Koti Uutisia Valehteleeko Petteri Orpo taas?

Valehteleeko Petteri Orpo taas?

8

MV-media on julkaissut Petteri Orpon puolisosta Niina Kanniainen-Orposta ainakin kaksi artikkelia, jotka hän on kokenut loukkaaviksi. Artikkelit, joita MV-mediasta, löysin olivat mielestäni sellaisia, joissa lähinnä kyseenalaistettiin Petteri Orpon puolueettomuus.

Sinänsä ei ole mitään ihmeellistä siinä, että päättävässä asemassa olevat ihmiset vaativat heihin kohdistuvaa kritiikiä poistettavaksi Internetistä. Erikoisen tästä tapauksesta tekee se, että MV-medialle lähetetty sähköposti, jossa artikkelien poistamista vaadittiin, tuli Petteri Orpon henkilökohtaisesta valtiovarainministeriön sähköpostista. Myös MV-media ihmetteli tätä asiaa ja kirjoitti uuden artikkelin, jossa pohdittiin, käyttääkö Petteri Orpon puoliso miehensä sähköpostia.

Ministeriön sähköpostin käytöstä on olemassa hyvin selvät ohjeet eivätkä ne salli tällaista toimintaa. Miksi viesti sitten lähetettiin valtiovarainministeriön sähköpostista? Todennäköisesti he ovat kuvitelleet, että kun viesti lähetetään valtion virallisesta sähköpostista, on sillä enemmän vaikutusta kuin jos se lähetettäisiin jostakin “tavallisesta” sähköpostista.

Siirrytään sitten Petteri Orpon valheeseen. Iltalehti haastatteli Orpoa ja hän kertoo seuraavaa: “Päätimme lähettää viestin minun meilistäni, koska emme halunneet antaa MV-lehden porukalle vaimoni henkilökohtaista sähköpostiosoitetta.”

Eikö asianajajana toimivalla Niina Kanniainen-Orpolla ole virallista sähköpostiosoitetta, josta hän hoitaa työasioita? Totta kai on, ja se myös löytyy hyvin helposti käyttämällä jotakin Internetin hakukonetta (esim. Google). Löytyypä sieltä jopa puhelinnumero. Miten Petteri Orpo voi väittää, että he käyttivät hänen sähköpostiosoitettaan, koska he eivät halunneet antaa hänen vaimonsa sähköpostiosoitetta MV-lehden toimitukselle, kun hänen vaimonsa työpaikan yhteystiedoista löytyy sekä sähköpostiosoite että puhelinnumero? Pitääkö Orpo ihmisiä niin tyhminä, että he eivät osaa hakea Internetistä tietoa, vai onko hän itse niin tyhmä, ettei hän tiedä, kuinka Internetistä tietoa haetaan?

Näyttäisi siltä, että Orpo on jäänyt taas kiinni valehtelusta ja luulisi, että valtamedian “vastuulliset” toimittajat tämän huomaisivat mutta ei. On käsittämätöntä, että ministeriasemassa oleva henkilö saa valehdella valtamediassa kun siltä tuntuu ilman, että “vastuuliset” toimittajat puuttuvat asiaan. Sen sijaan valtamedia leimaa kaikki maahanmuuttovastaiset sivustot vale- tai vihamedioiksi ja päästää valta-asemassa olevat henkilöt kuin koira veräjästä.

Vastarintaliike kertoo poliittisessa manifestissaan jo sisällysluettelossa, että “tiedotusvälineiden on palveltava totuutta”. Tällä hetkellä asia ei ole näin.

Antti Niemi

Lähteet: MV-lehti, Iltalehti

8 KOMMENTIT

  1. Petteri on kyllä semmoinen kyrvänsyylä että kukaan ei surisi eikä ketään haittaisi jos hän vain kuolisi pois. Mielellään erittäin kivuliaalla ja tuskallisella tavalla.

  2. Kokoomus on vihervasemmistoa pahempi uhka suomen tulevaisuudelle -kansallismielisten viholinen nro1.

  3. Minusta Petteri Orpoa suurempi ongelma ovat ne 10652 Varsinais-Suomen vaalipiiriin kuulunutta suomalaista äänioikeutettua jotka tuon idiootin valitsivat vuoden 2015 vaaleissa eduskuntaan.

      • Korruptio, hyväveli-verkostot, vaalivilppi ovat jo niin syvällä rakenteissa, että parlamentaariset ratkaisut ovat mahdottomia. Rappiodemokratiassa ominaista on myös se, että ei annetta kansalle mitään todellisia ehdokkaita, vaan kaikki on näistä Kokoomus, vasemmisto, sdp, perussuomalaiset jne mätäpuolueista, vuodesta toiseen. Ja EU päättää lopulta kaiken!

  4. Petturi Kyrpä: “Minä pidän etnisestä ruoasta.”

    Näin hän vastasi kun kysyttiin “pakolaisista” ja heidän tuomista “eduista”. Tämä ei ole vitsi.

Comments are closed.