionismia. Niistä on päästävä eroon tai me tuhoudumme — se on varmaa.

  (((Media))) tukee liittovaltiota täysillä joka tuutista. Koko Eurooppa halutaan saman lainsäädännön ja politiikan alle. Silloin emme päätä mistään enää itse. Mentaliteetti maanpettureilla ja ammattivalehtelijoilla (poliitikot) sekä EU-perkeleillä on tämä: “Olette vapaaehtoisesti EU:hun liittyneet, joten teidän pitää nyt kaikki vaarallinen ja itsetuhoinen paska hyväksyä hamaan loppuun asti.” Ja se loppu ei enää kovin kaukana edes häämötä.

  Herra meitä auttakoon ja jokainen suomalainen nyt nouskoon ylös itse auttakoon tätä maata! Jokainen teko, valinta ja sana punnitaan nyt!

 4. Rautaa rajalle ja miehisiä miehiä. Mitä enemmän idiooteille tappioita sen parempi. “On parempi kaatua saappaat jalassa kuin elää polvillaan”
  Kun sikalaumat lasketaan tuohon kylään, siitä tulee maanpäällinen Helvetti, jonka ongelmia ei kuuntele kukaan kun ei sen vastustuksestakaan oteta kuulevaan korvaan.
  Elitistiset kusipää -suvakit itse elävät turva-aitojen sisäpuolella kaukana rakkaista “lemmikeistään” paitsi silloin kun lehtikuvaajat ja toimittajat piirittävät perseileviä päättäjiä haittamaahanmuuttajien korva suussa.

Comments are closed.